Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.
baharcım benim eşim komanda olarak yapsaydı töbe susturamazdım herifi. zaten çok konuşuyo bu sefer hiç susmak bilmezdi anlatır da anlatırdı artık anılarını.....
valla şimdi bile anlatıyo telefonda şöyle zor böyle zor diye....
ay benimki de atsa ya bi kahkaha, sırıtıyo bol bol ama şöyle bir sesli güldüğü yok uzunca bir süre....
Günaydın kıslarr. Herkes iyidir inş. Burada acaip fırtına
var geceden beri. Evleri yerinden sökecek nerdeyse kafamçokkarıştı
Dilekcim kızına maşallah.
Gamze bu hipnoz olayını capon bi kadın yapıyodu videosunuz izlemiştim ondanmı gördün kıs :icecream:
meraba annişler nasılsınız bakalım dün giremedim özledim sizi kaan a bişiler oldu ya emmiyo bi türlü dün öğlen 2 de bi emdi öyle duruyo ne zaman meme versem deli gibi ağlıyo bağırıyo ne oldu anlamadım yaaaaa inat ettim mamada vermiyom emmeyi bırakır diye 1 gündür aç çocuk uyudu şimdide nasıl emecek tekrar ya
baharcım sinir oldum yaaa süt sağmaktan nefret ediyom yaaaaa büyük oğlan 3 aylık olunca emmeyi bıraktıydıda sütümü sağıp kaşıkla içiriyodum çıkan süt miktarının azlığını görünce bunalıma girdiydim uzunca bi zaman gene aynı stresi yaşamak istemiyom ama bugünde emmezse öyle yapacam 2 gün gezmeye gittimya benim kaynanatörde tutturdu senin sütün üşüdü çatlak yaa süt üşürmü sıcacık duruyo iştekafamçokkarıştı
hoşgediiiin ne günaydını tülaycımmmm burda akşam oluyo birazdan hehe güneş saat ikide batıyoda saat 1 şimdi ayrıca dışarısı eksi otuzbeş derece ve çatır çatır buzzzzzzzzz
canım bizimki tepiniyo ama dönmedi halaaaya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.
ah kuzum ya seninki o kadar konuşuyorsa benim halimi düşün... karsın dağlarını köylerini ezbere bilir gibiyim :))) bi de güya o zamanlar beyfendiüçgen vücutmuş. geoit şekli bana nasip oldu yani :)))
canım bizimki tepiniyo ama dönmedi halaaa
dediğin gibi sırıtıyo ama ses yok sadece görüntü..
o gülmeyi öğrensin diye gerizekalı gibi kendi kendime kahkaha atmaktan konu komşu beni gerzek sanmaya başlıcak :)))))))))))
Allah canını almasın ya yerlerdeyim
öyle ama gamzecim hani derler ya cami yıkılsa mihrabı yerinde kalır diye bizim mihrapta yerle bir olmuş... :) adam günden güne şişiyor ortadan...
bu arada biz de sanırım baya yüksek sesle konuşuyoruz ali efeyle. ağlamasın diye deli deli sesler çıkartıyoz falan yeni de taşındık sayılır komşular hiç iyi şeyler düşünmüorlardır bizim için de...
bahar bizde çok ses çıkarıyoruz:) banyonun kapısını muhakkak kapalı tutyoruz havalandırmadan daha çok ses gidiyor diye:) size de tavsiye ederim:) buna ragmen alt üst komsular alitunanın sesınden bahsediyorlar sürekli:)