Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kuzum ya seninki o kadar konuşuyorsa benim halimi düşün... karsın dağlarını köylerini ezbere bilir gibiyim :))) bi de güya o zamanlar beyfendiüçgen vücutmuş. geoit şekli bana nasip oldu yani :)))
kızlar ben de alibabanın bir çiftliği var şarkısını söylüyorum günde 50 kez falan, rüzgar da bana eşlik ediyo, acayip eğlenceli... biz zaten kavga ettik alt komşuyla.... delirdiler tabi iki kart sesli karı kocadan alibabanın çiftliği çekilmez... eşim de yeni versiyonuyla mini mini bir kuşu söylüyo.. mini kuş pencereye değil tencereye konuyu, tam pişecekken canlanıyo.... valla bizim koca aç kalsa serçeleri bilem yicek....
baby 2 go biraz ağır ve zor taşınıyor canım üst katlardaysan tavsiye etmem.
slm kızlar bu çaresizlik adamı mahvediyo gaz sorunumuz bitiyo kabızlık sorunumuz başlıyo geri bu döngü hiç bozulmuyo çaresizlikten kafamı duvarlara vurasım geliyo elimden bişey gelmiyo aglıyo yavrum perişan oluyo şimdi ayagımda uyurken bi bakıyım dedim geçmişi bi gözgezdirdim okumaya vaktim yok umarım keyıfler iii dir
gördügüm tek şeyy saliha canım şiddetle baby2go yu tavsiye ETMEM çok pişmanım çok aldıgıma gerçi ben begenmedım eşim aldı benım begendigim graco mosaic diye araba vardı süperdi eşim baston diye istemedi aldı gördü gününü hiç biyere sıgmıyo bütün bagajı kaplıyo
neyse kızlar öpüyorum hepinizi allaha emanet olun kafayı yemeden gelebılırım umarım((((((
selam kizlar
benim sütümde acayip azaldi.
biraz önce sagdim ve 10ml.bile cikmadi.cok üzülüyorum yaaa.
ne yapmaliyim sizce?
ya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.
kızlar bu arada oyun halısını kesinlikle tavsiye ederim. çok para verdim ama değdi. şuan 40. dakikası ve hala çok güzel oynuyor içinde bağıra bağıra. ellerini kollarını sağlıyor. bir de mozart çalıyor, müzik kesildiğinde susuyor rüzgar sonra da müziği aç dercesine birden bağırıyor... akşamları yemeğimi rahat rahat yiyorum artık... tavsiye ederim tiny nin gymini adlı oyun halısı.
canım bizimki tepiniyo ama dönmedi halaaa
dediğin gibi sırıtıyo ama ses yok sadece görüntü..
o gülmeyi öğrensin diye gerizekalı gibi kendi kendime kahkaha atmaktan konu komşu beni gerzek sanmaya başlıcak :)))))))))))
benim kızım da baba aşığı ban hiç pas vermez ama babasıyla saaterce konuşur güler...ama kızımın babası uzakta özledik ikimizde babamızı:gitme:Demek sizde de var bi de sanırım eşimi annesi sanıyo.Ağlarken ben kucağıma alınca kendini atmaya çalışıyo babası alınca kuzu mübarek.Hemen uyumaya başlıyo.Bi de benle değil babayla sohbet ediyo.Bana sadece gülümsemekle yetiyo babasına sesli sesli gülüp bi de cvp veriyo.Sanki bütün gün o ilgileniyo.Ben de kıskanıyorum tabi....
bende bugun aldım canım tulum ama biraz büyük aldımki biraz daha büyüyünce daha hareketli olup hiç üstlerini örtmezler dielülülülülülüKızlar ben kızımı 2 gündür şuna benzer tulumla yatırıyorum gece uykusuna. çok rahat oldu. Üstünü açması gibi bir olasılık yok. tavsiye ederim...
,
Eki Görüntüle 31019
ben dün elma suyu verdim 40 cc çok sevdi...cokacimcoookcanim süt yapan caylardanda iciyorum ama banamisin demiyo.dogumdan 3 hafta sonra ameliyat olmustum.safra kesem alindi.narkozdan dolayi sütün hemenkesilebilir yada zamanla kesilir demisti dr.ama uzatmak istedim hep olmadi yaa..
bide ben elma suyuna basladim 10ml.veriyorum.aranizda baslayan varmi?
benim kızda hala dönmedi canım kahkahada atmıyo sadece gülüp canı isterse agu dioopuyorumnanaktanya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.
aaaaaaaaaaa ben de o manyaklardanım
çocuğu o kadar yüksek sesle seviyorum ki
çocuk ona alıştı
bağırmadan sakin sakin sevdiğimde çocuk tınlamıyo
benim kızım da baba aşığı ban hiç pas vermez ama babasıyla saaterce konuşur güler...ama kızımın babası uzakta özledik ikimizde babamızı:gitme:
bende bugun aldım canım tulum ama biraz büyük aldımki biraz daha büyüyünce daha hareketli olup hiç üstlerini örtmezler dielülülülülülü
ben dün elma suyu verdim 40 cc çok sevdi...cokacimcoook
benim kızda hala dönmedi canım kahkahada atmıyo sadece gülüp canı isterse agu dioopuyorumnanaktan
![]()