Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaa maşallah batın poyraza... yazık yaa keşke emseydiii....nasılmış işe başlıyomuu...
aynen şimdi pusetine koydumm dönencesini taktımm dönenceye ona bakıyor tabi birazdan basar kıyametiii...
özlemm hoşgeldinn güzelimm canım biz süt ürünlerinin ve biçok gaz yapan yiyeceklerin tadını unuttukk aman dikkat et çocuğada sanada yazık... şimdi nasılsınız...arara gir ama...lmaz:
ayşecim bugun hediyelerimizi tamamladık..çam sakızı çoban armaganı...umarım begenirsin...yarın ilk iş kargoya vercez..bu arada sen tesettürlümüydün...sanada küçük bi sürprizim varda.
![]()
![]()
teşekkür ederiz canım... ne demekk tabiki beğeniriz....opuyorumnanaktan evet hayatım kapalıyımm... nerden biliyonn kızz...kaydirigubbakcemile2
içimemi dogdu nedir....ama hediyem tesettürle alakalı degil...görünce şaşırma:roflol::roflol::asigim:
valla hiç belli olmuyo bazen 3 kez kalkıyo emiyo..bazen hiç kalkmıyo istikrarsız bu aralarSağol canım. Bizimkide şarkı söylememi çok seviyor. Ali babanın çiftliği ne bayılıyor tavsiye ederim. Birde bebekler tekrardan hoşlanırmış ya onda da çok tekrar var belki o yüzden seviyordur.Gece uykusu nasıl bebişinin. Benimki gece 3 e kadar iyi sonragazdan kıvranmaya başlıyor. Genelde kakasını yapıncaya kadar kıvranıyor sonra rahat. Yani 3 ten sonra saat başı kalkıyoruz denebilir.
aaaaaaaa maşallah batın poyraza... yazık yaa keşke emseydiii....nasılmış işe başlıyomuu...
aynen şimdi pusetine koydumm dönencesini taktımm dönenceye ona bakıyor tabi birazdan basar kıyametiii...
özlemm hoşgeldinn güzelimm canım biz süt ürünlerinin ve biçok gaz yapan yiyeceklerin tadını unuttukk aman dikkat et çocuğada sanada yazık... şimdi nasılsınız...arara gir ama...lmaz:
![]()
![]()
teşekkür ederiz canım... ne demekk tabiki beğeniriz....opuyorumnanaktan evet hayatım kapalıyımm... nerden biliyonn kızz...kaydirigubbakcemile2
Benimki uyudu sağolsun kociş uyuttu. Bende yatıcam şimdi yoksa gece kalkamıyorum. Herkese iyi geceler.
tülaycım facede var...![]()
tülay bendee aglayarak izledim nedense şu ara aşırı duygusalım..
kızlar bebeğiniz kaç ml süt ile doyuyor? ben şimdi yeni yeni formuller denıyorumda sütüm artsın diye:) bu arada aç bırakmayalım
maaşallah cnm çok tatlısın ama ben hatırlayamadım ...yaaa safmıyım ne
hım gördüm ama açık orda fotolarınnnnn