Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım benim senden nbr? Yaa nasıl şekerler bitiyorum bu hallerine nasıl yorgundum ama onu öyle görünce mutluluktan yorgunluk falan kalmadı:)))
slm kızlar bebeğimi yıkadık yatırdımm..aşkı memnuyu izliyorum bihter fenaa sıkıştıı...![]()
daha baska ıstegın vaa mı czanımmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü virmem kimseciklere kızımı ben :lepi: jeep yalı villa çiftlik yazlık kışlık kilosu kadar trabzan gözleri kadar güzel bi elmas elbisevaad edenler varsa düşünebilirim hihoyyythihoyyythihoyyyt
cok gecmıs olsun bak hep dıyom kayısı kompostosu bol bol yada gunde en az 10-15 kayısı yıyın.mervecim
o hemeroid nedir çok iyi bilirim
yemek yiyemiyordum korkumdan o acı yine olacak diye bundan 15 gün önce bu yaşananlar
bak ben ne yaptım
hani plastik sıcak su torbaları var ya onaçok az sıcak su koyardım tıpasını kapatıp üzerine otururdum
gerçekten çok iyi geldi
sonrasında da kabız olmamak için uğraştım
şimdi çok şükür iyiyim
slm kızlar nasılsınız biz gayet iyiyiz kızımla.. Bizde oyun halısı almayı düşünüyoruz mesaj attımşimdi gülaya görünce yazar muhtemelen onunki tiny love ın hangi modeli acaba bilen var mı?
Bugün eşlerin askerlik muhabbeti varmış aranızda benimkininde askerlik fobisi var hala rüyalarında askere gidiyor korkunç rüyalar görüyor bilinç altınaişlemiş artık geçen şey diyor askere gitmediğimden beni hapse atmışlar :)))
Demek sizde söylüyorsunuz ali baba şarkısını bizimde repertuarımızda olan şarkılardan biri o. Ayrıca bebek fil, benim annem güzel annem,mini mini bir kuş, birgün birgün bir çocuk, minik kurbağa dön dön aynı şarkıları söyle dur:)))
Mehtapcım onayladım facebooku ayrıca hediyen yarın elinde olacak dün gönderdim 2 günde ulaşıyormuş sivasa...
Ayrıca kızlar kızım bugün dönmeye başladı yeni öğrendi yaa yere koydum mu dönüp duruyor çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3
iyiyim bende cnm. 2 saattir kızı sallıyorum ayakta şinci bayiliciim hala uyumadııı mafoldumbenmafoldumben
beter olsun bihterrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
gülaycım sen o sütleri eğer dışarıda bekletmeden hemen buzluğa attıysan olur ama mesela üç dört saat dışarıda bekledikten sonra dondurduysan olmaz tamam mı canım.. bide şöyle yapsın annen buzluktan direk buzdolabına koyuyosun orada yavaş yavaş açılıyo soğukta uzun süre yarısını alıp ısıtıp içiriyor diğer kısım ısınmıyor hiç yani bi ısıtıp bi soğutmamış oluyorsun üç saat sonrada onu içiriyor. yalnız kızlar dolaptan çıkan sütü hiç kokladınız mı 200 cc süt döktüm geçenlerde ben hiç beğenmedim ya ben kokusunu. süt saklama poşetleriyle saklamıştım.
iyi akşamlar
gülaycım senin sütün var maşallah yani ama rüzgar iştahsız ozaman 60 ml den ne olcak tabi kilo alamaz ama sen mamaya başlasanda bişey değişmicekki onuda içmicek hayır senin sütünü içip kilo almasa sütün yaramıyo dicam ama içmiyomuşki bizim bebişlerde herşey ters yagızda iştahlı 60ml onun için çerez niyetine ama gel görki anasının çok sütü yok((
gülaycım bızım dr umuz ayda 600 gr ve üstü normal dedi. hatta ben aa çok az dedım 28 gunde 520 gr dedım oda bana çok az değil dedi. bazılarına gore normal ama bence en makulu en az 600 gr alması demişti. ee senın kızda 10 gunde 200 gr almıstı gecen oyle yazmıstın. bu durumda hersey normal..
süt olayına gelince bize kursta anlatılan şu. bir sütü en fazla 2 sefer ısıtabilirsiniz. alıp buzluktan direek benmari usulu ısıtın kalan kısmı dolaba koyup 24 saat içinde tüketebilirsiniz dediler. bende hiç tek seferlik süt koymadım. en az 120 130 cc koydum bende
kızlar facebookta müşerref kim...
tamam canım annem o şekilde yapsın. direk sağıp attım tatlım... tubacım benim de sütlerimde ekşimsi bi koku oluyo bazen, tatları da kötü oluyo çözdürdüklerimin.... ebru da ynısını söylemişti. aMa ben onları rüzgara içirdim ne kustu ne de iğrendi. bence canım sütü dondurup çözünce bu şekilde olabiliyo... ÇÜNKÜ BEN POŞET KULLANMIYORUM. AVENTİN SAKLAMA KAPLARINI KULLANIYORUM, SIKI SIKI kapatıyorum... bence çözdürdüğümüzde koku yapabiliyo....
ay canım ya valla demin 70 ml sütü annemle takla atarak içirdik....keşke benimki de lıkır lıkır içse. annem şarkı söyledi bu sefer , rüzgar ona bakarken ben ağzına sıktım...
valla bu ay mememle kavga edip durdu, bu yol daha kolaymış... içtiğini bile anlamıyo...
inşallah tatlım ya şu kilo sorununu hallederiz, içime dert oldu valla. meryemcim o zaman iki kere ısıtmış oluyoruz, acaba bozulma olmaz mı sütlerde.... aklım karıştı ya...