• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Hoşgeldin Tülayımmm. özledim kıs seni karşılaşamıyoruz senin şu misafirlerin yüzünden :)

aşılar bozulmuş olamaz dimi kızlar???
tülay hoşgeldin cnm

hoşbuldukkk canlar evet özge yaaaa sorma valla...banada gak geldi ama arkadaşlarım geldi manisa köy gibi zaten herkes tanıdık ....gelen giden bitmiyo allah eksik etmesin ama yoruldum bende

evet ya bi de çalışıyoz bacım allah muhafaza... ptesi vurulalım o zaman. en fazla 10 sene sonra kısırlık yapar herhalde opuyorumnanaktan

He bacım dünürler olarak pazartesi vurulalaım hep birlikte kaydirigubbakcemile3

ya haklısın eşimle bu konuşu bi görüşelim bakam...amaan az vardı tartışma konumuz bi tane daha çıktımafoldumben

he bende onu dedim ama vurulalım içimiz rahat etsin. Sende söle kocişine akşam

selam kızlaaaaarrrr....... ben bugün kızımı alıp biraz alışveriş merkez igezecem valla afakanlar bastı basacak yani. arabasının naylon korumasını takarım diyorum hani mikrop çabuk ulaşmasın diye :)

selam kızlaaaaarrrr....... ben bugün kızımı alıp biraz alışveriş merkez igezecem valla afakanlar bastı basacak yani. arabasının naylon korumasını takarım diyorum hani mikrop çabuk ulaşmasın diye :)

aynen cnm bende aynı fikirdeyim valla sıkıldım evde bugün günaşli de hava burda
neyse kaçtım ben
kahv.yapim çıkalım bari oğluşlaaa
hepinisi ve bebişlerinis kocuman öptkkkkkŞeniz

selam hatun gızllar nabersiniz kızlar sizden cesaretle ben de yarın cıkayım bari 2 haftadır evde gibiyiz ben bi doktora gittim okadar sıkıldım yaaa

Back
X