• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ay benimki de uyandı yaaa pfff.. kaçtm ben de kızlar mucux...
bi de benim katılma isteğimi kabul edin kızlaarrr :)

mervecim çooook geçmiş olsun. inş. hemencecik kurtulursun.

tülaycım, hilalcim, gamzecim herkesin bu gunlerde misafir ağırlama günüymüş. size de kolaylıklar ve geçmişler olsunn.

özgecim ve baharcım
topik cts nöbetçileri az kaldı hadi sabır.

sibelcim güle güle kullanın canım. begendiginize sevindim.

tuğbacım, tülaycım ben de çooook sıkıldım evde. çıksam mı çıkmasam mı bilemedim. üşengeçlikde var. offfffff

zeynepcim senin bahsettigin aşı grip aşısı dimi? ben de olmayı düşünüyorum. kış, kar, soguk artıyor. grip çoğalıyor. eşim de devaölı seyahatte. ne kadar koruyabilir kendini diyorum. bir de 10 günde ancak etki ediyormuş yaptırdıkdan sonra. allah korusun hepimizi. ben her yıl normal grip aşısı oluyordum, bu da cok farklı degil gibi. siz ne zaman yaptırdınız? herhangi bir yan etki gördünüzmü?

salihacım cevabım bu canım...

canım ben 3 sene önce olmuştum ameliyatı.ayrıca sonrasında ağrı kesici (gerci cok ağrı olmadığı için pek kullanmadım)yumuşatıcı krem anestol kullandım birde bağırsak düzenleyici işurup ilac olmamak için.yani emzirmeyi engelleyecek ağır ilaçlar değil canım.

merhaba canlarım...yazamadım 2 gundur..hem mısafırlerım vardı hemde ınternet kapalıydı.neyse yanınızdayım sımdı.gecmısı okucam.ama ılk gordugum msja hemen bı cevap yazıyım ıstıyorum cunku cok onemlı:

TUBACIM ve diğer tüm annelerimiz BıLıYOSUNUZ BO DOMUZ GRIBIDIR DONUP DURUYO. BEN BEBEGIMI KORUMAK AMACLI ASIYI OLDUM.ANNEM KIZ KARDEIM ESIM KAYIMPEDERIM KAYINVALIDEM 3 ADET GORUMCEM BUNLARIN ESLERI VE 4 ADE KUCUK COCUKLARIDA OLDU.KIMSEDE YAN ETKI FALAN YOK. ZATEN ESIM VE GORUMCELERIM DOKTOR.ASILARDA BIR SORUN OLMADIGINI YAN ETKI FALAN GOZUKMEDIGINI SOYLUYLAR. GERCEKTENDE BASININ BU KADAR SIKI TAKIPE ETTIGI BI ASI KONUSUNDA BI YAN ETKI OLSA COOOOKTAN CIKARDI ORTAYA.AYRICA YANETKI OLABILIR DIYE YAZDIKLARI ACIKLAMALAR HER ASI ICIN AYNI YANI ESIT OARANDA GECERLI.CUNKU HEPSININ ICINDEKI ADJUVAN MIKTARI ESIT. BIDE ISIN SU BOYUTU VAR.HASTALIGIN TEDAVISI YOK.VIRUSU YENE BI ILAC YOK PIYASADA. TAMAM BELKI BIZ YAKALANSAK ATLATIRIZ AMA MINIK BEBISLERI KORUMAK GEREK.DAHA COK KUCUKLER.ALLAK KORUSUN. BU DA NE YAZIKKI PORTAKAL YEMEKLE EL YIKAMAKLA FALAN OLMUYO ISTE. VIRUS KYAFETTEN BILE BULASABILIYO. BENDE NACIZENE BEBEISLERIMIZI KORUMAK ICIN SOYLEMEK ISTEDIM TUBACIM. YANETKI MEVZUU HIKAYE SANIRIM.CUNKU ILK MEKSIDA OLDU ASILAR.8 AY DIRDA TUM AVRUPA VE AMERIKADAKI 1. DUNYA ÜLKELERıNDE 11 EUROYA YAIPILIYO.YANETKI OLSA COKTAN CIKARDI ORTAYA.BIZ HERZAMANKI GIBI HERSEYI ARAPSACINA DONDURDUK YINE.ZATEN SENEYE NORMAL GRIP ASILARINA KATILACAK VIRUS... BENIM DUSUNCELERIM BUNLAR...SEN YAZINCADA PAYLASMAK ISTEDIM...

kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............

kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............

vala arkadaşım seni bilmem ama ben bu gidişle promosyonlar çıkınca yenisi ile değiştircem o olcek yanii :oklava:

ZEYNEPSZ gercekten üzülerek okudum yazdıklarını.sütümüz dolu ama canımızmzirmek istemiyor diye mama veryor olabilirmiyz sence :((( o niyetle yazmadın belkı ama sütü az olan ve ıcı acıyarak mama veren anne kalpleride benım gıbı kırılmıstır belkıde.............

DİLEKCIM ıse basladıktan sonrada düzenin oturmuş ne güzel :)) bende senle konusmayı cok ıstıyorum.cunku artık hep sagmaya basladım.ve kafamda bı dolu soru var.sakıncası yoka arasam senı ? ozelden yazarmısın.

SALİHASCIM benım doruk her 2 yönede tam olarak dönebılıyo :) ama gel gör kı esas yapması gerekenı yanı beslenmeyı yapmıyo :)

herkese selamlar.. bizde bugun dr umuza gittik. çkınca da su belizin hediyesini aldık alış verişimizi yaptıuk evimize geldik.. çoık sukur oğlum 7 gunde 190 gr almış. dr amcamız yırttınız dedi:) çalışmaya başlamadan once ek gıdaya gecırmek ıstedıgımı söyledım. şimdi dur acele etme dedi.9 ocaktan sonra belki azar azar başlarız dedı. bişeylerin tadına baktırayım dedım yok baktırma oda 9 ocaktan sonra dedı:)

iyi akşamlar
ayfercim hediyemiz geldi canım tşk.ederim çok ince düşünülmüş bi hediye ömür boyu seve seve saklayacagım gerçekten çok tşk.ederim çok kibarsın tatlım oglumda ayfer teyzesine ve efeye çok teşekürlerini iletiyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayşecim ahhhh cnm ahhhhh fesat değilsin meaalesef herkes bizim gibi düşünmüyo ınsanlar çok rahat bende senin gibiyim gel görki benımde eşim bu konularda çok rahattır ama eşim hayatta arabası vermez çok kıymetlidir kendisi şoförlük yapar yemınkı başkları benden çok bıniyodur

meryemcim maşallah alitunaya kilo alımı iii gözün aydın canım artık endişe etme

sinemcim biz belki yarın tekırdaga gelebılırız cnm eşim çalışmazsa belli değilmiş ,eger müsaitsen görüşebılırız istersen özelden bana tlf numaranı yazarmısın ......dorugada maşallah gelişimi iii demekki bak dönebılıyomuş yagız daha yarım dönebılıyo

slm kızlar dün akşam kar yagıyodu bugun gunluk guneşlik lakin biz evdeyiz 15 gundur kapı dışarı çıkmıyorum mafoldumben
dilek bahar gülay çokkkkkkk tşk.ederim bizi bizden çok düşünüyosunuz sizi seviyorummmm

bende seni ve yağızı çok seviyorum tatlımmmm..

Ahh canım bu eşlerin hayır diyememe uyu yok mu öldürüyor beni benim eşim pek öyle değildir korkar benden ama annem yazık çok çekti babamdan hep şey derdi altındaki de takıp çıkan birşey olsa sen onuda vereceksin..:roflol:

ZEYNEPSZ gercekten üzülerek okudum yazdıklarını.sütümüz dolu ama canımızmzirmek istemiyor diye mama veryor olabilirmiyz sence :((( o niyetle yazmadın belkı ama sütü az olan ve ıcı acıyarak mama veren anne kalpleride benım gıbı kırılmıstır belkıde.............

DİLEKCIM ıse basladıktan sonrada düzenin oturmuş ne güzel :)) bende senle konusmayı cok ıstıyorum.cunku artık hep sagmaya basladım.ve kafamda bı dolu soru var.sakıncası yoka arasam senı ? ozelden yazarmısın.

SALİHASCIM benım doruk her 2 yönede tam olarak dönebılıyo :) ama gel gör kı esas yapması gerekenı yanı beslenmeyı yapmıyo :)
,
canım özelden yazdım numaramı geldi di mi?

$gulucuk.webp

$P1160128.webp

$119.webp

$11434_228777187003_708342003_4268923_6399184_n.webp

vala arkadaşım seni bilmem ama ben bu gidişle promosyonlar çıkınca yenisi ile değiştircem o olcek yanii :oklava:
:lepi::1hug:
herkese selamlar.. bizde bugun dr umuza gittik. çkınca da su belizin hediyesini aldık alış verişimizi yaptıuk evimize geldik.. çoık sukur oğlum 7 gunde 190 gr almış. dr amcamız yırttınız dedi:) çalışmaya başlamadan once ek gıdaya gecırmek ıstedıgımı söyledım. şimdi dur acele etme dedi.9 ocaktan sonra belki azar azar başlarız dedı. bişeylerin tadına baktırayım dedım yok baktırma oda 9 ocaktan sonra dedı:)
maaşallah oğluna bende bugün emelin hediyesini tamamladım pazartesi göndericem kısmetse....aynen canım bizim doktorumuzda 6 aya kadar hiç bişey yok dediii ...

iyi akşamlar

ayşecim ahhhh cnm ahhhhh fesat değilsin meaalesef herkes bizim gibi düşünmüyo ınsanlar çok rahat bende senin gibiyim gel görki benımde eşim bu konularda çok rahattır ama eşim hayatta arabası vermez çok kıymetlidir kendisi şoförlük yapar yemınkı başkları benden çok bıniyodur
ayy zaten uyuz eltimide arabada görünce çılgına döndümm.. bebeğim olmasa evde kıyametler koparacaktımm valla....mafoldumben
Ahh canım bu eşlerin hayır diyememe uyu yok mu öldürüyor beni benim eşim pek öyle değildir korkar benden ama annem yazık çok çekti babamdan hep şey derdi altındaki de takıp çıkan birşey olsa sen onuda vereceksin..:roflol:
alkisalkisalkis annen doğru diyor... eşimi durmadan kızdırıyomm (geniş aile dizisindeki saf karakter)mürselllll diyerek...kaydirigubbakcemile3

herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu:(((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı

herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu:(((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı

Canım aman boşver bir daha haber verdiklerinde sen kabul etmezsin yada aynı şeyi birgünde sen onlara yaparsın olur biter. Kafana takma böyle küçük şeyleri düşüncesiz insan çok. Artık bizim bebeklerimiz var azcıkl büyüdüğünde götürürsün onlara bırakırsın evlerinde kafasına göre takılır oğlun... kaydirigubbakcemile3

Betülcüm maşallah aynı sen ela...

..

QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bana gelen bi maili paylaşmak istedim..burdaki kurdugumuz güzel dostluklara....
.Annem 'Kız arkadaşlarını unutma' diye tavsiyede bulunmuştu..

> 'Yaşın ilerledikçe senin için daha önemli olacaklar, kocanı-çocuklarını ne kadar çok seversen sev, yine de kız arkadaşlarına ihtiyaç duyacaksın..
Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme..

> Onlara vakit ayır ve kız arkadaşlarını daima hatırla..

> Onlar sadece arkadaşların değil..

> Senin kardeşlerin, kızların...' demişti..

>

> 'Ne kadar komik bir öğüt. Daha yeni evlenmedim mi ?

> Artık ben evli bir

> kadınım. Kız arkadaşlarına ihtiyaç duyan bir genç kız

> değilim ki. Bundan sonra kocama hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacak'

> diye düşünmüştüm..

>

> Ama yıllar geçtikçe, çocuk olsa da ya da olmadıkça, kocalardan

> boşandıkça, sevgililerin biri gidip diğeri geldikçe, annemin

> dediklerinin

> ne anlama geldiğini çok iyi anladım..

>

> Zaman geçiyor..

> Hayat akıyor..

> Mesafe ayırıyor..

> Aşk büyüyor.. Sonra azalıyor..

> Kalpler kırılıyor..

> kocalar evde bir yerde duruyor..

> Veya evlilikler mahkemede son buluyor..

> sevgililer değişip duruyor..

> Erkekler arayacaklarını söyleyip, aramıyor..

> ışler geliyor ve gidiyor..

> Ebeveynler ölüp gidiyor..

> Komşular değişiyor..

> Ama kız arkadaşlar hep oradalar...

> Siz onları bırakmadığınız sürece..

> Geçen yıllar ve arada kaç km. mesafe olduğu hiç önemli değil..

> Bir kız arkadaş, hiçbir zaman ona ihtiyaç duyduğumuzdan

> daha uzak değil..Hayatınız içinde, öyle ya da böyle, yakın ya da uzak..

>

> Arkadaşınız olan kadınlara bunu yollayın..

> Ben şimdi yaptım bile...

> Tüm Kız Arkadaşlara Sevgiyle…..

Back
X