merhaba canlarım...yazamadım 2 gundur..hem mısafırlerım vardı hemde ınternet kapalıydı.neyse yanınızdayım sımdı.gecmısı okucam.ama ılk gordugum msja hemen bı cevap yazıyım ıstıyorum cunku cok onemlı:
TUBACIM ve diğer tüm annelerimiz BİLİYOSUNUZ BO DOMUZ GRIBIDIR DONUP DURUYO. BEN BEBEGIMI KORUMAK AMACLI ASIYI OLDUM.ANNEM KIZ KARDEIM ESIM KAYIMPEDERIM KAYINVALIDEM 3 ADET GORUMCEM BUNLARIN ESLERI VE 4 ADE KUCUK COCUKLARIDA OLDU.KIMSEDE YAN ETKI FALAN YOK. ZATEN ESIM VE GORUMCELERIM DOKTOR.ASILARDA BIR SORUN OLMADIGINI YAN ETKI FALAN GOZUKMEDIGINI SOYLUYLAR. GERCEKTENDE BASININ BU KADAR SIKI TAKIPE ETTIGI BI ASI KONUSUNDA BI YAN ETKI OLSA COOOOKTAN CIKARDI ORTAYA.AYRICA YANETKI OLABILIR DIYE YAZDIKLARI ACIKLAMALAR HER ASI ICIN AYNI YANI ESIT OARANDA GECERLI.CUNKU HEPSININ ICINDEKI ADJUVAN MIKTARI ESIT. BIDE ISIN SU BOYUTU VAR.HASTALIGIN TEDAVISI YOK.VIRUSU YENE BI ILAC YOK PIYASADA. TAMAM BELKI BIZ YAKALANSAK ATLATIRIZ AMA MINIK BEBISLERI KORUMAK GEREK.DAHA COK KUCUKLER.ALLAK KORUSUN. BU DA NE YAZIKKI PORTAKAL YEMEKLE EL YIKAMAKLA FALAN OLMUYO ISTE. VIRUS KYAFETTEN BILE BULASABILIYO. BENDE NACIZENE BEBEISLERIMIZI KORUMAK ICIN SOYLEMEK ISTEDIM TUBACIM. YANETKI MEVZUU HIKAYE SANIRIM.CUNKU ILK MEKSIDA OLDU ASILAR.8 AY DIRDA TUM AVRUPA VE AMERIKADAKI 1. DUNYA ÜLKELERİNDE 11 EUROYA YAIPILIYO.YANETKI OLSA COKTAN CIKARDI ORTAYA.BIZ HERZAMANKI GIBI HERSEYI ARAPSACINA DONDURDUK YINE.ZATEN SENEYE NORMAL GRIP ASILARINA KATILACAK VIRUS... BENIM DUSUNCELERIM BUNLAR...SEN YAZINCADA PAYLASMAK ISTEDIM...
canım çok sagol cevabın için. ben yaptıracagım. peki bu hamileler için özel aşı varmış. o nedir bilgin var mı? ondan mı yaptırmak daha dogru acaba?
kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............
canım benim üzme tatlı canını. eşinin hayır demesi lazım tabi o demediyse zor. bir daha vermesin, konuş madem.. önemli olan alışkanlık haline getirmemeleri...
betülcüm kızın çok şirin maşallah
herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı
çok dangalakça bir hareket yaniiiiiiiiiikötükedihüso