• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canıım çok merciiii ince arkidişim beniim :))
evet teysesi güsel olduumus kadar uzunuzda :)) maşallah bütün bebeklerimiz güzel çook şükürr :))
yani anne minyon ama bu kız kime çekti bilemedik doorusu :))))))))))))))
evet eşşek kadar oldum hala düzen arıyom işallah kızım bana çekmez :))))

gamze barı bana anlatma resımlerını gördüm. keske benımde boyum olsa. toto yere yakın:) benden korkun:) birde çok güzel yüzün var

sorma kız benimkide yere yakınhele bide büyüdü hepten yaklaştı..
bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))

oyyy yesinler onu.. yeni uyandıklarında çok tatlı oluyo bunlar.. hele benimkinin sabah sabah çene açılıyo konuşuyoda konuşuyo..

meryemciim iyi geceler canımmm tatlı rüyalar sizee :)))

hayatım o resimde uyanan benim yavru kuş değil tipimin kayılığındanda bellidir zaten :))))

arifecim stres yok kardeşim ben burdayım hoşgeldin ayrıca bu gece nöbeti senle bana düştü topiğin :)))

meryemciim iyi geceler canımmm tatlı rüyalar sizee :)))

hayatım o resimde uyanan benim yavru kuş değil tipimin kayılığındanda bellidir zaten :))))

arifecim stres yok kardeşim ben burdayım hoşgeldin ayrıca bu gece nöbeti senle bana düştü topiğin :)))

yok anam sende gayet ayıksın.. sen gelde beni görrr akannehir

ay bilmiyomki.. milupanın iyi geceler çayı sayesinde yatak yerine bol bol tuvalete gidiyom onunda bi naneye yaradığı yokk :)))
kızlar ben giremedim hediye işi nereye bağlandı yeniden çekiliş falan filan olmadı bişiy demi??

ahh kıyamam sana ben arifecimmmm ver ben bakayım o tatlı cadıya sen uyu hadi :))
yada 1 hafta bebeleri değişelim ben seninkinide uykucu yapıp rahat ettireyim seni :)))

ay bilmiyomki.. milupanın iyi geceler çayı sayesinde yatak yerine bol bol tuvalete gidiyom onunda bi naneye yaradığı yokk :)))
kızlar ben giremedim hediye işi nereye bağlandı yeniden çekiliş falan filan olmadı bişiy demi??

yeniden çekiliş oldu nino nickli arkadaşımızdan hala haber alamadık.. iki kişi daha eklendi baharda yenisini yaptı sağolsun.

gamze ben baktım resimlere :)) çok şekerler, bu arada gözümüz aydın kızım uyudu, inşallah hemen kalkmaz
gidip yatcam ama kociş abisini acile götürdü, fenalaşmış onu bekliim bari, ayıp olmasın :((

gamze ben baktım resimlere :)) çok şekerler, bu arada gözümüz aydın kızım uyudu, inşallah hemen kalkmaz
gidip yatcam ama kociş abisini acile götürdü, fenalaşmış onu bekliim bari, ayıp olmasın :((

geçmiş olsun canım bende kaçayım yatakta dönüp durayım azcık..iyi gecelr

Back
X