• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slmkızlar benim kızım hırpalanarak sevilmeyi istiyo dikkat ettim ellerini birleştiriyom aşagı yukarı oynatıyom çok hoşuna gidiyo katıla katıla gülüyo yavrum çok güleç ama 3gündür aşırı huysuz damakjları çok kaşınıyo uyumuyo ya sizinde öylemi
doktora götürcem

bende hep makınada yıkıyorum elde olurmu be canım..bende dalin kullanıyorum ve kokusu gercekten harika

ayfer benimki rüyasında gecen ıkı gun seslı kahkaha attı. kendı sesıne uyanıyor korkup deli gibi ağlıyor:)

o uykuda aglayarak kalkma bızdede var hatta bazen ınanılmaz sıddetlı oluyor hemen dua okuyorum eger gozunu acarsa kucagıma alıyorum yavasca.hızlı uyandırmamak lazım soka gırermıs yoksa.bu buyukler ıcınde gecerlı ımıs.oyle ruya anında konusursa vs ıse uyandırılmazmıs.
kahkaha dedıgın gıbı uykuda oldu bıde bugun cok opunce oldu du bakalım heralde gelıcek kahkalar yavas yavas kaydirigubbakcemile2

bu arada donence ucan pılotlar chıcco vardı bızde ama buraya getırmedık yer yoktu bavulda.ama pek ılgılenmedı cocuktan cocuga farkeder ya.

bu arada nıhalcım hacı sakır matık dıye degıl zaten hacı sakır granul dırekt kullanıyorsun benım bıldıgım.

slmkızlar benim kızım hırpalanarak sevilmeyi istiyo dikkat ettim ellerini birleştiriyom aşagı yukarı oynatıyom çok hoşuna gidiyo katıla katıla gülüyo yavrum çok güleç ama 3gündür aşırı huysuz damakjları çok kaşınıyo uyumuyo ya sizinde öylemi
doktora götürcem

masallah guleclıgıne canım o damak kasıma bızdede var yumrugu agzına alıyor falan ama gotur doktora zararı olmaz.belkı kulak akıntısı vardır o da kasıntı yaparmıs kulaktan dogru.
bu arada tekırdagda sıdo ve gulcan bulusmus bacım senıde gormek ısterdık resımde yaf gecmısı oku bak bır ıkı sayfa gerıde.

doktora götürcem

cnm ya benim kızada bi haller oldu...çıldırcam yaaa...kafamçokkarıştı

masallah guleclıgıne canım o damak kasıma bızdede var yumrugu agzına alıyor falan ama gotur doktora zararı olmaz.belkı kulak akıntısı vardır o da kasıntı yaparmıs kulaktan dogru.
bu arada tekırdagda sıdo ve gulcan bulusmus bacım senıde gormek ısterdık resımde yaf gecmısı oku bak bır ıkı sayfa gerıde.

ay negüsel bebegim ben biyere çıkamıyom kızımla yolculuk eziyet oluyo sadece emiyo yalancı meme almıyo biberondada sütümü kabul etmiyo yolar işkence oluyo kan ece lteridöküyom aglıyo otobüslerde büyüsaün kısmetse biraz buluşuruz neden olmasın:kedi:

bende hep makınada yıkıyorum elde olurmu be canım..bende dalin kullanıyorum ve kokusu gercekten harika

ayfer benimki rüyasında gecen ıkı gun seslı kahkaha attı. kendı sesıne uyanıyor korkup deli gibi ağlıyor:)

sorma canım ya gün aşırı yıkıodum üstünden çıkanı hemen yıkayıp kurutuodum birikmiyordu artık birikio walla canım çıkıo :))

kıslar bi soru daha alışveriş listesi çıkarıom da BANYO KÖPÜĞÜ YADA VUCUT ŞAMPUANI KULLANIYORMUSUNUZ ben sebamed şampuanı vucudunada kullanarak büyük israf yaptığımı henüz farkeettim de :/ siz ne kullanıyorsunuz

ayfer kendisi uyanıyor. bende sakinlaeştirmeye çalısıyorum. ıkı gun oyle devam ettık ama sonra olmadı. bu arada gündüz ben kahkahasını duydum:) benımle guluyor evde teksem eşim bile olsa kahkaha atmıyor:)

ayfer geçmişi pek okuyamadımda zeytinyagı neden verilmemeli kız
sındırım sıstemını bozar demıstı bızım tohtur.ben verdımdı kabız dıye 1 aylıktı daha zalaklık ettım.
sorma canım ya gün aşırı yıkıodum üstünden çıkanı hemen yıkayıp kurutuodum birikmiyordu artık birikio walla canım çıkıo :))

kıslar bi soru daha alışveriş listesi çıkarıom da BANYO KÖPÜĞÜ YADA VUCUT ŞAMPUANI KULLANIYORMUSUNUZ ben sebamed şampuanı vucudunada kullanarak büyük israf yaptığımı henüz farkeettim de :/ siz ne kullanıyorsunuz
yavrum johnons baby kullanıyorum sacada vucudada.konak vardı sebamed onerdı doktorum.ama krem suruncede ıyı geldı.yanı bıraz marka olmus sebamedkı muhakkak ıyı bır urundur sen sec artık dalın johnson sebo
ay negüsel bebegim ben biyere çıkamıyom kızımla yolculuk eziyet oluyo sadece emiyo yalancı meme almıyo biberondada sütümü kabul etmiyo yolar işkence oluyo kan ece lteridöküyom aglıyo otobüslerde büyüsaün kısmetse biraz buluşuruz neden olmasın:kedi:

yavrum mycey emzırme onlugu alsana heryerde tık tık emzır super rahat.20 lıra bısey

Ayfer sÜtÜn arttımı bacımmmmmmm
bu arada zeytın yagı ıÇın geÇ kaldınız ben bugun verdım :(
ya 2 gÜn bıttı hala yapmadı kakasını nolcak bÖle yaaa...

Ya fıtıl vermek ıstemıyom alıŞkanlık yapıyomuŞ..hem fıtıl vermek ıÇın 2 gÜn yapmaması Çok erken degılmı

iyi geceler kızlar anam anca gelebildim çenenız düşmüş iyi konuşmuşsunuz akannehiroku oku zor bitti

hepinize çok tşk.ederim güzel yorumlarınız için bizim içinde çok güzel bi gündü dorugu gördük annesi gibi o da çok şeker bi gözleri var maşallah kuzum benım çok tatlı çokkk ben sinemin yanında azcık paçoz kaldım bakımlı anniş ben buluşamıcaz diye makyajsız gittim yoksa azcuk süslenir giderdimzemuszemus
ayfercim canım benım hediyemiz geldi çoookk tşk.ederim begenerek biii ömür boyu saklıcam canım çok düşüncelisin daha önce yazdım geldi diye ama görmedin harelde :kedi:

Back
X