iyi geceler kızlar anam anca gelebildim çenenız düşmüş iyi konuşmuşsunuz akannehiroku oku zor bitti
hepinize çok tşk.ederim güzel yorumlarınız için bizim içinde çok güzel bi gündü dorugu gördük annesi gibi o da çok şeker bi gözleri var maşallah kuzum benım çok tatlı çokkk ben sinemin yanında azcık paçoz kaldım bakımlı anniş ben buluşamıcaz diye makyajsız gittim yoksa azcuk süslenir giderdimzemuszemus
ayfercim canım benım hediyemiz geldi çoookk tşk.ederim begenerek biii ömür boyu saklıcam canım çok düşüncelisin daha önce yazdım geldi diye ama görmedin harelde :kedi:[/QUOTE
askolsun gulcsnım.farkımız yojtu hıc.senın ısıldayan gozlerın yeter.cok guzeldn gelıncede yazdım hemen.bu arada yagızcık uyumamıs gene.kıyamam hem ona hem sana a.s
Günaydın kızlarrr. Herkese iyi haftlar. Gece iyi kaynatmışsınız valla. Hızlı hızlı göz atabildim sadece.
Bizde az önce domuz giribi aşısı olduk ailecek. İnşallah yararlı olur.
canım bızde olduk asıyı aılecek.yararı olur tabı merak etme sen yan etkı falan yok.sız hasta olmayınca bebıste olmucak ınsallah...
Arkadaşlar merhaba bir sorum olcek
benim kız 1 haftadır kulaklarını kaşıyıp duruyo yapabilse parmağını içine sokacak, ilaç kullanıyorduk kulağı için rahatsız besbelli hadi onu anladımda
son 2-3 gündür iki eliyle devamlı yüzünü kaşıyor özellikle gözleri ve alnı eldivenleri yeniden taktık korktum.
Zor uyuyor kaşıntıdan sizce neden olabilir yaşayan var mı.
Devamlı dönüp duruyor kıpır kıpır bir rahatsızlığı var ama anlayamadım.
Burada cilt doktoru yok çocuk doktoruda muhtemelen bişey yok normal diyip yollayacak yönlendirirseniz sevinirim.
Ellerini indirmekten ayağa kalkamaz oldum. Ben kaşıyorum olmuyor. Bi çare?
canım dorukta hep yuzunu ve damaklarını kasıyo.hatta kasımaktan yoluyo kendını.bıde donuyo yattıgı yerde...hepsı normal endıse yok...