• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLI OLSUN BEBıŞLERıMıZ ÇOK FARKLI BıR DUYGU ANLATILMAZ YASANIR DERLERDı ıNANMAZDIM AMA GERÇEKTEN YASAMAK GEREKıRMıŞŞŞ...:nazar:

öncelikle tesekkürler ... bursadan aranıza katılıyorum .. eylülün 26 sında doğurdum adı ALİ

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, :Saruboceq: valla bende yeniyim burda ama muhebbet o kadar eski ve koyu ki bir türlü takip edemiyorum birde burda herkes birbirini tanıyor biz biraz geç kaldık galiba fisfisfis

Canım bu egzersiz aletine bende bakmıştım ama almayı düşünmedim açıkcası hem benim kızım yüzüstü yatmaktan çok fazla hoşlanmıyor hemde sadece kollarının gelişimine faydası var ama halı öyle değil kolları ayakları hepsi gelişiyor oyuncaklarla oynayayım derken.[/QUOTE]

Aslında benimki de yüzüsta yatmayı sevmiyor ama bu alet dik de kullanılabiliyormuş yani sırtüstü de bebek oynayabiliyormuş.Offf kafam karıştı ben karar verene kadar korkarım oğlum yürümeye başlıycak

öncelikle tesekkürler ... bursadan aranıza katılıyorum .. eylülün 26 sında doğurdum adı ALİ
hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin aramıza
:))) Hemen farkedildim...Yok be canım hafiflemedi ama elimdeki işin cumaya kadar vakti var çeviri yapıyorum doğrusu bu zamanı da ben koydum o nedenle çevirime biraz fazla zaman ayırıp yol kattettimmi kendimi buraya girerek ödüllendiriyorum bir nevi motivasyon işte kaydirigubbakcemile3

Canım bu egzersiz aletine bende bakmıştım ama almayı düşünmedim açıkcası hem benim kızım yüzüstü yatmaktan çok fazla hoşlanmıyor hemde sadece kollarının gelişimine faydası var ama halı öyle değil kolları ayakları hepsi gelişiyor oyuncaklarla oynayayım derken.
çeviri mi yapıyorsun bayılırım akannehir ben de bir ara pek çeviri yaptım cılkım çıkmıştı şimdi çeviri deyince tüylerim tiken tiken oliir.
ali efe de yüzüstü yatmaktan nefret ediyor. ennnn fazla 5 dk sonra ağlıyor.
ahhh ahh dilekcim valla her gün gelir alırdım evinden seni ve defnemi.. sen artık yaa bugünde mi geziyoruz falan olurdun :)
kız gezenti. istanbul anneleri buluşak diyoz geliyon dimi?

Canım bu egzersiz aletine bende bakmıştım ama almayı düşünmedim açıkcası hem benim kızım yüzüstü yatmaktan çok fazla hoşlanmıyor hemde sadece kollarının gelişimine faydası var ama halı öyle değil kolları ayakları hepsi gelişiyor oyuncaklarla oynayayım derken.

Aslında benimki de yüzüsta yatmayı sevmiyor ama bu alet dik de kullanılabiliyormuş yani sırtüstü de bebek oynayabiliyormuş.Offf kafam karıştı ben karar verene kadar korkarım oğlum yürümeye başlıycak[/QUOTE]

ya bende bi tane var ama bilmiyorum sizin bahsettiğiniz şey mi. playskoolun valla doğa süper oynuyo çok beğeniyo onunla çokda güzel oyalanıyor hatta öğlen uykularımıza onunla oynarken dalıyoruz fotosunu yollıyım hemen.

Görümcem ebe hemşire az önce onunla konuştum artık çorba verebilirsin dedi.Hatta tarif etti paylaşayım sizinle.
Cezvenin dibine tel şehriye rende havuç maydonoz bir damla sıvı yay koyup kaynatacakmışım pişince maydonozu çıkarıp öyle yedircekmişim.Ben bi kaç gün elma suyu verdikten sonra bu çorbayı deniycem ama ilk etapta yalnız suyunu içircem.Gerçi görümceme kalsa tanelerini de yiyebilir zaten eriyo dedi.

Arkadaşım nekadar su koyuyorsun, birde erken değil mi hani diyolarya ilk 6 ay sadece annesütü nasıl oluyo bu, benimki 3.5 aylık sütümü zor yetiriyorum büyüdükçe doymucak cidden ek mama vermeden nasıl doyucak bu çocuk anlamadım valla bende mi yapsam çorba falan :bbo: :bbo:

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, :Saruboceq: valla bende yeniyim burda ama muhebbet o kadar eski ve koyu ki bir türlü takip edemiyorum birde burda herkes birbirini tanıyor biz biraz geç kaldık galiba fisfisfis

dishikush sen kocaelinde hangi bankada çalıştın yada çalışıyosun yazsana???

şimdik ben de onu yazdım kalbimiz birmiş şekerrrr...

nası bişi o egzersiz aleti...

evet baharcım yaa beni düşündük yaaaaaa sağolasın. gerçi hani bi ihtimal bursaya gidebilirim eşim adanaya gitcek iş için ama gitmezsem gelirim kesin haber verin yani. nerde ne zaman anadolu yakasında mı buluşursunuz peki mesela?

evet baharcım yaa beni düşündük yaaaaaa sağolasın. gerçi hani bi ihtimal bursaya gidebilirim eşim adanaya gitcek iş için ama gitmezsem gelirim kesin haber verin yani. nerde ne zaman anadolu yakasında mı buluşursunuz peki mesela?

canım büyük olasılıkla bende buluşcaz. tabi duruma göre rotasyon yapabiliriz ama bende olur herhalde. anadolu yakasındayım bende.

Arkadaşım nekadar su koyuyorsun, birde erken değil mi hani diyolarya ilk 6 ay sadece annesütü nasıl oluyo bu, benimki 3.5 aylık sütümü zor yetiriyorum büyüdükçe doymucak cidden ek mama vermeden nasıl doyucak bu çocuk anlamadım valla bende mi yapsam çorba falan :bbo: :bbo:

canım bizim zaten sütler yetmediği için geçiyoruz ek gıdaya.. açıkçası ben çok mama taraftarıda değilim ben şimdilik elma armut havuç suyu birdeeee pirinç ununa geçtim. pirinç ununun güzel yanı onu yiyince gerçekten çok uzun bir süre acıkmıyor tok tutuyor yani sürekli elimde biberon yoksa doymaz bi halde doğa.. dışarı cıkacaksam veriyorum pirinç ununu üstüne bide süt içiyo benimki ondan sonra rahat rahat geziyorum :) kızlar ben sebze çorbalarına 5 aylık geçicem öyle bi tarih koydum kafamda yani. yoğurdada altı aylık geçicem.

canım büyük olasılıkla bende buluşcaz. tabi duruma göre rotasyon yapabiliriz ama bende olur herhalde. anadolu yakasındayım bende.

ohhh süper baharım çok sevindim anadolu yakasında olmana o zaman gitmiyim bari bursaya beeeee :) ne taraftasın peki? bana gelin isterseniz rotasyon :P kocaeli kocaeli bir iki... eheh.

dishikus ben de buraya katıldığımda herkes birbiriyle tanışıyordu canım. ama saolsunlar beni de aralarına aldılar. önemli olan nasıl yaklaştığın. muhabbetin bir ucundan tutmak için geç değil yani.

canım bizim zaten sütler yetmediği için geçiyoruz ek gıdaya.. açıkçası ben çok mama taraftarıda değilim ben şimdilik elma armut havuç suyu birdeeee pirinç ununa geçtim. pirinç ununun güzel yanı onu yiyince gerçekten çok uzun bir süre acıkmıyor tok tutuyor yani sürekli elimde biberon yoksa doymaz bi halde doğa.. dışarı cıkacaksam veriyorum pirinç ununu üstüne bide süt içiyo benimki ondan sonra rahat rahat geziyorum :) kızlar ben sebze çorbalarına 5 aylık geçicem öyle bi tarih koydum kafamda yani. yoğurdada altı aylık geçicem.

kıssım sana özelden cevap yazdım artı bir soru daha bakıver bakiim. Bide msn adresinide eklermisin cevaba canım??

Back
X