• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, :Saruboceq: valla bende yeniyim burda ama muhebbet o kadar eski ve koyu ki bir türlü takip edemiyorum birde burda herkes birbirini tanıyor biz biraz geç kaldık galiba fisfisfis

evet biraz geç kaldık ama olsun sunu gördüm burda muhabbet süperrr....sırnaşık şey

Arkadaşım nekadar su koyuyorsun, birde erken değil mi hani diyolarya ilk 6 ay sadece annesütü nasıl oluyo bu, benimki 3.5 aylık sütümü zor yetiriyorum büyüdükçe doymucak cidden ek mama vermeden nasıl doyucak bu çocuk anlamadım valla bende mi yapsam çorba falan :bbo: :bbo:

dra kalsa 6 ay ama benim oğlan mama sevmiyor.Görümcemin oğlu 1,5 yaşında ben başlamıştım 3,5 aylıkken dedi.
Tuba pirinç unuyla nasıl yapılıyor ve ne zaman başladın sen

ohhh süper baharım çok sevindim anadolu yakasında olmana o zaman gitmiyim bari bursaya beeeee :) ne taraftasın peki? bana gelin isterseniz rotasyon :P kocaeli kocaeli bir iki... eheh.
ehih oldu tabi ertesi günde toplanr manisaya tülayın yanına gideriz. kendisi zaten alışkın misafire :))) gitme bacım yapalım organizasyon yaaaa...
hilalcim şu dönemde ben bizim bebelerin hiçbirşeyle oyalanacağını sanmıyorum. hepsi cozuttu zira...

ehih oldu tabi ertesi günde toplanr manisaya tülayın yanına gideriz. kendisi zaten alışkın misafire :))) gitme bacım yapalım organizasyon yaaaa...

hilalcim şu dönemde ben bizim bebelerin hiçbirşeyle oyalanacağını sanmıyorum. hepsi cozuttu zira...

Bir umut işte baharcım bakarsın oyalanır da ben de rahat ederim.

kızlar bende ki bu ve memnunummm....

özgecim baharcım özelden bakıp yazıyorum msn adresinide.

pirinç ununa dördüncü ayımız dolunca başladım. 40 cc suda bir tatlı kaşığı pirinç ununu eritip ateşe kouyyourm fık fık kaynayıp koyulaşınca alıp bi kaseye döküyorum üstüne 20 cc su koyup aptamil bebek sütünden iki kaşık koyup karıştırıyorum yediriyoruuuuuuuuum.. kabız olursa azcıkda zeytinyağı damlatıyorum ama benimki ne hikmetse isal gibi bu aralar günde üç kereden aşşağı takılmıyoruz :)

Eklentiler

• $IMG_2289.webp
    $IMG_2289.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 20
dishikus ben de buraya katıldığımda herkes birbiriyle tanışıyordu canım. ama saolsunlar beni de aralarına aldılar. önemli olan nasıl yaklaştığın. muhabbetin bir ucundan tutmak için geç değil yani.

Haklısın tabii kimsenin dışladığı yok gerçi beni sağolun muhabbete katılıyorum alkisalkisalkis ama herkes çok tanış birbiriyle insan kendini yabancı gibi hissediyo bazen :delphin: birde kim kim daha oturtamadım :uhm::uhm:

Haklısın tabii kimsenin dışladığı yok gerçi beni sağolun muhabbete katılıyorum alkisalkisalkis ama herkes çok tanış birbiriyle insan kendini yabancı gibi hissediyo bazen :delphin: birde kim kim daha oturtamadım :uhm::uhm:

ben nisandan beri fırsat buldukça giriyorum ama sağolsunlar sorularım yanıtsız kalmıyor.

Bu arada kızlar göbek tokuşturduğumuz topiğe baktım hamileyken ne sevimliymişiz hepimiz yaaa.Hem de gebelik gelişimimi takip edebildim bayaaa faydalı bi topikmiş:))))))))))))))))

zamanla oturur canım. kendini yabancı hissetme hepimiiiiiiiiiiiz kardeşiiiiiiiiiiizzz :)

yavrum sen benim soruma bi cevap ver ben kendimi oturtcam senin kafanda tuba ben bak mesela örnek verecek olursak sen hangi bankada çalıştım izmitte söylesene alooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Back
X