• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tülay bak ben geldim bu seferde sen gittin canım

fatoşcum maşallah yiğit e erkek adam bu ya şapkasını yesınler onun....cnm hediyemizi bugun yolladık 2 güne gelirmiş haberin olsun umarım begenirsinizzz:kedi:

ayy herkesin çenesi düşmüş bugün.. iki satır gezelim dedik dimi dışarda hemen görüp kaynatmışsınız...
bitiremedim valla.. yatıyom yarın yetişrim inşallah...

kızlar cok sagolun guzel sozlerınıze sevındım yaff.bu arada ebru masallah barekallah cok tatlı adam olmus alıs yaaaaa:emir_bebek: annesıde ayrı guzel tabıuıı:hulya:
tulaycım boy sormussun buraya gelırken bır ay once 66 cm ıdı 7,400 ama sımdı ne oldu bılmem.e baba 1,92 anne 1,75 kılolarda gani olunca bebekte boyle oluyo heralde aman ılerde bızım gıbı tombalak olmak zorunda kalmasında.normal olsun ne zayıf ne sısman.
gamze yine çenen açılmış maşallah, sen olmasan güleceğimiz yok :)
Fatoşcum maşallah oğluşun çok tatlı....
Geçmişi tam okuyamadım, öpücükler :)

Günaydın kızlar. NAsılsınız?

Geçmişe şöle hızlıca göz attım. Sinirler baya gerilmiş. Sallayın gitsin sizi üzenleri anacım ya. Özelliklede kocaları :oklava: sizi şok sefiyommm bennn opuyorumnanaktan

Ya buarada resimler süperdi hepsine baktım. Ayfercim ağaç süper olmuş. Bızde pazar günü ilk defa ağaç süsledik kızmla. bende hevesimi aldım bu sene kaydirigubbakcemile3 Bizim topiğin erkek bebekleri hakkaten çok yakışıklı kızlar yaaaa maşallahhhhhhhh

Back
X