İyiyim bende canımm nossun . Hilalın oğluşu hastamı olmuş ya ben okumadım pek geçmişi. Geçmiş olsunn
doktor fark etmemiş bir süre canım. bronşit olmuş sanırım kıyamam kuzucuk... geçecek ama biz duacıyız onlar için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bende canımm nossun . Hilalın oğluşu hastamı olmuş ya ben okumadım pek geçmişi. Geçmiş olsunn
Bahar gönderdim adresi.
Benim oğlumda 1.5 aylıkken bronşit olmuştu. Onu en iyi ben anlarım çok zor ama rabbim dermansız dert vermesin.
Özgecim burdaki profilime bir albüm ekledim 2 resim koydum hemencik ordan bakabilirsin canım.
doktor fark etmemiş bir süre canım. bronşit olmuş sanırım kıyamam kuzucuk... geçecek ama biz duacıyız onlar için.
Hele de minicikken çok zor valla geçmiş olsun ne diyelim.Bahar gönderdim adresi.
Benim oğlumda 1.5 aylıkken bronşit olmuştu. Onu en iyi ben anlarım çok zor ama rabbim dermansız dert vermesin.
Kızlar dün internette katı besinlere geçişi araştırdım. 4. ve özellikle 5. ayda bebeklere püreleri yemesi ve değişik tatlara alışması için ufak ufak doyumluk değil tadımlık başlamak gerekiyormuş.. 6. aydada artık öğün olarak almaları gerekiyormuş.
Hele de minicikken çok zor valla geçmiş olsun ne diyelim.
Canım biz dün doktordaydık. Tadımlıkta olsa kesinlikle hiçbirşey vermeyin dedi. Tabiiki sütün yetiyorsa geçerlibu söylediğim. 5. ayın bitişini bekleriz herhalde.
Ben şunu nldım çocuk doktorlarında farklı ekoller var. Biri 4. ayında odasını ayırın diyo mesala diğeri 1 yaşında. Biri pişik varsa sabunlu su ile yıka diyo diğeri sakın öle bişi yapma iyice tahriş edersin diyo falan. Biraz da insan kendi mantığını devreye sokacak demekki. Bu dediklerim ve fazlası başıma geldide. Doruk biraz problemli olduğu için doktor doktor dolsştırmıştık ilk 2 ay.Sağol canım . Bu doktorlarda bir alem yaa birinin dediği öbürünü tutmuyor yaww.
günaydıın kızlaar..
baharcım benim cumt. buluşmaya gelme durumum sallantıda eşim söz verdi götürürüm dedi. ama atladığımız detay gece yatarken aklımıza geldi eşimin kuzeni hamiş cumaya kadar doğum olmassa cumt. suni sancı ile doğurtcak doktoru 9 ay 6 gün oldu tık yok hatunda evide hastanesinde çok yakın bize gitmesek olmaz onlar hep yanımızdaydı velhasıl inş. doğurur da gelirim cuma akşamı net bilgi veririm geleblirsem adresi isterim isterim senden
ooops pardon ya işten ara ara okuyom ya karıştırdım canım. ayşe tubayla gelcekti :)yok baharcım biz kedinihalle yakınız onla görüşcektik ama kısmet artık ...
yasemin hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın kızçen nasıl?
HB CNM BENİM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ KIZÇEM UYUMUŞ BA OYUN OYNARKEN KIZANCIKLARIYLA HEHE SENİNKİ NASIL CNM BNMMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3