• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;10622215 .!.:
herkese selammmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin hayatımm naber bebişko nasıll :))

Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acaba :( ay allahım çok korkuyorum yaa..

bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa :(

canım öncelikleneee doğacıııma geçmiş olsun bizde dr.a gidicez yaa öksürük için hilkam öle yazınca korktum bende gidicem vallaha.. bizim dr yok bişi diyip diyip sallıyo beni...
gelelim asıl konuyaaaaa:
ya bi git yaaaa yemin ediyom sayende direkçilik ve gebelik testi sektörleşti haa :))
hayatım belizde mamayı reddetti bi ara aynı şekilde belki geçici bişiydir doğanın sütünü reddetmesi..yada tat bakalım sütünü bi hakaten tadı kayıkmı? ayrıca bildiğim kadarıyla hamile olsan bile sütü etkilemezki sadece içerde olan bebeğe gelişim açısından zarar verirmiş... ben ikisinin bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum bide vücut doğumdan sonra hemen düzen bulup adet olup herşeyi düzgün götüremiyebiliyo.. endişe etme canım azcık bekle bakalım... eveet şimdi cevap verdiğime göre küfrü basabilirim demii :)))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

iy ki söyledin canım arkadaşımmm:1hug:

riciderim tatlımm ge buraya bende sarılacam :)) :1hug:

ємєℓ;10622263 .!.:
gamzecim tebrikler canım yonetici olmussun opuyorumnanaktan

yok kııııı nerdeee parayla kızardım ayıp söölemesi :)))))
ama tabii bukadar ısrarada beni yönetici yaparlarsa hayır demem şahsen :)))))) :sm_cool::roflol:

Aaaaaaaaaaaaaaah canım ah derdim bir değilki asıl hemeroidden bahsetmedim, olmazmı 2 tane vardı meme ama ohafta 6-7 tane meme çıkmış zorlamadan, görünce neye uğradığımı şaşırdım 1 hafta oturamadım kıçımın üstüne şimdi yine 2 tane ama zorlandıkça çıkacak tabi şu dediklerini bi aliim bakim inş. işime yarar :Saruboceq: çok sağol

ayy kıyamam sana ben çok kötüysen sana özelden bi ilaç ismi atayım emzirirkende kullanılabilen.. çok zor o dert ahh ahh dediklerimi bi dene mutlaka etkisini görürsün hemde zararsız ve süte geçmiyo ilaç..

ємєℓ;10622298 .!.:
bu arada dun 4. ay asımızı olduk hafiften ates yaptı 6 saat arayla calpol verdim hep 2. ayımızda boyle yapmamıstı niyese bu sefer oyle oldu. . . . . .asıları iki bacaktan yaptılar

geçmiş olsun canım hayret bişiy ilkinde yapmayıp şimdi yapması....işallah daha fazla ateşlenmez bukadarla kalır geçer canım...

ємєℓ;10622350 .!.:
tubacım dogaya gecmis olsun canım umarım ufak birseydir ama doktora goturmekte fayda var tabi . . . . .valla ilk kez duyuyorum eger bebek anne sutu almak istemiyorsa hamile olduguna mı ısaretmis :1shok: ben gecen ay adet olmustum bu ay olmadım acaba hamilemiyim yoksa duzensiz mi

abooooovvvvv sizi 2010 eylül anneleri topiğine göndericez bu gidişle tekrardan :)))))))))))
hatta sizi her eylül anneleri topiğinde görücez galibaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatım korkma yoktur bişiy yaa düzene girene kadar olur herhalde böyle şeyler endişe etmeyin..

Emelcim aynen iki ay aşılarında daha fazla olmasına rağmen bizdede yapmamıştı ama bu dört ay aşıları bizdede yapmadı bide benim süper zeka kocam calpol verdirtmedi o yüzden epey çıktı doğamın ateşi bi yarım fitil attık yarım saatte düştü ama epey bi korktum yaa :( tüberküloz varmış bu dördüncü ay aşılarının içinde o yaparmış bu arada arkadaşlar haberiniz olsun ::)

kızlar ben geçen sene üç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim :) yirmisinde öğrenmiştik yani.. bi hafta erken öğrenmiştim dallama gibi. Allahım ya bidaa öğrenmek istemiyorum en azından bi kaç sene kadar :)

Ya kızlar aslında şöyle bi şey şimdi insan hamile kalınca sütü zehirleniyo derler tadı kötüleşirmiş çocukta emmek istemezmiş o sütü kesinlikle.. ama seninki mama da almıyomuş zaten demek ki hamilelikle alakalı bişey deği şimdilik iştahı yok sonra gelir inşallah :) seninki öksürmüyo mu gün içinde hiç.. ya ben oyun oynamak için öksürüyo sanıyodum doğayı salak mıyım ben ya bak kendimi nasıl salak hissettim şimdi.

Yok canım öksürük falan zaten odadan dışarı çıkmıyo ki yatak odası, oturma odası bazende mutfak arasında geziniyoruz, bağışıklık lazım aslında arasıra çıkarmak gerek ilerde sık sık hastalanmasın, bu arada az önce altını açtım sadece işemiş bende hava alsın diye açık bıraktım hem güneşte vuruyo biraz keyiflensin dedim, fazla havalanmış herhalde sırnaşık şey :roflol: bi sıçmış bi sıçmış koku gelince noluyoz dedim Allah'tan bezini altına sermiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:

dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.

Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam ona. hiçbişeyi kalmıcak allahın izniyle :Saruboceq:

çok güzelmiiişş canım güle güle giysin işallahhhh alamda sağolsun giydirende giyendee :))
günaydın canım ben geldim ama sen gidiyosun işlerim vardı anca topladım geldim ama herkes gidiyomu yoksaaaa kaçmayın la bendeeenn :)))

teşekkür ederim tatlımmm daha güzelleri su belizin olsun :)
Ya kızlar valla bu doğum benim bütün dengemi bozdu 3.5 ay bitti hala toparlanamadım 2 aydır acayip kabızlık yaşıyorum beynim patlıcak valla hele geçen ay tam 3 hafta boyunca kabızdım zaten 4 gündebir çıkıyodum oda 1 saatten aşağı çıkamıyodum wc den, inanın elime eldiven takıp elimle çıkarıyodum mafoldumben (kabızlığımın şiddetini anlamanız için yazdım kusura bakmayın :utangac: ) tuvalete girmek işkence oldu bir ara iyiydim ama dün akşam yine zorlandım, ekmek de yemiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok ne yesem ishal yapar nolur fikir verin bana :(((((

Ah canım ahh bende çok fena çekiyom o dediğinden. keiln ilacı olsa önce kendi kafasına
sürer misali bende çözüm bulamadım :(

özge gittinmiii, ben faceden grubumuza ekledim orayamı gönderecektik resimleri bilgilendir tatlım, sileyimmi yoksa eklediklerimi.

ok canım dursun ordan alırım ben saol mucuk

Ay kızlar ya bişey dicem gerçi şimdi şu gamze hatunu bana küfür etcek ama yinede sormak istiyorum.. Benim kızım iki gündür benim sütümü içmek istemiyo biberondan veriyorum, ama yine biberondan verdiğim mamayı içiyo hiç böyle birşey olan var mı yaaa hamile miyim acaba :( ay allahım çok korkuyorum yaa..

bide şu öksürükler canımı sıktı bugün doktorumuzdan randevu alıyorum hemen götürcem doğayı çünkü oda öksürüyo ya ben normaldir sanıyodum hani çünkü hapşuruyoda doğa aynı zamanda bi kaç kere öksürmesi normal sanıyodum günde yaa :(

Ayyyyyy şimdi bende evden geliyorum benim deli hatunda almadı memeyi ya. 2 fırt çekiyo bırakıyo ağlıyor falan deli oldum deli :( buaralar iyice sapıttı bu çocuklar. Öksürük konusununa gelince benim kızda günde bika defa öksürüyo. Korkma normalmiş bu durumda.

ємєℓ;10622298 .!.:
bu arada dun 4. ay asımızı olduk hafiften ates yaptı 6 saat arayla calpol verdim hep 2. ayımızda boyle yapmamıstı niyese bu sefer oyle oldu. . . . . .asıları iki bacaktan yaptılar

Geçmiş olsun canımmm. Demekki önlem almak lazım 4. ay aşıları için.

selam cicişlerrrrrr nasılsınız bakalım ben alışverişten geliyom kendimi frenleyemedim oyuncak bilumum çikolata yılbaşı süsleri maskeler kolyeler ne bulsam aldım akşam kocişe nası hesap vercem hehe ama herşeyi öyle güzel süslemişlerki yılbaşı nedeniyle alışveriş merkezleri süper olmuş yaaaa herşey gel beni al diyo resmen dr umuz bu ay eline bol bol oyuncak çıngırak vermemizi söylediydi el kasları ve zeka gelişimi için önemliymiş çıngırak almaya gittim 6 poşetle döndüm heeeehe

kızlar ben geçen sene üç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim :) yirmisinde öğrenmiştik yani.. bi hafta erken öğrenmiştim dallama gibi. Allahım ya bidaa öğrenmek istemiyorum en azından bi kaç sene kadar :)

şööööle bi geçmişe gidersek bende yarın öğrenicem kaydirigubbakcemile3 tam regl günümde. Ayyy şimdi geçmişteki özge ne heyecanlıdır dimi yaaaaaaaa puffff keşke şöle bi alet olsada görsek gçmişi gösteren ehehehee

ya kızlar şu takip çizelgelerini yapıyorum sonuna kadar.en son asamada sorun oluyor ben neyi eksik yapıyorumki

bu arada kızlar geçmişi okuyamıyorum çok birikmiş hasta olan bebişlere çooooooook geçmiş olsun kıyamam onlara emmeyenlere benimkide dahildi ama bugün 4 saat annesiz kaldıya gelince bi yapıştı sormayın evdeyken naz yapıyo demekki kerata fakat acayip hareketler yapıyo emerken kasıyo kendini kafayı geriye falan atıyo tepiniyo

ben 3 ocak falandı sanırım test yaptım yada bir ocak her neyse ama gece içmiştik falan sonra vicdan yapmıştım

ya canım ses cıkarmaya calışırken oluyo en çok yutkunurken yada allah korusun hasta olsa belli eder zaten

cnm benim kızımda 2 aylıkken farenjit geçirdi...balgam söktürücü vermişti doktor oda hala ara ara balgamını çıkaramıyo bogazına tkılıp kalıyo nasıl hırlıyo yavrum bi bilsen ...temzileyemiyo bogazını...ama öksürük fılan yok allaha şükür...:Saruboceq:

birazdan bizde çıkıcaz çok sıkıldım yaygara koparmasından korkuyorum elim ayama dolaşıyo inşallah uyur rahat rahat alışveriş yaparız

ben 3 ocak falandı sanırım test yaptım yada bir ocak her neyse ama gece içmiştik falan sonra vicdan yapmıştım

valla bende yılbaşı gecesi korkumdan içememiştim bi yudum bile...çünkü 4 aydır bekliyodum kuzucugumu bu ay gelebilir die ve de geldi minnoşum:emir_bebek::nazar:

cnm benim kızımda 2 aylıkken farenjit geçirdi...balgam söktürücü vermişti doktor oda hala ara ara balgamını çıkaramıyo bogazına tkılıp kalıyo nasıl hırlıyo yavrum bi bilsen ...temzileyemiyo bogazını...ama öksürük fılan yok allaha şükür...:Saruboceq:

ya rüzgarda tam uykuya dalacakken hırlamaya başlıyo doktor bunu tıkalıdır falan demişti ama bilmiyorum bu gidişte iyice baktırıcam birde kızlar kusmuğu salyalı oluyo rüzgarın balgam gibi ıyyyyyk normalmi

Back
X