• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ayy kalabalık oleysss.kızlar br sayfa baktım gecmıse muhabbete katılamıyorum tam gecmısı okuyup yazmaya kalkıncaki fırsat yok zaten.bende 4 numara.3 cok kısa ve dar artık.yanlışlıkla 4+ almısım ama onuda bıtırdım napıyım.sımdı 4 numarayı kullanıyorum.yazacaktım fırsat olmadı.
bu arada nurse harveys 4 hafta sonrası muhakkak atın arkadaslar bebıslere kotu bısey olmasında.ben attımdı bı arkadasım vermıstı attım bı bende kalmıstı attım.
bakıcı olayına gelınce ben calısmadıgımdan gerek yok ama ablam 1 yas arayla ıkı cocuk olunca memleketten bır kız getırdıler uzak akraba dıyım yanı 7 sene yatılı kaldı ıyıde baktı sagolsun evlendırdıler gıttı.sıgortasını yaptılardı ceyızını yaptılardı ve maası falan ıste yanı oyle bır ımkan dusunulurse hem daha guvenılır olur ama derım ama annem memleketten bıze baksın dıye getırmıs zamanında ablamın bacakları cımdıkten mosmor olmus.altını actırmak ıstemezmıs.bakıcı kız gelırmıs aglarmıs anlam bakıcı kız gıdermıs gulermıs anneme.abımıde bırakıp bırakıp gıdermıs annem ıse gıder gıtmez bakıcının bıtanesı.bır gun takip etmıs annem beklemıs ıse gıder gıbı yapıp.bu senınkı anında cık dısarı abımı yatakta bırakıp.onuda asagıdakı dukkan sahıplerı demıs sız gıder gıtmez cıkıyor dısarı dıye.sonra teyzem gelmıs bakmaya ama uzun sure kalamamıs derken annem ben dogunca ısı bırakmıs:)
Allah yardımcımız olsun calısan anneler ıcın zor gercekten anne babalardan Allah razı olsun bakıyorlar ınsanın ıcı daha rahat eder.bız bıle yorulurken onlar bakıyor sagolsunlar gık demeden.

canlarım soyle bı baktım gecmıse ınsalah eksık bırakmamısımdır kımseyı...

2 gundur pek sızınle olamadım.Doruk dun baya kotuydu.cok gazı vardı.hep agladı.emmedı yemedı :(( aksamda mısafır geldı :((((

bugun doktor kontrolumuz vardı.kılo almıs sukur ama gerıden takıp edıyoruz sızı.cok uzuluorum ya.ınanırmısınız neler yasıyorum.mememı emmıyo.bıberonu sadece uyrken yarısnı emıyo.kasıkla yerken oguruyo.zorlarsam kusuyo.ve gunde bıraksam sadece 500 ml ıcer.oysa 700 800 gerekıyomus. bu yuzden sagmak zzorunda kalıyorum.ama anafıle.ıcmıyo sutude mamayıda.kasık kasık aglaya aglaya 1 sate beslenıyoruz.nolur bı akıl verın kafayı yıcem ben ya :((((((((

ama tum tahlıl ve muayenelerı noraml dedı doktor.sadece ıstahsızmıs.bu yuzden 4. ay bıtınce ek gıdaya gecırcak .............

ıste boyle moaller bzuk bıraz.ama sukurler olsun bınlerce

canım hiç moralini bozma mühim olan bebişlerin sağlıklı olmaları ...

ehehehe vay beee yerim onun 4 numero poposunu beeenn :))))

ya yok zaten beliz sağlıklı ve haraketi bence açıkçası okadar takılmadım hatta dr aaa bunu söylememe rağmen gözleri dolmayan bi anne gördüm hayret dedi :)))

valla açıkçası pek umursamadım doktoru illa her ay 2 kilo alcak camız gibi olcak diye bişiy yok.. atak çevik ve tetik olması önemli kii oda fazlasıyla var anası gibi yağlı olmasınn :))))))
canım belizi egeria.dan mete bey.e götürüyorum...

accık rakı ver kafası güzelleşsin annesiii :)))) erkek adam o artık zamanı geldi tövbe yarabbiimm :))))
bu arada kaynıma bebekken gazı var uyumuyo diye birinin verdiği akılla anason vermişler... aklı veren kişi demiş 2-3 çay kaşığı verin yeter.. bunlarda coşmuş TAM 1 ÇAY VARDAĞI İÇİRMİŞLER!!! sonuç .. çocuk 3 gün uyumuş baya sızmış gibi vee zar zor emmiş kilo kaybetmiş o derecee :))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam hatunlar ben geldim.. aslında sabahtan beri bilg açık ama ben yazamadım bir türlü.. minnoşum çok mızırdandı bugün gittikçe nazlı oluyo yaa .. iki dakika yanından ayırmıyo beni dudak büzmeler hemen arkamdan ağlamalar.. bilg başında sabitde duramıyoz gezicez illaki..hareket sensörü mü vardır nedir hemen durunca anlıyo.. arabada bile kırmızı ışıkta durunca ağlıyo..şimdi babasına verdimde ben süt sağıyom..

Ayy ömürsün şu hareket sensörüne çok güldüm tek muzdarip ben değilim demekki ne yalan söyleyeyim sevindim

neden öle olduki canım yediklerine dikkat et ve sende bence benim gibi ek gıdaya az az başla önümüzdeki ay...sen bülürsün yineee

hayatım bizim dr geçirmez çok karşı 6 aydan önce ek gıdaya.. ki bende dolmadan vermek istemem... valla bilmiyorum ya birazcık azmış.. ama bi yandanda kız bebekler biraz daha geriden gidiyo kilo konusunda açıkçası endişeli yada üzgün değilim.. maşallah belişkonun keyfi yerinde önemli olan o bence...

2 gundur pek sızınle olamadım.Doruk dun baya kotuydu.cok gazı vardı.hep agladı.emmedı yemedı :(( aksamda mısafır geldı :((((

bugun doktor kontrolumuz vardı.kılo almıs sukur ama gerıden takıp edıyoruz sızı.cok uzuluorum ya.ınanırmısınız neler yasıyorum.mememı emmıyo.bıberonu sadece uyrken yarısnı emıyo.kasıkla yerken oguruyo.zorlarsam kusuyo.ve gunde bıraksam sadece 500 ml ıcer.oysa 700 800 gerekıyomus. bu yuzden sagmak zzorunda kalıyorum.ama anafıle.ıcmıyo sutude mamayıda.kasık kasık aglaya aglaya 1 sate beslenıyoruz.nolur bı akıl verın kafayı yıcem ben ya :((((((((

ama tum tahlıl ve muayenelerı noraml dedı doktor.sadece ıstahsızmıs.bu yuzden 4. ay bıtınce ek gıdaya gecırcak .............

canım geçmiş olsun diyim işallah düzelir bu sorununuz... uykuda vermeyi denesen almıyomu.. benim kız tok bile olsa içiyo uykusunda... belki senin kuzuda alır yaa??

o zaman bende azıcık daha beklerim napalım acılı agdaya devam:1ninca::tomato:

bence iyi benim kız 3500 dogmuştu 3 aylık konrolumuzde 6 kilo idisositososito

bu ay sadece 500 gr almış kızım doktor sınırda dedi..ne ç.ok iyi nede çok kötü dedi...aslında kızım iştahsız olmasa alıyo kilo ama çok iştahsız yaaa..bide üstüne reflüsü var kusup duruyo:çok üzgünüm:

valla şükür yaa iyi bencede beliz...
canım kız bebekler zaten öle gümbür gümbür kilo almıyoki....
önemli olan kilo değil valla ç.ok kulak asmıyorum ben dr.lara...
o reflüde şu bebeklerin baş belası ya kuzularım nasıl çekiyolarşu olaydan oda çok zor bişiy yaa...

evet gamzecim bizimde üzerinde en çok durduğumuz oğlumun keyifli ve neşeli olması ki bu ay oğlan bebeklere nazaran bnm oğlumda az aldı ama olsun napim

ehehehe vay beee yerim onun 4 numero poposunu beeenn :))))

ya yok zaten beliz sağlıklı ve haraketi bence açıkçası okadar takılmadım hatta dr aaa bunu söylememe rağmen gözleri dolmayan bi anne gördüm hayret dedi :)))

valla açıkçası pek umursamadım doktoru illa her ay 2 kilo alcak camız gibi olcak diye bişiy yok.. atak çevik ve tetik olması önemli kii oda fazlasıyla var anası gibi yağlı olmasınn :))))))
canım belizi egeria.dan mete bey.e götürüyorum...

accık rakı ver kafası güzelleşsin annesiii :)))) erkek adam o artık zamanı geldi tövbe yarabbiimm :))))
bu arada kaynıma bebekken gazı var uyumuyo diye birinin verdiği akılla anason vermişler... aklı veren kişi demiş 2-3 çay kaşığı verin yeter.. bunlarda coşmuş TAM 1 ÇAY VARDAĞI İÇİRMİŞLER!!! sonuç .. çocuk 3 gün uyumuş baya sızmış gibi vee zar zor emmiş kilo kaybetmiş o derecee :))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Gamze aynı doktora götürüyormuşuz bebeleri..!!!! Nasıl memnunmusunuz? Bizim bebişe allerji teşhisi koydu ondan sonra kendisine devam etmeye başladık ama ben bu proflardan çok çektim. Kadın doğumcum da proftu ve burnundan kıl aldırmıyordu yani.Birde oldukça pahalı geliyor muayenesi bize.

tülaycım aynen öyle valla neşeli olsun iyi olsunda tosun olmasın amaan napim :)))
ayferiiim hoşgeldin sarışın bombammmmmmmmm nabersin kuşum nassıııll :)))
şeker kız candy ciiim sana gelincee :)))
canım biz memnunuz meteden aslında sorun yok.. ama her çocuğa ya allerjisi var diyo ya reflüsü var diyo dediğin gibi profların popolar havalarda geziyo hem paranla gidiyosun hem peşinde koşuyosun adamların Allah kimseyi düşürmesin dr.ların eline ya.... dediğin gibi muayeneside pahalı.... ama napalım yavrumuz için gözümüz görmüyo.. bide biz bodrumdan geliyoruz dr parasından fazla yol masrafımız oluyo zor valla zorrr... :)))

yaa kızlar içtikleri kadar. al az once benımkının emme saatı agzına soktum memeyı agladı agladı emmedı. iyi dedım bıraktım bendenapıyım emer yarım saat sonra

yaa kızlar içtikleri kadar. al az once benımkının emme saatı agzına soktum memeyı agladı agladı emmedı. iyi dedım bıraktım bendenapıyım emer yarım saat sonra

aman meryemcim yaaa..bizimkide emmesine 1 dk bile olsa almıyo ağzına normalde bugün de hem 1,5 saatte emdi...tuhaf oldu bu bebeler

tülaycım aynen öyle valla neşeli olsun iyi olsunda tosun olmasın amaan napim :)))
canım biz memnunuz meteden aslında sorun yok.. ama her çocuğa ya allerjisi var diyo ya reflüsü var diyo dediğin gibi profların popolar havalarda geziyo hem paranla gidiyosun hem peşinde koşuyosun adamların Allah kimseyi düşürmesin dr.ların eline ya.... dediğin gibi muayeneside pahalı.... ama napalım yavrumuz için gözümüz görmüyo.. bide biz bodrumdan geliyoruz dr parasından fazla yol masrafımız oluyo zor valla zorrr... :)))
Öyle canım herşey bebişler için. Umarım teşhisi doğrudur. Benim bebeğin hem inek sütüne hemde yumurta beyazına allerjisi çıktı sırtından bir test yapmıştı. Yoksa boşu boşua çok öemi bir besin gurubundan mahrum kalmış olurum.

Benimkide geçen öyle yapmıtı canı hatta inadı bayağı bir sürdü en sonunda baygın düştü uyudu uyanınca emdi.

bencede yaa çok üstlerine düştükmü sorun oluyo yaaa biraz onlarıda kendi haline bırakmak lazım.. benimkide emdi yatırdım uyudu kendi kendine konuşa konuşa...

Öyle canım herşey bebişler için. Umarım teşhisi doğrudur. Benim bebeğin hem inek sütüne hemde yumurta beyazına allerjisi çıktı sırtından bir test yapmıştı. Yoksa boşu boşua çok öemi bir besin gurubundan mahrum kalmış olurum.

Benimkide geçen öyle yapmıtı canı hatta inadı bayağı bir sürdü en sonunda baygın düştü uyudu uyanınca emdi.

canım bişi sorucam ayıp sorması o testi kaça yaptı.. ya bana bi test yapmak istedi 1200 liramı neymiş çüş dedim yaa.... bu benim dediğim istanbula gidiyomuş test... size yapılan testi kendisimi muynh. de yaptı nasıl oldu bi bahsedermiisin yaa?

yav sen 500 cc ye sukret masallah ya sandım gunde 200 cc zor.ben yazıyorum yedıgını ınan 550-650 cc arası.zorla hayatta ıcmıyor bızımkı.acıkınca yıcektır.en fazla 7-8 sefer agzına tutuyorum ha olmadı sonre denıyom huysuzluk edıyor zaten.ayakta dolasıyorum bıraz falan.zorla ıskence etme yaa.
bombaya bak bombaya benden olsa olsa moloyof kokteylı olur kaydirigubbakcemile3 ama sagol anammm thanks yanıııkaydirigubbakcemile5
aynen katılıyom.
buyrunnnnnnnnn

kız ayfer hemende kendine poh atmışın haa bomba diyosak bombasın işte meeşallah arkadaşımaaa :))))))))))

bencede yaa çok üstlerine düştükmü sorun oluyo yaaa biraz onlarıda kendi haline bırakmak lazım.. benimkide emdi yatırdım uyudu kendi kendine konuşa konuşa...

canım bişi sorucam ayıp sorması o testi kaça yaptı.. ya bana bi test yapmak istedi 1200 liramı neymiş çüş dedim yaa.... bu benim dediğim istanbula gidiyomuş test... size yapılan testi kendisimi muynh. de yaptı nasıl oldu bi bahsedermiisin yaa?

Canım bizim bebeğin sırtına iki adet allerji kiti koydular .Çilek ,domates buğday vs gibi maddelerde var. Bu 20 dakika falan bekledi. Sonuçlara beraber baktık. İnek sütü ve yumurta beyazı kısmı kızarmıştı. Test için 240 lira ödedik. Öyle herkese allerji falan diyosa şüphe ettim bak şimdi. Benimkinin koliği vardı. Nerdeyse uyanık olduğu tüm saatleri ağlayarak geçiriyordu. Bu koliğinin sebebi allerji dedi.

gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))[/QUOTE]

hahahha zaten okuyana anlayana kadar yenileri eklenio yawws klonlacam kendimi biri geçmişi okusun biri cvp yazsın biri oğluma baksın biri koca gönlü yapsın biride dinlensin ohhh bea laelaelaelaelae

yuh dıyorum teste bak.142 tllık rotavırus asısına bıle oyhh demıstım teste bak yaa.prof olunca oyle hemde muayenesıde pahalı.
ayfersmu+, bolgi77, Candy5+, dilekakal+, fussilet+, huysuz80, mawiekim, msms+

gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))
cıhıyok yaff senın canın sıkılıyo galıbeeesırnaşık şey:içelim:
kız ayfer hemende kendine poh atmışın haa bomba diyosak bombasın işte meeşallah arkadaşımaaa :))))))))))

haaaydı oyle olsun be yaa sagolasınnnn.dur bomba resımlerımden bırını koyem zemuszemus makyajsız napalıms:)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0132.webp
    $Fotoğraf-0132.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
yaprak dökümünü seyrediom valla beeeennnnnn gamze aba

şekerim bende syerediyom ama hem size yazıyom hem yaprak dökümü topiğine yazıyom kimseyi ihmal etmiyom yaaaa :)))))))

Canım bizim bebeğin sırtına iki adet allerji kiti koydular .Çilek ,domates buğday vs gibi maddelerde var. Bu 20 dakika falan bekledi. Sonuçlara beraber baktık. İnek sütü ve yumurta beyazı kısmı kızarmıştı. Test için 240 lira ödedik. Öyle herkese allerji falan diyosa şüphe ettim bak şimdi. Benimkinin koliği vardı. Nerdeyse uyanık olduğu tüm saatleri ağlayarak geçiriyordu. Bu koliğinin sebebi allerji dedi.

hmm anladım canım... söylicem bakalım bu gidişte bizede yapsın..
ya belizin son 2 gidişte kakası sümüklü alerjisi var bu çocuğun bişiye diyo ama bulamadım ne olduğunu fakat hiç bize öyle bi test yapalım demedi..... ben istiyim bari bu gidişte... ısrarla o istanbulda yapılan milyarlık testi yapmak istiyo bize... arada kaldım valla.. diğeride çok para yaa....

şuan koliğiniz yok demi?? geçici bi durumdu işallah??

Back
X