Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))
yuh dıyorum teste bak.142 tllık rotavırus asısına bıle oyhh demıstım teste bak yaa.prof olunca oyle hemde muayenesıde pahalı.
cıhıyok yaff senın canın sıkılıyo galıbeeesırnaşık şey:içelim:
haaaydı oyle olsun be yaa sagolasınnnn.dur bomba resımlerımden bırını koyem zemuszemus
canım yaaa Allah yardım etsınnn.Allaah korusun zor ya.Canım bizim bebeğin sırtına iki adet allerji kiti koydular .Çilek ,domates buğday vs gibi maddelerde var. Bu 20 dakika falan bekledi. Sonuçlara beraber baktık. İnek sütü ve yumurta beyazı kısmı kızarmıştı. Test için 240 lira ödedik. Öyle herkese allerji falan diyosa şüphe ettim bak şimdi. Benimkinin koliği vardı. Nerdeyse uyanık olduğu tüm saatleri ağlayarak geçiriyordu. Bu koliğinin sebebi allerji dedi.
gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))
hahahha zaten okuyana anlayana kadar yenileri eklenio yawws klonlacam kendimi biri geçmişi okusun biri cvp yazsın biri oğluma baksın biri koca gönlü yapsın biride dinlensin ohhh bea laelaelaelaelae
Canım koliğimiz 2,5 aylık olana dek devam etti.O nedenle maalesef bebeğimin ilk günlerini hatırlamak istemiyorum bile. Bir bebeğe 2 kişi yetişemiyorduk ne gece ne gündüz uykusu vardı. Şükür şimdi bayağı düzeldi. Kolik ağlamaları tamamen kayboldu. Perhiz yapıyorum onda mı yoksa zamanı geldi de ondanmı kayoldu bilemiyorum artık...şekerim bende syerediyom ama hem size yazıyom hem yaprak dökümü topiğine yazıyom kimseyi ihmal etmiyom yaaaa :)))))))
hmm anladım canım... söylicem bakalım bu gidişte bizede yapsın..
ya belizin son 2 gidişte kakası sümüklü alerjisi var bu çocuğun bişiye diyo ama bulamadım ne olduğunu fakat hiç bize öyle bi test yapalım demedi..... ben istiyim bari bu gidişte... ısrarla o istanbulda yapılan milyarlık testi yapmak istiyo bize... arada kaldım valla.. diğeride çok para yaa....
şuan koliğiniz yok demi?? geçici bi durumdu işallah??
yuh dıyorum teste bak.142 tllık rotavırus asısına bıle oyhh demıstım teste bak yaa.prof olunca oyle hemde muayenesıde pahalı.
cıhıyok yaff senın canın sıkılıyo galıbeeesırnaşık şey:içelim:
haaaydı oyle olsun be yaa sagolasınnnn.dur bomba resımlerımden bırını koyem zemuszemus makyajsız napalıms:)
Ayfercim formundasın valla. Saçlar boyasız kaşlar bıyık orman diyen sen değilmiydin? Gel birde beni gör. Sürekli evde olunca saldım çayıra mevlam kayıra.canım yaaa Allah yardım etsınnn.Allaah korusun zor ya.
nasılda guzel demıssın hee:))
amanın oyyyyy...:uhm:accık rakı ver kafası güzelleşsin annesiii :)))) erkek adam o artık zamanı geldi tövbe yarabbiimm :))))
bu arada kaynıma bebekken gazı var uyumuyo diye birinin verdiği akılla anason vermişler... aklı veren kişi demiş 2-3 çay kaşığı verin yeter.. bunlarda coşmuş TAM 1 ÇAY VARDAĞI İÇİRMİŞLER!!! sonuç .. çocuk 3 gün uyumuş baya sızmış gibi vee zar zor emmiş kilo kaybetmiş o derecee :))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yuh dıyorum teste bak.142 tllık rotavırus asısına bıle oyhh demıstım teste bak yaa.prof olunca oyle hemde muayenesıde pahalı.
cıhıyok yaff senın canın sıkılıyo galıbeeesırnaşık şey:içelim:
çok güzelsiniz maaşallah canımm yaa...
haaaydı oyle olsun be yaa sagolasınnnn.dur bomba resımlerımden bırını koyem zemuszemus makyajsız napalıms:)
aaa şekerim ben sana tercüme ederdim ayıp ettin doğrusuuu :)))))
banada bukadar adam lazım ama yok valla klonlansamda evde kendimden 5 taneyi birden çekemem doğrusu valla böyle bidenecik halimle idare ediversinler artıkın :))))
maşallah arkadaşımaaa nasılda güzellllerrr kuzusuda kendisidee...
Allahım bahtınızıda hayatınızıda yüzünüz gibi güzel kılsın canım arkadaşımmm.....
he kız canım sıkılıyo valla bu alirızada canımı yidi kanlarımı emdi gece gece sömürdü beni yaa dallama :)))))))) :roflol::roflol::roflol:
recaa ederimm....balımm...
aaa tuuba okadarda değill etmiş bi cahillik....:mymeka: hatasını anlamıştır...
09.09.09 doğan bebekler kaç kilo arkadaşlar.... bizimki 6.300 ii şimdilik şükür sizlerde durum nasıl...
iyi akşamlar
Size bahsettiğim şu egzersiz seti vardı ya geldi ve oğlum onunla oynuyor gerçekten işe yarıyor sanırım.Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
selam kizlar
bi pis daha geldi
gulcancim bende henuz olmadim canim yaaaa
tubacim biz 4 numara beze gectik 2 haftadir felan rahat ettik sende gec bence
baharcim cumartesi sizde bulusuyoruz di mi canim
bende de olabilir dicem ama tugbalar kocaelinden geliyor uzak mi olur acaba
bi de soyle bi onerim var sen calisan insansin oyle vaktin yok biseyler yapmaya ugrasma hepimiz gelirken yanimizda yemelik biseyler getirelim imece usulu
yeriz iceriz kimse yorulmamis olur ni dersiniz
bizde oglumla bugun istinye parka gittik gezdik alisveris yaptik biraz
ya kızlar ben daha yeni 3 numara beze geçtim ne çabuk 4 e geçtiniz kaç kilo sizin tosuncuklar yaw...benimkisi 3 aylık kontolunde 6 kiloydu vede 64 cm boyu...azmı kızlar yaw......3500 dogmuştu
kızlar bugün bizim kızı tarttı dr 5770 çıktı 5900 olması lazımmış enaz...ortalamadan biraz az dedi... bilmiyorum ne yapsam.. gece sağıp uyanıp vericem artık biberonla uyandırmadan içsin diye... ortalamayı yakalamaya çalışıcam canım sıkıldı azcık.... dr kontrolünden beri 11 günde 220 gram almış... bu iyi ama geneli az dedi... ama izmirdeki dr.da yok gayet iyi dedi.. bilmiyorum yaa kafam karıştı sizce bu konuya canımı sıkayummuuuuu sıkmayummuuu :)))))
bojjver be yaaa o zaman.ben ezel ve hanımın cıftlıgı ve parm.ardınd ızlıyom superss.ayfercim açma valla sütün kesilir maazallahh :)))))))))))
ayy nasıl iğrenç bi hale getirdiler diziyi yaaa :)))))))
a be canım sacı hep boyattım kıs fonsuz ama.kas bıyık gani orda cıkmamıskaydirigubbakcemile3 ve o cafedekı garson hatunlar yaz kıs mını etek gıyer kıcına kadar.hos hepsı oyle buradakı hatunlar.yani dusun halimiCanım koliğimiz 2,5 aylık olana dek devam etti.O nedenle maalesef bebeğimin ilk günlerini hatırlamak istemiyorum bile. Bir bebeğe 2 kişi yetişemiyorduk ne gece ne gündüz uykusu vardı. Şükür şimdi bayağı düzeldi. Kolik ağlamaları tamamen kayboldu. Perhiz yapıyorum onda mı yoksa zamanı geldi de ondanmı kayoldu bilemiyorum artık...
Ayfercim formundasın valla. Saçlar boyasız kaşlar bıyık orman diyen sen değilmiydin? Gel birde beni gör. Sürekli evde olunca saldım çayıra mevlam kayıra.
arkadaşlar benim son yazdıklarım nerdeeeeeeeeeeeee
Canım koliğimiz 2,5 aylık olana dek devam etti.O nedenle maalesef bebeğimin ilk günlerini hatırlamak istemiyorum bile. Bir bebeğe 2 kişi yetişemiyorduk ne gece ne gündüz uykusu vardı. Şükür şimdi bayağı düzeldi. Kolik ağlamaları tamamen kayboldu. Perhiz yapıyorum onda mı yoksa zamanı geldi de ondanmı kayoldu bilemiyorum artık...
Ayfercim formundasın valla. Saçlar boyasız kaşlar bıyık orman diyen sen değilmiydin? Gel birde beni gör. Sürekli evde olunca saldım çayıra mevlam kayıra.