• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tubaok, akidem, KK Pro Üyeaqualotus2000+, aslıcım, asos1980+, Aussie+, ayfersmu+, ÇÖL GÜLÜ, dilekakal+, fairyblue, fussilet+, huysuz80+, mawiekim, msms+

ne kadar kalabalığızzzzzzzzz

dikkatinizi çekerim kırımzı üyeyi ben çok kıskanıyom Pro muroo olmuşş :))

hahahahaaaa kıskanma şekeriiimm çalış seninde olurr :))))
ay cidden öle kazık gibi pro üye diyemi yazıyo bee :)))))))))
ayy ne ameleee :)))))))))

ayy geçsin çekmesin kuzularımız hiçbi dert yaa çok şükür buna bile.....

ama bu aylarda bebekleri korumak için en sağlıklısı bunlar... bendede pembesi var...gayet rahat oluyo dışarıda...
rahat çok rahat ta zor giydiriyomm..
sagol canım tesekkurler .bu arada arkadasım dısney marka almıs hedıye bundan.o kadar rahatkı ınan takıyom ustune cıkarıyom dısarı.ama ben S beden ıle degıstırdım yani buyuk olsun kı rahat gırsın ıcıne.
acaba küçükmü bizimki 6 ay yazıyoı amna...
ayşecim harikaymışşşş bu sitedenmi aldın??? bende alıyım
yok canım bizim burda mağazası var ordan aldımm gecen hafta 50 liydi dedikki kartın günü geçsin alalımm bi gittik indirimdee...çok ii olduu hem arabasındada üşümüyoo

aysecim bizdede var bu montlardan hatta bizimki daha da zor giydirmesi cunku fermuari sag bacak ustunden yani sol bacagi kivirip giydirmen lazim felan bende cok zorlaniyorum arada usenip sadece battaniyeye sariyorum eger arabayla gideceksem

ayfercim cok guzel cikmissiniz masallah
ya su bulgaristana memleketim olmasina ragmen bi kere bile gidemedim ozendim resmden

valla baharcim yok kesin mi bilmiyorum ama cumartesi oglen 1 gibi baharlarda bulusuyoz istanbul subesi olaraktan
betulcum geliyosun di mi sen
meryem keske sizde gelebilseydiniz tulay bana demis ama asil topigin sir bebesi seninki henuz goremedik ali tunamizi gelseydinizde gorup sevseydik yaw

gamzecim alisi sormustun cevap veremedim
kendileri aksam 7 itibariyla gece uykusuna yatmis bulunmakta
bende yatmadan once onu uyandirmadan emzircem oyle yatcam az kaldi

handancım benim koca ayıptır soylemesi tırsar benden :))))) reklamda açıyo macı

çok şükür halimize

vaaaaaayyyyyyyy benimkide tırsar benden hatta okadar tırsarkiiiiiiiiiii 1 saatten fazladır uyuyo yaaaa :roflol::roflol::roflol:

meryem kullanışlımı o mont bende alıyım alooooooooooooooo

valle bendede var bence çokk rahat bebek hiçbiyerini açamıyo nahanda kazık gibi yatıp kalıyo en sonundada uyuyo onla :))))

gamzecim alisi sormustun cevap veremedim
kendileri aksam 7 itibariyla gece uykusuna yatmis bulunmakta
bende yatmadan once onu uyandirmadan emzircem oyle yatcam az kaldi

Allah daha iyi etsin canım maşallah erken uyuyo.. benimkide uyuyo ama kalkar birazdan emer gezer işer kaka yapar bi tur daha atarız biz bu gecee :))))))

başım ağrıyooo,enkaz gibiyim kocamda yok...uff neden böle oldum ben yafffffffffffffffffffffffffffff

yaa senin bööle bi günde neden başın ağrıyo bee kalkıp horon tepmenkolbastı yapman lazım enkaza bağlama hemn kalk açıl canlan eccük yaaa :)))))))) hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar arkadaşlar maşallah ne güzel konuşuyosunuz
valla artık takip edemiyorum önceden okuyabiliyordum bazen yazıyordum şimdi okumaya bile çıkışamıyom maşallah
Bizim kızın yüzünde boynunda sivilceler 2 aydır vardı tam geçti dedik 2 gündür yine çıktı
Öyle kaşıyorki yüzünü partçalayacak sanki
atopik cilt için krem nemlendirici önermişti arkadaşlar almayı düşünüyorum doktorada danışıp ama burda herşey bulunmuyor doktorda olanı yazıyor.
,Kullanan arkadaşlar ismini yazabilir mi netten falan almaya çalışıyım artık. ıçim parçalanıyo onu gördükçe ne güzel geçmişti yaaa :(

Back
X