• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

krem adını kuallanışını özelden yazarsanız burdan takip edemeyebilirim bebeğim çok huzursuz birkaç gündür.Benimde pestilim çıktı resmen hiçbir yerim tutmuyo

yaa benim oğlan bu akşam mızıl mzııl yaaaaaaaaaaaa

bi sıkıntısı yok demi canım???
bazen oluyolar öyle yaa aybaşıları tutuyo :))))))

yeni yılda çalışıp kazanıcamm inş. :)

ne amelesi pek havalııı olmuş :lepi:

ehehheheheee şeşekkurlar efeeem :)))

ben koydum koltuga konusuyor koltuk ortusuyle

ama 5 gecedir canıma okuyordu şkür bugun iyi

ayy aman iyi bari sizin kriz bitti desene maşallahhhhh :))))))

tatlım geçmişi uzun bu işin 9 yıl gibii zemuszemus

her türlü yardımcı olurum amaaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam cnm tuttum bunu ne demişler kocayı yola getirmenın bir yolunu öğretenin 9 yıl kölesi olurum :sm_cool: vereliniortak oğlumu yıkayıp geliorum hihoyyyt

gamze cim yok halay kesmez beni töbü töbüüüüü ...kıss wc yw gidemiyom oğlan arızaya bağladı ağlıyo odadan çıkınca...gel de bak accık oğluşuma

Ebrucummm geliyorum tabiii kine çook ozledim herkesi,
tulayım çook geçmiş olsun..Başın agrıyorsa bolca su iç bir kerede iyi geliyoo ozellikle baş agrısı tam başlarken.
Ya kızlar 2 gundur Ela gece 12den once uyumuyoo aaaaa çocuk huy degiştiror galiba.Daha dogrusu uyuyoo ama kısa kısa.Normalde çooktan derin uykuya dalması gerekirdi..

Ben şimdiden cts için heycan yaptıımmm hihoyyyt

tülaycım ben kullanamadım ama ben biraz üşengecim ondan olabılır:)

ebru gelmeyi çok istiyordum akşammına misafirim olmasına ragmen gelecektım ama olmadı:( bir dahaki sefere inşallah..

iyi geceler herkesee
aklımda kalanlar için cvp yazayım
tubacım bende 4 numaraya geçmek istiyorum poposunu bacaklarını sıkıyo buruşuk oluyo her tarafı ama 4 numarada büyük gelebilir demek lazım bakalım burda okumuştum galıba tam hatırlamıyorum 6 ay saç kurutma mk. yasaktı
fatoşcum iii günlerde kullanın siz daha iyilerine laiksiniz gönül çok daha ii lerini almak isterdi
sinemcim sende demişsin şükür canım iştahsız diye üzülme ne yapcaksın her bebiş bi olmuyo ek gıdalara geçince biraz daha toparlanır hem öle zayıf degılkı normal aslında biz 3700 dogduk siz 2950 bence kafaya takma canımcım gayet iiii
ayfercim çok tatlısınız canım yaaa anam sen gayet bakımlı duruyosun haksızlık etme kendine ordaki gacılarla kıyaslama kendi onlar kokoşş
gamzem sanada kiloyu takma dicam ama sen zaten takmıyon maşallah belize güzel kızım benım
ayşecım montunuz çok güzel güle güle giyin eşortman tk.da güzelmiş hıııı bakmak lazım
yagızda da yüzünde sivilceler oluyo bikere bı çıktı çıban gibi kocamandı anneden geçen hormonlardan galiba oluyomuş bıde ben çok öpüyorum

evimi derledim topladım kızımı uyuttum çamaşırları katladım yerleştirdim derken tabi hepiniz gittiniz dimi.. insan azcık beni bekler dimi gülcan yaa

ooo maşallah canım bütün işleri bitrmişin ben daha bi çocugu uyutamadım
herkes gitmiş maalesef:((((in cin top oynuyoooo

evimi derledim topladım kızımı uyuttum çamaşırları katladım yerleştirdim derken tabi hepiniz gittiniz dimi.. insan azcık beni bekler dimi gülcan yaa

ben burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hediyemiz geldi bizimdeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X