• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yafrum ebru biras uzak kalıo ben büyükçekmecedeyim betülle yakınız yerimseniben ama adaşım komşum gelicekmi bilmiom eğer o gelirse benide alıverir şuracıktan zemuszemus

evet canım giricem inşallah az daha sevişelimde cadımla işim hazır nasıl osa kaydirigubbakcemile2 betülle konuştuk şimdi yarın alıcak beni ama dediki çıkınca belki geri dönmeyebiliriz çekmeceye ben sana haber veririm dedi.. vericek bende ona göre plan yapıcam :lepi:baharrr bacım lojistiğine destek verm mi opuyorumnanaktan

ah tatlım kociş izin verdi hatta götürürümde dedi ama eşimin kuzeni doğuramadı hala 9 ay 10 gün olduu ya yarın muhtemel suni sanc. ile doğurtcaklar mecbur yanında olcas aralık annesine destek vermek lasım. artık bidahakine katılırım hatta bi sonraki tur u bizde yaparısssss :))

kızlar buluşuyormusunuz ne güzell bu sefer kalabalık olacaksınız galiba :))
baharcım yazada yap bir organizasyon bende geleceğim yazın istanbula inşallah bende olacagım aranızda ona göre :)))
sen gel gülüm 3 gün 3 gece eğlence düzenleyelim...
hoşbuldum şekercim
sorma canım yaaa esra başından beri böyleydi mama konusunda ama bu kadar değildi şimdi azıttı iyice
deliriyorum o yemeyip ağlayıp öğürdükçe ver memeyi boşta olsa deli gibi emiyor
sürekli huy değiştiriyor emziği ilk günden beri tutuyordu 20-25 gndür ağzına bile almıyor
ayağımda sallalıyorum şimdi asla durmuyor acayip sinirli ve inatcı bi bebek eşim anasına çekmiş diyo :)))
ah g,ülüm ya hepsi huy değiştirdi miniklerin inan. bizimki de şimdi ağlama nöbetlerini öğlene kaydırmış... boşta olsa emsin canım ya o çekince geliyordu ben de boş sanıyorum ama bakıyorum süt geliyor oğlum emince.
eşine de teessüflerimizi bildiriyoruz yane bizim emsalimize sinirli falan demiş.zaten iyi huyları babaya kötüleri anneye çekecek alışsak iyi olur buna dimi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya kimin bebbişi atopik ciltliydi berenin yüzü yine kızardı kabardı mustela kesmedi bu sefer yavrum hep yüzünü kaşımaya çalışıo :( advantan die kortizonlu kremi var sürmek hiç istemiomm ya offff

selam kızlar nasılsınız bebişler iyidir inşallah ben bu akşam büyük oğluşumla yıbaşı için anneler çocuklar için verilen bi partiye gideceğim bebek için süt sağdım dolaba koydum yatmadan önce sol memeyi emip yatmıştı ondan hiç çıkmadı sağ tarafı sağdım 60cc süt çıktı birazdan uyanır acıkırsa hangi memeyi vereyim acaba bu konuda tecrübesizim biraz pek sağmıyorum normalde şimdi sağdada soldada süt kalmadı ama solu o emmişti

sen gel gülüm 3 gün 3 gece eğlence düzenleyelim...

ah g,ülüm ya hepsi huy değiştirdi miniklerin inan. bizimki de şimdi ağlama nöbetlerini öğlene kaydırmış... boşta olsa emsin canım ya o çekince geliyordu ben de boş sanıyorum ama bakıyorum süt geliyor oğlum emince.
eşine de teessüflerimizi bildiriyoruz yane bizim emsalimize sinirli falan demiş.zaten iyi huyları babaya kötüleri anneye çekecek alışsak iyi olur buna dimi kaydirigubbakcemile3

ağzını yidiğim sağolasın hepinizle tanışmak yüz yüze görüşmeyii öyle çok istiyorum ki anlatamam
kıayamam yaa ali efe demi aynı bakalım daha neler görcez Allah ım sağlık versinde ağlamları naz niyaz huysuzluk olsun ne yapalım
bildir vallaha teessüflerin en büyüğü ona olsun aynen tüm kötü huylar bize iyiler onlara
her yerde aynı anası gibi huysuz anası gibi inat hiç bana çekmemiş bana çekseydi uysal olurdu saf olurdu bilmem ne diyor kendileri çok uysal vede saf yaa :))))

kızlar ya kimin bebbişi atopik ciltliydi berenin yüzü yine kızardı kabardı mustela kesmedi bu sefer yavrum hep yüzünü kaşımaya çalışıo :( advantan die kortizonlu kremi var sürmek hiç istemiomm ya offff

nihalcim çikolata yemiyosun dimi bizim dr çikolata ve şekerli boyar madde olan gıdalar yersen bebeğin cildinde alerji çıkabilir demişti bence ılık su ile yıka yüzünü burdakiler öyle söylüyolar

cnm gülay ve dilek biliyor bu konuyu onların kızlarında sorun vardı
dilek banada vermişti mustela geçirir gibi oldu ama sonra aynı halini aldı kullanıyorum hala ama faydası yok benim kızında kulağında egzema var geçmedi bir türlü
haftaya cumartesi dr.a gideceğiz bakalım ne diyecek eli kulagında çekip duruyor
tırnagıyla çizmiş azcık kanamış baya açılma oldu kulağının arkasında dr. mustela iyi gelir demişti ama gelmedi

ağzını yidiğim sağolasın hepinizle tanışmak yüz yüze görüşmeyii öyle çok istiyorum ki anlatamam
kıayamam yaa ali efe demi aynı bakalım daha neler görcez Allah ım sağlık versinde ağlamları naz niyaz huysuzluk olsun ne yapalım
bildir vallaha teessüflerin en büyüğü ona olsun aynen tüm kötü huylar bize iyiler onlara
her yerde aynı anası gibi huysuz anası gibi inat hiç bana çekmemiş bana çekseydi uysal olurdu saf olurdu bilmem ne diyor kendileri çok uysal vede saf yaa :))))

aaah ah dışarı kedicik te bize gelince kaplancık oluveriyorlar dimi emsallcim... :)))
canım hastalıkları olmasında nazdan ağlasınlar artık napalım şımarık keçiler :) ay ama görsen çoğu zaman bağırıyo ama neye bağırdığını o da bilmiyo deli çocuk ya :))

ececim süt sağma yetme ve yetmeme konusunda bende henüz bişey anlamıyorum :)))
ben sağıyorum kızım durmuyor sağdıgım memeyi veriyorum o onu sanki süt varmış gibi emerken ben diğerini sağıyorum bende sık sık sağmıyorum vede öyle uzun uzun dakikalarca sağmıyorum en fazla 15 dk.da bitiyor dilek ve hüsniye tek memeyi 20 dk.ç sağ diyorlar ama 40 dk kızım hayatta durmaz kendi kendine
bu arada iyi eglenceler tatlım

Günaydın kızlar . nabersiniz?

Ya benim kızın koltuk altları kıpkırmızı olmuş dokununcada acıyor. DÜn akşam pudaralamaya başladım. Biraz iyi geldi gibi. Sizdede varmı böyle bir durum?
canım bizde olmadı ama doktorumuz olursa kullan amaçlı bir merhem yazmıştı bi yeri hafif kızarsa hemen sürüyorumm kaydirigubbakcemile3hoppp bişey kalmıyor...dene istersen trsod
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp
bak istersen çok güzell çok memnun kaldımm bitti bidaha yazdırıcamm..

slm güzel en güzel anneler çayımızı yudumlarken ve bir dolu sepet ütü bana bakarken .....
nabersiniz....ayyyy uyandıııııııııııııkaydirigubbakcemile

emsalll göğsünü süt bitti diye sağmayı bırakma canım ben sütün gelmesi bitince de devam ediyorum canım sonrada daha 30-40 cc çıkıyor bitti dediğim yerden aklında olsun...
ececim iyi eğlenceler canım.
ayşeeee geliyon dimi yarın?

aaah ah dışarı kedicik te bize gelince kaplancık oluveriyorlar dimi emsallcim... :)))
canım hastalıkları olmasında nazdan ağlasınlar artık napalım şımarık keçiler :) ay ama görsen çoğu zaman bağırıyo ama neye bağırdığını o da bilmiyo deli çocuk ya :))

geçenlerde bende eşime böyle dedim ona bana hadi lennnn ben kii dağları titreten adam şimdi bi karıyı bile titretemiyom diyo gülüyo :roflol::roflol::roflol:
o halleri ne güzel ama dimi izlemeye doyamıyorm bende benimkide öyle yapıyor
acaba diyorum artık seslerinimi keşfediyorlar öyle bagırıyorlar esra öyle bagırıyor sanra sanki sesini duyuyor b,r duraklıyor sonra tekrar tekrar bagırıp garip sesler çıkartıyor hoşuna gidiyor bide gülüyor :))))

ben sağıyorum kızım durmuyor sağdıgım memeyi veriyorum o onu sanki süt varmış gibi emerken ben diğerini sağıyorum bende sık sık sağmıyorum vede öyle uzun uzun dakikalarca sağmıyorum en fazla 15 dk.da bitiyor dilek ve hüsniye tek memeyi 20 dk.ç sağ diyorlar ama 40 dk kızım hayatta durmaz kendi kendine

teşekkürler emsalcim benim kafam şimdi acıkınca hangisini verecem diye karıştı birini o emdi birinide ben sağdım ikiside boş yani bu arada benim kocişte kötü huylarını bana benzetiyo hep bunların hepsi aynı sanırımkaydirigubbakcemile3

ya ne güzel birbirinizi uzun zamandır tanıyor ve görüşüyorsunuz kıskandım valla.benim de aranıza girmem çok zor olacak gibi.:1rolleyes:

nihalcim çikolata yemiyosun dimi bizim dr çikolata ve şekerli boyar madde olan gıdalar yersen bebeğin cildinde alerji çıkabilir demişti bence ılık su ile yıka yüzünü burdakiler öyle söylüyolar

canım son 2 haftadır abur cubur vs kestim yarı diyet ama geçen akşam krize girip accık çikolatalı baklava :kedi: yedim acep ondan mı etkilendi yaaa hemen arkasından oldu gerçekten de.

cnm gülay ve dilek biliyor bu konuyu onların kızlarında sorun vardı
dilek banada vermişti mustela geçirir gibi oldu ama sonra aynı halini aldı kullanıyorum hala ama faydası yok benim kızında kulağında egzema var geçmedi bir türlü
haftaya cumartesi dr.a gideceğiz bakalım ne diyecek eli kulagında çekip duruyor
tırnagıyla çizmiş azcık kanamış baya açılma oldu kulağının arkasında dr. mustela iyi gelir demişti ama gelmedi

canım bizde olmadı ama doktorumuz olursa kullan amaçlı bir merhem yazmıştı bi yeri hafif kızarsa hemen sürüyorumm kaydirigubbakcemile3hoppp bişey kalmıyor...dene istersen trsod
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

slm güzel en güzel anneler çayımızı yudumlarken ve bir dolu sepet ütü bana bakarken .....

şükür kulak arkamız yarık gibiydi o geçti ama yüzü dewam trdod u da bi araştıralım bakalım.

bi sorum daha vaarrr ay amma sorunlu anneyim ha :))

SİZİN BEBEKLER TER KOKUYOR MU? YIKANDIĞINDAN 1 GÜN SONRA KIZIM KOKUO SANKİ YA DALİNLE YIKANMIŞ CİCİLER BEDTİME VUCUT ŞAMPUANI SEMAMED ŞAMP. KULLANIOZ ERTESİ GÜN TER GİBİ KOKUYOR TEK Bİ İHTİMALİMİZ VAR MUSTELA VUCUT NEMLENDİRİCİ KULLANIOZ BANYODAN SONRA ACABA O KOKUYOR OLABLİRMİ

canım bende sağıyorum makinanın sesiyle uyutuyorum bi taraftan dene istersen tam uyuma saatlerine denk getir tabi gündüz uykusu varsa

Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

slm hoşgeldinn
çaya ohhhh diyorummm :)))
ütüyee ooffffffffff :(((
birde uyandı tam oldu :)))
benim kızımda sabahtan beri kucagımda uyuyordu şimdi bıraktımda baya kolum ağrımış yawww

emsalll göğsünü süt bitti diye sağmayı bırakma canım ben sütün gelmesi bitince de devam ediyorum canım sonrada daha 30-40 cc çıkıyor bitti dediğim yerden aklında olsun...

sende mi öyle diyorsun ama sıkılıyorum yaaa
kaç dk. sağmam lazım tek memeyi
benim sütüm ilk 5 dk. da bitiyor bende devam etmiyordum diğerine geçiyorum

sağol baharcımmmmmmmmm sence bebeğin emdiği mememi yoksa benim sağdığım mememi daha boştur tecrübelisin sen:uhm:

Back
X