Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filizcim ben ekleyim, burada resim eklemiyoruz genelde başkaları da bakıyor diye....
baharcım benim kızım da bir haftadır ağlıyordu durduk yere, geceleri çok uyanıyordu, ama dişleri çıkıyormuş kuzumun.... ali efenin çıkmışmıydı dişleri... belki ondandır.
ya buraya neden kimse resim eklemiyo herkes ********ta sanırım benide eklermisiniz filiz öztürk
neden yıldız çıkdı ya face demek istedim
merhaba kızlar. herkes iyidir umarım.
oğlum haftasıonu cozuttu. hep kucak isteyen zırıl zırıl bir yerine bişi olmuş gibi ağlayan çığlık atan bir bebek oldu. zaten yemiyordu artık hiç yediremiyorum. delircem. sabahın köründe 6 da uyanıyor uyku uyumadığından da ağlıyor zorla uyutuyoruz saatler sonra. offffffffffff of.
baharcım diştendir bence, benim kız asla ağlamazdı, şimdi ortalığı birbirne katıyor dişten... bir de hippi denermisin mesela hindili mısırlı patatesi var belki onu yer, tadı bizim yemeklere benziyor, muhallebiler tatlı ya belki de tatlıyı sevmiyordur, anne sütüyle de sulandır hafiften. benim kız şuana kadar muhallebiyle beslenmişti, hippi çok sevdi, ççok da değişik bir tadı var, tatsız tutsuz olmasına rağmen yedi valla... ıspanaklı sına da bayılıyor....
gizemcim ben de rarştırıyım satış ofisini aoç nin.... ben marketlerde buluyordum aoç, ama geçen hafta rastlayamadım tereyağına. kiloluğu vardı almadım....
gunaydın bayanlar bugun canım sıkkın kızım ıkdrar yolu enfeksıyonu olmus 8 tane ıgne yazdı doktor