evet kürtak cok gunah.......zaten bunu bır yana bırakın ıcımıze dustugu ılk andan ıtıbaren o bızım yavrumuz canımız kanımız....savunmasız bır canlıya nasıl kıyarız....Allah korusun...anne olmak dunyanın en zor seyı olsada en guzel seyı...bız artık buyuduk anne olduk...tabıkı zorluklarla mucadele edecegız...bızım annelerımızın de ettiği gibi....calısıyorum,aynı zamanda y.lisans yapıyorum....bunları cok sevıyorum ve kesınlıkle bırakmayı dusunmuyorum....ama hayatımın anlamı eymen kagan....eskısı gıbı cok gezıp tozmuyorum alısverıs manyaklıgımdan sıyrıldım........sevdıgım seylerden bebegım ıcın feragat ettiğim için hiç ama hiç zor gelmıyor hıcbırsey bana.........Rabbım bana dusunmedede olsa yenıden anne olmak serefıne naıl ederse ona sükran duymak olacaktır tek cevabım....
binnurcum böyle düşünme canım elbette sen çok iyi bi annesin yavrun için elinden geleni yapıyosun çok üzücü düşmüş fıstığımız ama sen yanındaykende düşebilirdi düşe kalka büyüyecek çoçuk bunlar.suan için çok erken tabiki zehracık büyüsün biraz daha...ben 2. düşünmüyorum ki kardeş benim için çok önemliydi annemi erken kaybettim kardeşime ben annelik ettim ne olduğnu çok ii biliyorum ama yok
bazen kızıma ii annelik yapamadığmı düşünüyorum geçen dağ evine gittim gittiğme bin pişman oldum kızımı eşime bıraktım biras kayıyım dedim eşimde çok iii aile dostumuza zehra uyanınca hemen çağarın demiş peşime geldi
onlarda biras tutalım onlar kaysın demiş ve kızımı düşrmüşler tabi olucak onalrı hiç suçlamıyorum kendimi hala affedemiyorum nie bıraktım nie eşim yanıma geldi ve kızımın dudağnın kenarına 3 dikiş atıldı dünyam karardı kız çocuğu yüzünde bi iz hala yazarken aglıyorum
baya geçti iz kalmıcak belli ama hala atlatamıyorum bütün pskolojim bozuldu
bide zehrayı hep kendim büyüttüm eşim ayda 1 hafta anca yanımızda oluyo oda akşamları
batıdsa olsak neyse hakkaride dağın tepesinde kuş uçmaz kervan geçemz bi yerde
ben 22 yaşındayım şuan belki çok erken ama istemiyorum tek başına çocuk büyütmek çok zor bu son başımıza gelen olayda iice yıprattı beni
bende batıya gidince hemen çalışmayı düşünüyorum zehrama herşeyin en iisini verebiliyim bu bana yeter
ben 2. düşünmüyorum ki kardeş benim için çok önemliydi annemi erken kaybettim kardeşime ben annelik ettim ne olduğnu çok ii biliyorum ama yok
bazen kızıma ii annelik yapamadığmı düşünüyorum geçen dağ evine gittim gittiğme bin pişman oldum kızımı eşime bıraktım biras kayıyım dedim eşimde çok iii aile dostumuza zehra uyanınca hemen çağarın demiş peşime geldi
onlarda biras tutalım onlar kaysın demiş ve kızımı düşrmüşler tabi olucak onalrı hiç suçlamıyorum kendimi hala affedemiyorum nie bıraktım nie eşim yanıma geldi ve kızımın dudağnın kenarına 3 dikiş atıldı dünyam karardı kız çocuğu yüzünde bi iz hala yazarken aglıyorum
bide zehrayı hep kendim büyüttüm eşim ayda 1 hafta anca yanımızda oluyo oda akşamları
ben 22 yaşındayım şuan belki çok erken ama istemiyorum tek başına çocuk büyütmek çok zor bu son başımıza gelen olayda iice yıprattı beni
bende batıya gidince hemen çalışmayı düşünüyorum zehrama herşeyin en iisini verebiliyim bu bana yeter
valla ben de düşünüyodum özgecim.bız ecem gibi ilke gibi çıtır değiliz bekleyemeyız öyle 5 sene 10 sene:)) hazır eve tıkılmışken çıksın araddan dıyodum açıkçası.ama şimdi derin buyuup de yuku hafıflemeye başlayınca ohh dedim bıraz.aynbı şeyleri sil baştan yaşamak zor gelıyo.ha dediğin gibi olursa kaza başım gözüm üstüne aldırmayı düşünmem ama kızıma da kıyamıyorum yaa daha çok minik.onunla doyasıya vakıt gecırmek ıstıyorum.ablamın oğlanların arası 21 ay.yanı buyuk 1 yaşına bastığında ablam 2.ye hamıle kalmış.ha buyuyp çıktılar pıyasaya ama ona çok zor oldu.bi de yavrum buyuk olana ayıracak vaktı kalmadıof ne bılıyım eşim de derin 1 yaşına gırınce denıyelım gene dıyo.kısmet artık.varsa dunyaya geleceği doğururuz:))
ben 2. düşünmüyorum ki kardeş benim için çok önemliydi annemi erken kaybettim kardeşime ben annelik ettim ne olduğnu çok ii biliyorum ama yok
daha erken diye düşünüyorum ama arkadaşlarım kadarda geç düşünmüyorum
nasip olurda Allah kısmet ederse kızım 1,5-2 yaşını doldursun o zaman
bende 2-3 yaş olsun diyorum aralarında ama kaza olursa daha azda olabilir fark tabii:ecrin_bebek: ya bu kiloları veremeden hamile kalmak istemiyorum bi an önce vermem lazım tek problem kilolar yani benim cephemdenbilmiyorumkismile
valla ben de düşünüyodum özgecim.bız ecem gibi ilke gibi çıtır değiliz bekleyemeyız öyle 5 sene 10 sene:)) hazır eve tıkılmışken çıksın araddan dıyodum açıkçası.ama şimdi derin buyuup de yuku hafıflemeye başlayınca ohh dedim bıraz.aynbı şeyleri sil baştan yaşamak zor gelıyo.ha dediğin gibi olursa kaza başım gözüm üstüne aldırmayı düşünmem ama kızıma da kıyamıyorum yaa daha çok minik.onunla doyasıya vakıt gecırmek ıstıyorum.ablamın oğlanların arası 21 ay.yanı buyuk 1 yaşına bastığında ablam 2.ye hamıle kalmış.ha buyuyp çıktılar pıyasaya ama ona çok zor oldu.bi de yavrum buyuk olana ayıracak vaktı kalmadıof ne bılıyım eşim de derin 1 yaşına gırınce denıyelım gene dıyo.kısmet artık.varsa dunyaya geleceği doğururuz:))
bende 3- 4 yaş olsun istiyorum aralarında
ama öncesinde bi kaza olursa aldırma gibi düşüncem olmaz kesinlikle ceylinde nasıl istekli ve heyecanlıysam 2. de öyle olurum kaza olsa bile tadı damağımda kaldı zaten hamileliğin. bi kadın için en büyük mutluluk en güzel hediye bence. Rabbim herkese nasip etsin
kürtaja çok karşıyım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?