2009 Haziran anneleri ikinci bebekler ne zaman?

bende 3- 4 yaş olsun istiyorum aralarında
ama öncesinde bi kaza olursa aldırma gibi düşüncem olmaz kesinlikle ceylinde nasıl istekli ve heyecanlıysam 2. de öyle olurum kaza olsa bile tadı damağımda kaldı zaten hamileliğin. bi kadın için en büyük mutluluk en güzel hediye bence. Rabbim herkese nasip etsin
kürtaja çok karşıyım :umursamaz:

bende kürtaja kesinliklikle karşıyım, o ilk andan itibaren içinde canlı, insan evladını nasıl öldürür
ama zorunlu tıbben gerekirse ona bişey diyemem
Allah öyle bişey göstermesin hiçbirimize..

günah evt inş öyle bişeyle karşılaşmayız su saaten sonra olursada allahtan spral var onla kalırsamda olsun 1 yaşına giriyolar artık kardeş gibi büyürler şimdi zor olur ama gurbette olmak zor ailemin yanında olsam hiç düşünmem hemen doğururumda eşimin işi gereği evde olmadığı çok oluyo hem anne hem baba oluyorum çok zorrr valla 2 sene sonra düşünüuoroz kısmet bakalım

ben düşünüyorum ama korkuyorum ikisine birden yetişemem diye. çünkü çevremde bana yardımcı olacak kimse yok. çocukların arasının çok olmasına karşıyım neden diyeceksiniz şimdi birisini büyüteceksiniz tam sizinle heryere gelebilecek duruma gelecek ve siz yine çocuk yapacaksınız aynı şeyleri yaşayacaksınız oda büyüyene kadar ev hapsine devam kaç yıl hiç biryere gidemeyeceksiniz ve hiçbirşey yapamayacaksınız. ben 2 çocuk diyorum ve aralarında 1,5 2 yaş olmalı tabiki allah nasip ederse. buda benim düşüncem.

Son düzenleme:
evet kürtak cok gunah.......zaten bunu bır yana bırakın ıcımıze dustugu ılk andan ıtıbaren o bızım yavrumuz canımız kanımız....savunmasız bır canlıya nasıl kıyarız....Allah korusun...anne olmak dunyanın en zor seyı olsada en guzel seyı...bız artık buyuduk anne olduk...tabıkı zorluklarla mucadele edecegız...bızım annelerımızın de ettiği gibi....calısıyorum,aynı zamanda y.lisans yapıyorum....bunları cok sevıyorum ve kesınlıkle bırakmayı dusunmuyorum....ama hayatımın anlamı eymen kagan....eskısı gıbı cok gezıp tozmuyorum alısverıs manyaklıgımdan sıyrıldım........sevdıgım seylerden bebegım ıcın feragat ettiğim için hiç ama hiç zor gelmıyor hıcbırsey bana.........Rabbım bana dusunmedede olsa yenıden anne olmak serefıne naıl ederse ona sükran duymak olacaktır tek cevabım....

alkisalkisalkis

suan pskolojim bunu kaldıramaz medet ali 4 yasına gelediginde olsun istiyoruz Allah nasıp ederse...ama olsun dıyenlerede mani olmayalım.:teselli:

ben 2. düşünmüyorum ki kardeş benim için çok önemliydi annemi erken kaybettim kardeşime ben annelik ettim ne olduğnu çok ii biliyorum ama yok
bazen kızıma ii annelik yapamadığmı düşünüyorum geçen dağ evine gittim gittiğme bin pişman oldum kızımı eşime bıraktım biras kayıyım dedim eşimde çok iii aile dostumuza zehra uyanınca hemen çağarın demiş peşime geldi
onlarda biras tutalım onlar kaysın demiş ve kızımı düşrmüşler tabi olucak onalrı hiç suçlamıyorum kendimi hala affedemiyorum nie bıraktım nie eşim yanıma geldi ve kızımın dudağnın kenarına 3 dikiş atıldı dünyam karardı kız çocuğu yüzünde bi iz hala yazarken aglıyorum
baya geçti iz kalmıcak belli ama hala atlatamıyorum bütün pskolojim bozuldu
bide zehrayı hep kendim büyüttüm eşim ayda 1 hafta anca yanımızda oluyo oda akşamları
batıdsa olsak neyse hakkaride dağın tepesinde kuş uçmaz kervan geçemz bi yerde
ben 22 yaşındayım şuan belki çok erken ama istemiyorum tek başına çocuk büyütmek çok zor bu son başımıza gelen olayda iice yıprattı beni
bende batıya gidince hemen çalışmayı düşünüyorum zehrama herşeyin en iisini verebiliyim bu bana yeter

binnurcum böyle düşünme canım elbette sen çok iyi bi annesin yavrun için elinden geleni yapıyosun çok üzücü düşmüş fıstığımız ama sen yanındaykende düşebilirdi düşe kalka büyüyecek çoçuk bunlar.suan için çok erken tabiki zehracık büyüsün biraz daha...
şimdiden karar verme erken böyle kararlar almak için;ama zehrayı kardeşsiz bırakma canım ona bu dünyada verebileceğin en önemli en değerli şey bi kardeştir benceopuyorumnanaktan

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm bilmiyorumkismile hem annelik hem babalık yapmak bide gurbette yanlız olmak çok zor bitanem ya bende aynı durumdayım eşim olmadığı çok oluyo bir ark oluyo sanki çoçuk ama ikinci için erken bencede

kızım ne çıtırı ya çıtırlığımızmı kalmış.26 yaşındayım..5 senede çok 10 senede naptın canım sen..sempatiksalakcinni
yağmur 2 yaşına gelsin bi.düşünüyorum çok uuzun bırakmam aralrını zaten..
sen çalışıyosun,bence çok ara werme..kaydirigubbakcemile2

cnm çok üzüldüm bilmiodum şimdi gördümm...
üzülme dsekki annyiz üzülmezmiyiz hiç.ama kendini suçlama cnmmm..
allah kuzuna sağlık wersin.öpüorum senide zehrayıdaaa..Şeniz

ben zaten ikinci bıdıkımı doğrdum.. 3. cüyü düşünmüyorum. kaza maza da olmaz inş.. yaş 35 oldu artık.. Rabbim isteyenlere versin inşş..

amin amin amin.bende 29 oldum.32-33 de doğurmak isterim Allah izin verirse

bende aralarında ıkı yas olsun ıstıyorum nasıp olursa.
kızımda hamıllıgımden hıcbırsey anlamadım 5 ay süreklı yattım düşük tehlıkesınden sonra erken dogum rıskı oldu.yanı yatarak dogurdum dıyebılırım.nasıp olursa ıkıncı hamılelıgımın tadını doyasıya yasamak ıstıyorum.

benim hamileliğim çok güzel geçti ilk 3ay mide bulantım oldu o kadar 2. Allah kısmet ederse poyraz 3yaşında olunca ypmayı düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

hamiş olmak isteyenn annelere başarılarrrr

allahım tarif edilemez bu duyguyu herkese nasip etsin inşşş

benim hamilelik te 0 sorunla geçti son 1 ay hamile olduğumu anladım desem yeridir çokk rahat bi hamilelik geçirdimmm bende kararsızlardanım kararsızlığımın sebebii borçlarım ve eşimin işsiz olması eşim bi işe girse şu borçlar bitse gözümü korkutan başka bişey yokkkk hatta kaynanaya inat param olsa 5 tane bile doğururumm çok seviyorum kalabalık aile yi bizde 3 kardeşizz kardeşin kardeşe desteği çok farklı karşılıksız içten yürektennn kardeşlerim erkek olmalarına rağmennn çok iyi anlaşırızz biriyle 1 yaş aram var diğer kardeşim 11 yaşında e bende 23 yaşındayım borçlar bitene kadarda geç kalmış olmammmm herhaldeee ::::))

Benim hamileliğim de rahat sayılırdı. Ama doğumdan sonra sıkıntılar oldu. O bir kaç ayı aynı şekilde tekrar yaşamak istemiyorum. Bir de 2. bebek olursa, ilk yılında, kızımla olduğu gibi onunla da bire bir ilgilenmek isterim, ama 1 yıldan fazladır mesleğimden ayrıyım. Bir kez daha uzaklaşmak da istemiyorum. Ben de kararsızlardanım yani

daha erken diye düşünüyorum ama arkadaşlarım kadarda geç düşünmüyorum
nasip olurda Allah kısmet ederse kızım 1,5-2 yaşını doldursun o zaman

bende 2-3 yaş olsun diyorum aralarında ama kaza olursa daha azda olabilir fark tabii:ecrin_bebek: ya bu kiloları veremeden hamile kalmak istemiyorum bi an önce vermem lazım tek problem kilolar yani benim cephemdenbilmiyorumkismile

hahahahah bakın bu gacıların hepisi doğurdu diğerleri tembel çıktı

bende doğurmak istiyorum 2. bebeğimi ama kesin karar da veremiyorum. ne dersiniz 3 yaşını 2 ay geçti kızım. doğurmalı mıyım artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…