2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

evdefnaz

ﷲ
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
5.344
6
356
Adana
kızlar ben diyorum ki eger kabul ederseniz birbirimize küçük hediyeler alıp gönderelim zemuszemuscekiliş yapalım olmaz mı malum artık kardeş gibi oldukŞeniz yaklasık 10 aydır tanıyoruz birbirimizi katılmak isterseniz listemizi hazırlayalımsositososito kargoyla gönderelim ufak tefek hatırlanacak seyler ben başlatayım

1.......naren05

1...............naren05
2...................güzelkızms
3...................leo7
4..................adrenal

Son düzenleme:
birbirimize mi yoksa bebişlerimize mi olsun sence narencimmm?????

benide ekle diyeceğim ama yarın taşınıyoruz,bir süre internet imkanı bulamayabilirim,neyse siz listeyi uzatın benide ekleyin umarım bir aksilik çıkmaz....

kızlar liste tamamlanıncaya kadar eklemeye devam etcem bence kime istiyorsanız ona alalım ben ikisine de göndermeyi düşünüyorum hem anneye hem bebişe :)

1.........naren05
2.......güzelkızms
3.........leo7
4..........adrenal
5...........papatya0606
6............şeremim
7..............nezomemo

katılımları bekliyorum kız<lar gerekirse yılbasına kadar sürer bu liste :))

tabiki emelcim ya ben düşünmedim aslında başka topiklerde gördüm bizim basımız kel mi dimi :))
bizde yapalım dedim

okiş narencimmm 1 ay sonra evime gelcem
o zamana anca halolur sanırım listeee....

=naren05;7935626]kızlar liste tamamlanıncaya kadar eklemeye devam etcem bence kime istiyorsanız ona alalım ben ikisine de göndermeyi düşünüyorum hem anneye hem bebişe :)

1.........naren05
2.......güzelkızms
3.........leo7
4..........adrenal
5...........papatya0606
6............şeremim
7..............nezomemo
8.............sekerkızcandy

katılımları bekliyorum kız<lar gerekirse yılbasına kadar sürer bu liste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…