kızlar ben nisanurum tarafından kandırıldım pamuk efeme hediye gönderdim bana hediye gelmedi haksızlık deilmi bu sizce hep erteledi hep erteledi nolacak ben umudumu kesim mi
kızlar ben nisanurum tarafından kandırıldım pamuk efeme hediye gönderdim bana hediye gelmedi haksızlık deilmi bu sizce hep erteledi hep erteledi nolacak ben umudumu kesim mi
cnm bende biliyorum evet aklımda ama çok özür diliyorum ama cenazemiz oldu eltimin çocuğu öldü daha 3 hafta oldu öleli eşim işte çıkarıldı hediyelerini aldım alalı kaç oldu ama oturduğum yer müsait değil cenazede girince araya çocuğu bırakıpta çıkamadım merkeze yakın değilim seni kandırmadım kandırsaydım bu açıklamayı bile yapmazdım ama aksilikler üst üste geldi sanada söleyemedim kusura bakma bu kez söz ki ben sözümde duran biriyim en kısa zamanda olucak elinde kandırma felan yok bunu burda sölemende doğru değildi benim özelime yazabilirdin bende açıklamasnı yapardım sana gerçekten hakta kalmak istemem sen istemediğin halde ben göndericem dedim dimi bu kez gerçekten bir aksilik olmassa göndericem çok özür dilerim ama böle aksilikler oldu elimde olan bişi değil