Ben istiyorum zemuszemuszemuszemus
tavuk çorbasını mı? birgöğüs etini küçük küçük doğruyoruz yıkayıp tencereye alıyoruz, üzerine ben göz kararı koyuyırum 1,5 lt kadar su ekleyin o kaynamaya başladıktan sonra tel şehriye 2-3 avuç kadar eklenir pişmesine yakın, bir kapta bir limon suyu, bir yumurta çırpılır,bir tatlı kaşığı kadar un hepsi çırpılır,kaynayan sudan kaşık kaşık eklenerek ılıştırılır, tencereye eklenir yavaş yavaş, biraz kaynar kapatılır , ben bundan sonra 2 kase ayırıyorum
kalanına tuzda ekliyorum kendimiz yiyoruz, ayırdığımı blenderdan geçiriyorum, yusuf kayra 1 kase yiyor maşallah , çok ta güzel oluyor eşimde çok seviyor bu çorbayı
canım geçmiş olsun şimdi okudum haberim yoktu ne oldu dudağına dikiş atıldı..
Sağol Nilaycım, markete uğramıştım işten gelirken, bayılmışım yüzümün üstüne düşmüşüm herhalde dişlerim kırılmış, dudağımdada dikiş var, çok yorgunluktan tansiyonum düşmüş, gecede uyutmuyor benim yaramaz
canım bebişin ne kadar istiyosa o kadar ver azaltma ek gıdalar önemli bi kase veriyorum ben püre olarak veriyorum
allah kabul e sin canım
canım bugün bana doktorum balık alerjik az ver dedi somon hariç her balığı verebilirsin dedi iç tarafından beyaz yerinden bence bi sakıncası yoktur tatlı su balığının hemde doğal çiftlik değilse süpeer afiyet olsun bebişee
Sağol canım, doğal eniştem kendi yakalıyor gölden :)
kızlar bu arada bugün doktora gittik oğluşumun boyu 71 cm olmuş 9.200kg olmuş

çok şükür herşey yolunda doktor tavuğa bu ay başlattı balığada bi dahaki ay başla dedi eline ekmek ev poğaçası fln ver kemirsin dedi mama işinide sordum günde 750ml içmeliymiş doğrumu dedim yok dedi öyle saçmalık olurmu mama firmalarının uydurmaları dedi önemli olan ek gıda dedi günde 2 kere versen yeter dedi biri gece olmak koşuluyla sabah kahvaltı ara öğün meyve öğlen sebze ikindi yoğurt akşamda muhallebi ver dedi aralarda emzir dedi gerekirse mama takviyesi yaparsın dedi pütürlü yesin artık dedi ben zaten çatalla eziyodum tam ezmiyodum o çiğniyodu işte böyle işte kızlaar
maşallah canım oğluşuna
günaydın kızlar inşallah iyisinizdir.Şekerkızcandy mercimek çorbası ve tavuk çorbasını bebek için nasıl yaptığını yazar mısın?
Tavuk çorbasını yazdım canım, mercimeğide ben sebze çorbası yaparken ekliyorum, bazen mercimek bazen bulgur bazen irmik, tarhana ve evde ne sebze varsa hepsiyle çorb yapıyorum
allh kabul etsn cnmmm..
herkese günaydınnnnnnnnnsositosositosositosositosositososito[/I][/B]
Sağol İlkecim
irmikli çorba tarifi: 1 patates,1 soğan cücüğü,1 kaşık irmik,1 kaşık zeytinyağı,1 kaşık kıyma
tüm malzemeler tencerede 1 bardak suyla iyice pişirilir ve süzgeçten geçirilir...yarısı ayrılır bir miktar anne sütü veye devam
sütü ile bebeğe yedirilir..
kimse cvp yazmayınca kendi sorumu cvpladım:)
Bunu bende denicem teşekkürler tarif için
of ya kızım yine hasta oldu.daha geçen hafta dra gittik ilaç kullandık.bogazları hafif kızarmış demişti.ilaçla iyi oldu bi haftadır iyiydi dün akşam yine başladı.önce burnu tıkandı sonra öksürük hapşurma.gecede yine ateşlenme başladı.şimdi yine ateşi 38 fitil verdim.üstünüde ince tuttum ama üşüyüpde iyice hasta olmaz inşallah.bi iki gün geçmezse yin edr yolları göründü.hep ilaç kullanmak istemiyorum ya.çocuk ilaç manyagı olcak.alışmasında korkuyorum
birde dün akşam ferro saolu damlalıkla agzına verdim.kızım nidede ne var ne yok üstüme fışkırttı.bi kaç gün portakal suyuyla içmişti ama artık öylede içmiyo.bir daha vermicem artık
Geçmiş olsun Arzucum Asyaya, Allah acil şifalar versin
Kızlar merhaba ben kopuk kopuk yazıyorum kusuruma bakmayın ne olur.İşyerinde olduğum için gizlice okuyup yazmaya çalışıyorum.Görünce mırın kırın ediyorlar çünkü.Elif e Anıl a Maşallah buarada
Şekerkız Allah kabul etsin.İnşallah senin ve sevdiklerinin geçirdiği son kazadır geçirdiğin.Benim kızımda hala emeklemiyor.Emekleme arkadaşı aldım öyle bakıyor ona eliyle kanatlarını tutuyor.
Arzucum çok geçmiş olsun.Daha önce de yazmıştım sana bebeğe kan damlasını açken ver.Ben ilk uyandığında veriyorum yine öğürüyor ama karnı boş olduğu için kusamıyor.
Canım çok sağol amin :Saruboceq: a.s.
canım ferro sanol berbat bısey...benım oğlan nefret edıyodu ondan ...dr a soyledım ferrum yazdı...feruumuda cok sevıyo bızımkı..hatta verırken yıne ver dıye aglıyo..sıseyı bıle elıyle tutup yutmaya calısıyo....bebegıme zorla ferro sanolu ıcırdıgım gunler neydı oyle...nerdeyse 1 sıse ferro sanol bıtırdıkten sonra ferrum vermeyı akıl edebıldık...mutlaka dene ve mutlaka hergun ver....kansızlık bır baslarsa sonra toparlamak zor olabılır
ferrumun içindekileri okuyup internetten araştırsana canım, ben kullanıyordum attım
metil paraben propil paraben kansorejen madde, gerçi el kremine kadar herşeyde var bu maddeler ama bebişlerimizi elimizden geldiği kadar korumalıyız
meyvemizi yedik oynuyoruz şimdi, ocağa da tavuk koydum birazdan şehriyeli tavuk çorbası vericem inşallah yer, kızlar face e videosunu koyduk kızımın , baba diyoo :))
Gördüm çok şeker maşallah Azramıza
Bende raporlu halimle iş gittim geldim kızlar, hiç insanın halinden anlamıyorlar, bıktım bu şirketten :çok üzgünüm: