tavuk çorbasını mı? birgöğüs etini küçük küçük doğruyoruz yıkayıp tencereye alıyoruz, üzerine ben göz kararı koyuyırum 1,5 lt kadar su ekleyin o kaynamaya başladıktan sonra tel şehriye 2-3 avuç kadar eklenir pişmesine yakın, bir kapta bir limon suyu, bir yumurta çırpılır,bir tatlı kaşığı kadar un hepsi çırpılır,kaynayan sudan kaşık kaşık eklenerek ılıştırılır, tencereye eklenir yavaş yavaş, biraz kaynar kapatılır , ben bundan sonra 2 kase ayırıyorum
kalanına tuzda ekliyorum kendimiz yiyoruz, ayırdığımı blenderdan geçiriyorum, yusuf kayra 1 kase yiyor maşallah , çok ta güzel oluyor eşimde çok seviyor bu çorbayı
Sağol Nilaycım, markete uğramıştım işten gelirken, bayılmışım yüzümün üstüne düşmüşüm herhalde dişlerim kırılmış, dudağımdada dikiş var, çok yorgunluktan tansiyonum düşmüş, gecede uyutmuyor benim yaramaz
Sağol canım, doğal eniştem kendi yakalıyor gölden :)
maşallah canım oğluşuna
Tavuk çorbasını yazdım canım, mercimeğide ben sebze çorbası yaparken ekliyorum, bazen mercimek bazen bulgur bazen irmik, tarhana ve evde ne sebze varsa hepsiyle çorb yapıyorum
Sağol İlkecim
Bunu bende denicem teşekkürler tarif için
Geçmiş olsun Arzucum Asyaya, Allah acil şifalar versin
Canım çok sağol amin :Saruboceq: a.s.
ferrumun içindekileri okuyup internetten araştırsana canım, ben kullanıyordum attım
metil paraben propil paraben kansorejen madde, gerçi el kremine kadar herşeyde var bu maddeler ama bebişlerimizi elimizden geldiği kadar korumalıyız
Gördüm çok şeker maşallah Azramıza
Bende raporlu halimle iş gittim geldim kızlar, hiç insanın halinden anlamıyorlar, bıktım bu şirketten :çok üzgünüm: