2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ne güzel bizim kızda hafif hafif emekliyo sırtı dayalı şekilde ayakta duruyo ama yürümeye korkuyo elinden tutmadan gelmiyo canı kıymetli korkmasa yürüyecek ama korkuyo

sizi gidi gidisizi bende diyom kim bu gizliciler neden yazmıyonuz kızllar bakın yeni insanlarla tanıştık benim kızım 25 mayıs 10,25de dünyaya geldi

8 kişi var ama neden kimse yazmıyo kızlarrr geçmişemi takıldınızzzzzzzzzzzz

ay öğleden sonra ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi

canım tekrar geçmiş olsun dün de demiştim, burun tıkanıklığına dikkat et bizimki o yüzden orta kulak iltihabı oldu hala geçmedi çünkü burnu bugün biraz düzeldi. emel cold mix önermişti o çok iyi kıyafetine damlatıyosun burnu açılıyo.

semacım teşekkür ederim.Çağatay a maşallah.ben kendime telkinde bulunuyorum zayıf değil diye.Ama canımı sıkıyorlar.Bundan sonra size ne diycem benim kızım büyüyünce manken olacak. : ))

canım yedirdiklerini yazmışsın maşallah çok güzel yiyo bizimki onları bikaç günde anca yiyor.hiç telaşlanma çok iyi maşallah.

merhaba ben Melahat 22 haziran doğumlu merve adında bir kızım var ben sizleri az biraz tanıyorum

hoşgeldin ben de özlem.

emelcim bunu söylediğin iyi oldu kaynanamda her yaptığı yemekten poyraza tattırmak istiyo aklımda bulunsun verdirmem bi dahalmaz:

geçengün eşim de okumuş hatta 4 yaşında bi çocuk ölmüş.

pınar ve diğer hasta bebekler çook geçmiş olsun.pınar aman ateşine dikkat et allah korusun.
seda seni de tekrar görmek çok güzel

cnm ela 1 aydır sıralıyodu hepkalkıyodu kendi kendine haftadırda kendi bırakıyodu elrini iyice cersaretlendi gidiyo baya sonra düşüyo tam anlamıyla yürümüyo yanii 1haftaya yürür iyice diyolar görenler ama

inşallah emine bizim kız yürüteçte dikleniyo duruyo hiç tutunmadan korkuyo işte ama korkmasa yürür gibime geliyo bakalım kısmet birde emeklemeyi pek istemiyo az emekliyo ama kalkmaya çalışıyo

ben hergün evdeyim buyur gel ben müsaitim sen çalışıyorsun diye biliyorum canım alanyurttayım ben

bizimkide koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor ,hiçbiryere tutunmadan bi 5-10sn duruyor sonra kollarıma bi atlayışı varki görmeniz lazım :) düşem die korkuyor

maşallah elama,
ben artık yürütece koymıcam

gerçi 1aydır öyle diyorum ama iş yaparken mecbur koyuyorum odada asla tek başına durmuyor ,dibimden ayrlmıyo

slm kızlar bugun bebişler ve annelerı nasıllar bakalım?gecmısı okuyayım dönebılırsem yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…