melisacım hosgeldın canım :)
Pompayı hiç denemedim ama herkes sıkıcı olduğunu söylyor, benim sütümde artık eskisi gibi çok değil ama oğluma yetiyor çok şükür. Çok fazla girmiyorsun sanırım gülin, gezmekten vakit olmuyor galiba :jeyyar::jeyyar:
:)) yok canım yaa hatta 3 gündür ılk defa bugun çıktım.siz nasıl yazabılıuyosunuz valla bravo.derin hiç rahat vermyoo artık bana.açıkçası o uyuduğunda falan ben de yatıyorum.çoğunlukla gırıp okuyorum sadece.
ben hatırlıyorum senı epey eskısın sen burda.hoş geldin.herkese mrhaba
çeşitli nedenlerden dolayı buraya uzunca bir ara verdim,
biçok arkadaşımda gitmiş yada nickleri değişmiş olabilirmi?
yeni arkadaşlarımada merhebe demek istiyorum adım seda kızım var tam 9ay 2günlük adı eylül
bundan sonra fırsat buldukca bende aranıza katılırım kızlar
Kızlar..
nasılsınız???
biz çok hastayız...oğluşum ateşler içinde yanıyor...öksürük,burun akıntısı....hiç bir şey yemiyor...üç tane ilaç içiyoruz...birde üstüne ben hastalandım...kafamı kaldıracak halim yok annem allahtan bende...içim parçalanıyor Batuşuma...
pınarcım ıkınıze de çok çok çok geçmiş olsun.öptüm sizi.
buda kızım eylül teteleri
maşallah saçlar uzamış ne güzel.
geçmiş olsun semracım.mrb kızlar dr yeni geldik poyrazın gözü mikrop kapmış bide alerji olmuş 3tane damla verdi bakalım poyraz damlatıracakmı ama mecburum
seda maşallah eylül'e kocaman olmuş
eminecim ela çok tatlıymış
armağan geçmiş olsun tatlım
Allahım sen bebişlerimizi koru:Saruboceq:
1 hafta 10 gun içinde belırgınleşıyo ama tamamen uzamsı 1 ayı geçiyo.kızlar diş uç veriyorya ne kadar sonra tamamren büyümüş olur
valla BAKLA,BAL,ÇİLEK.Bunlar çok alerjen asla vermeyin en az 2 yaşına kadar.bak sen şu baklaya,
ay kimbilir daha neler vardır mesela bu alerji gibide değil çok ciddi neden drlar uyarmıyorki bizi
hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelim o zamankızlar yaptım testi olumsuz.üzüldüm dıyemıycem çok erkendı daha.hayırlısı...
ah canım sorma bendede duurm öyle çok az sütüm ama emdiği kdr emsin diyorum olanı veriyorum artık ne kdr olursa sütüm o kdr emcek kısmetkızlar sütten açılmış konu.tamda muzdarip olduğum konu.benim sütte gitti gidiyor.günde 50 ml anca çıkıyo.sütüm iyiydi ama oğlum ek gıdaya alışınca emmemeye başladı.gece uykusunda alıyordu şimdi onuda almıyo ne kadar zorlasamda.sağsamda emme gibi olmuyo baya azaldı.şifa niyetine de olsa zorlayıp sağıyorum ama nereye kadar.
canım seda eskilerde diğerini bi kaç defa gördümkızlar cekilişe katılmak isteyen 2 kişivar biri sarı seda biride fidulya ama 1kere girdiler yazmıyolarda görmüyorumda şimdi cekiliş yaparız bideonlar girmezlerse ne olcak size sorayım dedim
bize seni özleriz canım unuturmuyuz hiç aşkolsunohhhhhh coşmuş burasıııııı vlla zaen taşınırsak biara yazmam beni unutmzsınız inş sizleri çok özleyecem çok alıştımtım kardeşim gibioldunuz
geçmiş olsun canım hava çok fena tam hastalık havası çok dikkat etmek lazımgünaydın filizcim
ay düngeceden ber ibogazlarım felaket agrıyo şimdi biraz iyi agrıkesici yuutum ögleden sonra olmadı saglık ocagına gdiem gece yine aynısı olursa karşı komşuya bırakırım melisi 5dakka saglıkocagı sabah konuşamıyodum
ay canım tez zamanda iileş inş yorma kendini boşvercanım kalkalı çokoldueşimle kalktım bogazlarım çokkötüydü konuşmadım mutfagı birazeldem geçirdim yag olmuş heryer cifledim şöyle üstümn körüişte taşıncam diye çokellemiyom heryer toplanık zaten bakalım bekliyoz işte haberklava:
aldım ben canım ama ayakkabı gibi deil altı yumuşak next ten aldım ben zaradan aldım altı yumuşak yürümeyen bebişler için 26 çok büyük yaa ben 19-20 aldım olmazsa çarık gibiler var ya altı deri üstü çorap gb onlardan al büyükleride var biz onlardanda kullanıyoruzAyakkabı aldınızmı kızlar bebelerinize, ben baktım ama bizim oğlanın ayağına olmuyor, üst tarafı şişman geçmiyor ayakkabı, büyük numarayı denedim ucu çok boş kaldı. 26 numaraydı sanırım bize oğlana uyan ama şişmanlıktan ayağına girmeyen.
canım yürüteç demişken biz hiç yürüteç kullanmadık dün kayınwalidem yürütş almış gelmiş dedim 9 aylık oldu artık olmaz falan bakalım dünden beri ara ara kyuyom ama hiç bilemiyo gitmesini walla alışkın deil ya çok komik yaaBende yürüteçte gezerken ayakları mutfağın fayansına değiyor, üşümesin diye düşünmüştüm ama olmadı. Olsaydı alacaktım.
maşalah canım bnm oğluşda toplu 11 kg 74 cmEvet benim oğlan biraz toplu
Başka mağazaları gezicez bakıcaz artık, Seninki ayakta duruyordu değilmi, canıtez çocuklar çabuk yürüyorlar, biraz toplu olanlarsa geç yürüyorlar.
rutubet işi kötü canımayene canım halılarıkaldırdım ben işte ondan aldım heryeri geziyo
tayin olayı var eşimin evdende memnundegilim gerçi çok rutubet var
maşallah prensesinebizim 3 tane hediye gelmişti geçen denedim hiçbiri olmadı kızımın boyu uzun ayakları da kocaman olucak maalesef
yok canım neden canını sıkıyosun normal kilosu neden zayıf olsun bazı bebşler tombiş oluyo internetten bak boy kg çizelgesine çok kafana takıyosan ama normal kesinlikle maşallah kuzunaemine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.Napimki ancak bu kadar yiyor.
bizimde olmuştu nm polen alerjisimiş doktor tobrex damla vermişti 2-3 gün kullandık gçti tamamen alerjiktir bence geçmiş olsun cnmslm kızlar poyrazı dr götürcem şimdi gözü kızarıyo inş. bişey yoktur
çekilişe katılan arkadaşlardan birisi eski üye seda sarı ama diğerini bilmiyorum
kargo parasına gelince sadece 1arkadaşımızın başına geldi ödeme olayı oda gönderen kişinin bebeği hastalanmış o hastanedeyken eşi göndermiş nasıl ödeme yapılacağınıda bilmediği için karşı taraf ödemiş zaten kız çok üzüldü olayı anlattı bidahaa topiğe uğramadı neyse kızlar ben çıkıyom gelince yazarım...
ah çok geçmiş olsun zor ya hele 2 çocukda hasta ounca iice zor benime oğluşum nezleselam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(
ellerine sağlık cnmİşlerimi bitirdim ben
Oğlum hala uyuyor, gece uyumuycaz galiba, acıktım da... dünden kuru fasulye var ama canım onu yemek istemiyor. Havada soğuk dışarıyada çıkamıycam.
maşallah bezelyenene canım pek şekerbenim bezelyem böyle işte teyzeler ya.çok şükür Allah a hasta olmasında
oh ne güel benim kociş tek pazar ewde ondada genelde ewde uyukluyodelikafaduldenhafta sonu hava düzeliyomuş burası 22 gözüküyo dahada çoktur süperr babamızda evde gezerizzz
tekrar hoşgeldin canımherkese mrhaba
çeşitli nedenlerden dolayı buraya uzunca bir ara verdim,
biçok arkadaşımda gitmiş yada nickleri değişmiş olabilirmi?
yeni arkadaşlarımada merhebe demek istiyorum adım seda kızım var tam 9ay 2günlük adı eylül
bundan sonra fırsat buldukca bende aranıza katılırım kızlar
çok geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşin inşallah benim batuhancımda hasta grip oldu mart ayında virüs varmış ondan oluyo canımKızlar..
nasılsınız???
biz çok hastayız...oğluşum ateşler içinde yanıyor...öksürük,burun akıntısı....hiç bir şey yemiyor...üç tane ilaç içiyoruz...birde üstüne ben hastalandım...kafamı kaldıracak halim yok annem allahtan bende...içim parçalanıyor Batuşuma...
geçmiş olsun tekrar cnm sulardan kapmış olabilir ist un suları bu aralar herkesi hasta ediyo yıkadığın suyu kaynat öyle yıka canımmrb kızlar dr yeni geldik poyrazın gözü mikrop kapmış bide alerji olmuş 3tane damla verdi bakalım poyraz damlatıracakmı ama mecburum
seda maşallah eylül'e kocaman olmuş
eminecim ela çok tatlıymış
armağan geçmiş olsun tatlım
Allahım sen bebişlerimizi koru:Saruboceq:
biliyodum ben tatlım doktorumuz söylemişti patlıcanda öylehttp://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&topic_id=13916&forum=1
kızlar kayınvalidem bakla yapıyormuş, bende bakıyım dedim faydalarına yusuf kayraya yediririm diye düşündüm iyiki bakmışım netten meğer çok zararlıymış
zehirleme ihtimali varmış bebekleri
7 yaşına kadar bakla yasakmış
aklınızda olsun
hoşgeldin canım neslihan bende 17 haziran doğumlu oğlum batuhana.s.merhaba ben Melahat 22 haziran doğumlu merve adında bir kızım var ben sizleri az biraz tanıyorum
benim oğluşda öye canım zorla çıkardık keyfi tıkırındaydı:sm_cool:memnun oldum sedacım
hülya bizim kızın hiç gelmeye niyeti yoktu zorla geldi bizim zorumuzla :)
aa n güzel hemşerimsin benimde canım bende inegöölüyüm ailem ordahoşbuldum özlem inegöldesin değil mi sen bende inegöldeyim
ay aşkı memnu başlıyor kızımı da uytmam lazım ben kaçar
ay özetini gösteriyolar bisaat ben uyttum uyusun gezmeye gidecez bab gelince komşuya
kimle gitçen kız melisi kime bırakçan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?