2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

millet kaybolmuş yemek mi yiyosunuz?kızım yine huysuzluk ediyo uykusu da yemesi gibi bir türlü uyuyamıyo uyumayınca da ağlayıp duruyo biz de onunla uğraşıyoruz.çay içerken o da bardaklara saldırıyo ben de pekmezi suyla karıştırıp verdim bizim gibi oturup içti ilk defa

kızlar çok alıntı yaptım walla bütün gün giremedim sabahtan kulak burun boğaz doktoruna götürdüm batuhanı ciddi bişey ykmuş çok şükür damla verdi pzteside kontrole çağırdı öğleden sonrada arkadaşlar geldi oturduk walla hiç bakamadım özledinizmi beniisositososito
kızlar yaptım testi olumsuz.üzüldüm dıyemıycem çok erkendı daha.hayırlısı...
hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelim o zaman

ah canım sorma bendede duurm öyle çok az sütüm ama emdiği kdr emsin diyorum olanı veriyorum artık ne kdr olursa sütüm o kdr emcek kısmet
kızlar cekilişe katılmak isteyen 2 kişivar biri sarı seda biride fidulya ama 1kere girdiler yazmıyolarda görmüyorumda şimdi cekiliş yaparız bideonlar girmezlerse ne olcak size sorayım dedim
canım seda eskilerde diğerini bi kaç defa gördüm
ohhhhhh coşmuş burasıııııı vlla zaen taşınırsak biara yazmam beni unutmzsınız inş sizleri çok özleyecem çok alıştımtım kardeşim gibioldunuz
bize seni özleriz canım unuturmuyuz hiç aşkolsun

geçmiş olsun canım hava çok fena tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım
ay canım tez zamanda iileş inş yorma kendini boşver

aldım ben canım ama ayakkabı gibi deil altı yumuşak next ten aldım ben zaradan aldım altı yumuşak yürümeyen bebişler için 26 çok büyük yaa ben 19-20 aldım olmazsa çarık gibiler var ya altı deri üstü çorap gb onlardan al büyükleride var biz onlardanda kullanıyoruz

Bende yürüteçte gezerken ayakları mutfağın fayansına değiyor, üşümesin diye düşünmüştüm ama olmadı. Olsaydı alacaktım.
canım yürüteç demişken biz hiç yürüteç kullanmadık dün kayınwalidem yürütş almış gelmiş dedim 9 aylık oldu artık olmaz falan bakalım dünden beri ara ara kyuyom ama hiç bilemiyo gitmesini walla alışkın deil ya çok komik yaa

Evet benim oğlan biraz toplu
Başka mağazaları gezicez bakıcaz artık, Seninki ayakta duruyordu değilmi, canıtez çocuklar çabuk yürüyorlar, biraz toplu olanlarsa geç yürüyorlar.
maşalah canım bnm oğluşda toplu 11 kg 74 cm emeklemiyo bile popoyu kaldıramıyoki:dance:
ayene canım halılarıkaldırdım ben işte ondan aldım heryeri geziyo
tayin olayı var eşimin evdende memnundegilim gerçi çok rutubet var
rutubet işi kötü canım

bizim 3 tane hediye gelmişti geçen denedim hiçbiri olmadı kızımın boyu uzun ayakları da kocaman olucak maalesef
maşallah prensesine
emine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.Napimki ancak bu kadar yiyor.
yok canım neden canını sıkıyosun normal kilosu neden zayıf olsun bazı bebşler tombiş oluyo internetten bak boy kg çizelgesine çok kafana takıyosan ama normal kesinlikle maşallah kuzuna
bizimde olmuştu nm polen alerjisimiş doktor tobrex damla vermişti 2-3 gün kullandık gçti tamamen alerjiktir bence geçmiş olsun cnm

selam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(
ah çok geçmiş olsun zor ya hele 2 çocukda hasta ounca iice zor benime oğluşum nezle
İşlerimi bitirdim ben
Oğlum hala uyuyor, gece uyumuycaz galiba, acıktım da... dünden kuru fasulye var ama canım onu yemek istemiyor. Havada soğuk dışarıyada çıkamıycam.
ellerine sağlık cnm
benim bezelyem böyle işte teyzeler ya.çok şükür Allah a hasta olmasında
maşallah bezelyenene canım pek şeker

hafta sonu hava düzeliyomuş burası 22 gözüküyo dahada çoktur süperr babamızda evde gezerizzz
oh ne güel benim kociş tek pazar ewde ondada genelde ewde uyukluyodelikafadulden

tekrar hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşin inşallah benim batuhancımda hasta grip oldu mart ayında virüs varmış ondan oluyo canım
geçmiş olsun tekrar cnm sulardan kapmış olabilir ist un suları bu aralar herkesi hasta ediyo yıkadığın suyu kaynat öyle yıka canım

biliyodum ben tatlım doktorumuz söylemişti patlıcanda öyle
merhaba ben Melahat 22 haziran doğumlu merve adında bir kızım var ben sizleri az biraz tanıyorum
hoşgeldin canım neslihan bende 17 haziran doğumlu oğlum batuhana.s.
memnun oldum sedacım

hülya bizim kızın hiç gelmeye niyeti yoktu zorla geldi bizim zorumuzla :)
benim oğluşda öye canım zorla çıkardık keyfi tıkırındaydı:sm_cool:

hoşbuldum özlem inegöldesin değil mi sen bende inegöldeyim
aa n güzel hemşerimsin benimde canım bende inegöölüyüm ailem orda

amma alıntı yapmışım ya aşk-ı memnu başladı kızlar benim kociş hala gelmedi batuhanda mızmız ediyo uyumuyoda walla neyse akşam yemeğini yedirip uyuturum artık

kız enslihancanım benimay unutmayacakmış beni seniözlediktabi gözümseniaradı öylecanım gittimsaglıkocagına siprey verdiler ilça vermediler emdiriyorum diye
ögleden sonra bend epek girmedimkomşu vardı yedik içtik

kimle gitçen kız melisi kime bırakçan

amanbe neslihancım karşı komşuya gidecez daha kocada gelmedigeç geliyo benimkibiliyon melis uyanır ozmana kadar benimki2den aşaya yatmıyo kime bırakayım
bugün ilkdefa yarımsaat komşu baktı uyuyodu ouyurken kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…