2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız hülya zaten tanıyon beni gçmişi okuyodum şekerrzemuszemus
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederiz...
poyrazında kilosu 9.400gr boyu 75cm normal
sema çok geçmiş olsun tatlım aman bronşit olmasın o bronşiti atlatana kadar neler çektim
eminecim ben imageshack.com dan yükledim fotoları bide benimki pc de kayıtlıydı
ayşe anne oğul süpersinizopuyorumnanaktan

kızlar bide bugün polariste ayakkabı gördüm çok güzeldi tabanı felan yumuşacık yürümeye başlayınca öyle bişey alırım ama fiyatı biraz tuzluydu 49tl kaynanam görünce bu ayakkabıya o kadar para verilirmi dedi bende oğlum rahat etsin yeterki veririm dedim sustuaklinialirimsmile

valla evlatlarımızın sağlığıyerinde olsunda verilir 49 deil 149 bile verilir ayakyapısı önemli cnm iyi demişsin

semracım sana demedim normal canım kilosu boyuda uzun maşşlah 1yaşında çocukların ortlama kilosu 10muş maşşlah bizimkiler çok bile canım

merhaba ben Melahat 22 haziran doğumlu merve adında bir kızım var ben sizleri az biraz tanıyorum

hoşgeldin melahat ben semra 24haziran doğumlu poyraz adında oğlum var

emelcim bunu söylediğin iyi oldu kaynanamda her yaptığı yemekten poyraza tattırmak istiyo aklımda bulunsun verdirmem bi dahalmaz:

bende memnun oldum canım benim kız sizinkilerin ablası biray var nerdeyse aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…