2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bnm kocamda geç geliyo bak hala gelmedi bekliom hadi bakalım geçmiş olsun tatlım özledinde hiç sormmaışınız benii sizi gidi siziiiisırnaşık şey

ay yaz geliyo 28 martta yani 10gün sonra sattler ileri alınıyo ve akşam hemen olmayacak hafta sonuda günlük güneşlikayyyy yaz gibisi yokbeeeeee

bnm kocamda geç geliyo bak hala gelmedi bekliom hadi bakalım geçmiş olsun tatlım özledinde hiç sormmaışınız benii sizi gidi siziiiisırnaşık şey

valla girdim giridm çıktımdedimyasaglıkocagı derken komşuderken valla öyle oldu işte kem küm kem kümbilmiyorumkismile:kedi:

iyi akşamlar kızlar
canım geldim de açıköğretim sınavlarına çalışmam lazım onlara çalişıyom netten

bakıy siveyle gııııı neslhan nereye gittiy gıııııııııı
gelyanıma yanıyanı başıma
ay çok şımardım biribeni durdursunnnnnn

eee kimse kalmamış poyrazı banyo yaptırdım çıkarken ağladı suda oynayacakmış şimdi uyuttum ama ağlayark uyudu büyüdükçe daha çok şımarıyo benim oğlum herkes aşkı memnuyumu izliyo
hee gülin burdaymış nasılsın tatlım geçmişi okuyon heraldezemuszemus

Merti uyuttum, aşkı memnuyu izliyom arada buraya takılıyorum. Karnımda hafiften zil çalıyor.

merhaba kizlar ben sali gecesi apantisten ameliyat oldum daha bugun eve geldim oglumada esim bakti nasil huyu degismis 2 gunde anlatamam hasta olan bebeklere gecmis olsun pek okuyamadim gecmisi ama okudugum kadar iste insanin ailesinin yaninda olmamasi cok kotu bisey kim ailesinin yanindaysa kiymetini bilsin vallah
neyse ben biraz dinleneyim hade byyyyyyyyyyyy

herkes aşkı memnuda sanırım
benim kociş yasakladı odiziyi seyrettirmiyo, türk ahlak yapısına aykırı diye
rtük oldu benim kocam :)

herkes aşkı memnuda sanırım
benim kociş yasakladı odiziyi seyrettirmiyo, türk ahlak yapısına aykırı diye
rtük oldu benim kocam :)

Benimkide kızıyor, o varken bakamıyorum, şehir dışına çıkıyor sıksık o zaman bakıyorum. Zaten çokda sıkı takip ettiğim bir dizi değil. Melekler korusun favorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…