2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz yoğrt ve meyveye 3-4tane bebe bisküvisi koyarak ver bakalım

eylülde yoğurdu yemiyordu 4 bebe bisküvisi koydum sonra 3-21 derken şimdi sade yiyebiliyor

ama ben içine 2 bebe bisküvisi yada pekmez koyuyorum genelde

kızlar bebeklerinize bal kabağı veriyormusunuz

ben haftada 2-3kere veriyorum

buzluğuma attım bi poşet çıkarım4-5 parça yapıyorum çok faydalı ve eylül bayılıyor deneyin bence bi

yapmak isteyen olursa 2-3 tarifim var kızlar

sedacım evet cnm veryorum bende ama haftada 2-3 fln deil aklıma geldikçe markette gördükçe alıyorm ben sade kabakları haşlıyorum blendırdna geçiriyorum

Bende 6 aylıkken götürmüştüm uykusuzluk yüzünden, doktor bu kadar küçük bir bebeğe uyku için ilaç veremem dedi, humananın yada milupanın iyigeceler çayını denedinmi canım. Büyüme hormonu gece salgılandığı için gece uykusu önemli, gündüz uyutmamayı dene bakalım işe yarayacakmı.

ayşecim hoşgeldin canıma.s.

Hoşbulduk Şeniz

kız filiz halen gelmmemiş
yokcanım işte 4degildde 2deuyuyo işte 1yaşına kadar sıkıntı çkecezişte annem hep öyleder

herkese selam bugün irmik tatlısı yapmıştım kızıma az şekerli onu yemiş ama başka da bişey yemedi.
deniz yemek yemediği için açlıktan da uyumuyo. emmiyorsa devam sütüyle devam et hastalığı geçene kadar ben öyle yaptım aç kalsın yer diyenlere de bakma çünkü asla yemiyolar bari direnci düşmesin.
pınar canım göğsüne viks sürüp sıcak bi bezle sarsan belkş yumuşatır soğuk buharı da sürekli açmayın kızlar ciğerleri üşütüyormuş

alhan selam cnm hoşgeldin nasılsın bakalım prenses elif simay nasıl

ıyıyız teyzesı uyutmakla mesgulum.zar zor uyuttum zıl caldı hooop tekrar ayaklandı.nasıl sınır oldum yaa.bu evde bebek var ınsan zaarrr zarrr dıye basarmı zıle

bende balkabagı yapıyorum cokta severek yıyor simay.
kabagu haslıyorum pişmesıne yakın ırmık atıyorum ıcıne.blandırdan gecırdıkten sonra tabaga alıp pekmez ve cıcıbebe de koyuyorum 3 tane .afıyetle yıyor kızım

NESLİHANCIM ÇEKMEKÖYDEYİM ÜMRANİYE

BAL KABAĞINI BEN 3 ŞEKıLDE YAPIRUM

BAL KABAĞI PATATES ENGıNAR ŞEHRıYE ÇORBA ŞKLıNDE

2.balkabağını azıcık suyla pişiriyorum sonra pınar devam sütüyle blendırdan geçirip 3tane cicibebe koyuyorum

3. balkabağı 2tane kuru kayısı 5-6 tane kuru üzüm haşlayıp blandırdan geçiriyorum

canım tarifler için tşkler çok güzel gerçekten hangisi uyarsa damak tadına süpersin:lepi:

slm kızlar ben geldim siz coşmuşsunuz
geçmişi bi okuyayım ben

kız nerdesin sen hüliş çatladı merakındansüprizzzzz naptınız cnm ne dedi doktor

ii canım iyi haberlerle gel
geldim canım inanın boğazında faranşit oluşmuş 2 tane şurup verdi doktor
15 gün kullanın sonra bi daha kontrol edelim dedi
ne güzel demi gerçi biraz zor insanlarız çok kararsızız
kız özlem ben yazdım çayı ben almıştımm ya beni dövüyo biri ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikizler burcunu beğenmezsen döver tabiii haklı:teytey:
canım neyseki kötü bişey yokmuş
doktor yarıyodedi kakaylaatıyomuş
nedir bu ikizlerden çektigim beeee
bak bak:teytey:
canım aynen benim oğluşda öyle bende kaç ayrı doktora götürdüm bi bilsen soğuk algınlığı diyolar işte bize peditus la brcanyl verdi onları kullanıyoz kulağıda iltihaplanmış damla verdi bide kulak burun boğaza götürdüm onun için ıhlamur veriyorum bolbol limonlu bie çok fazla su içiyo hiç içmediği kdr seninide öylemi

iyi geldiyse yaz bakalım canım adını doktora sorayım bi bizimkiler hiç işe yaramadı

nikahınız batuhanın doğum günü:icecream:

ay canım kıyamam batuhanda aynı bizim walla doğru diyon kıs çingen çocuklarına bişi olduğu yok cıbıl cıbıl geziyolar olan bizim süt kuzucuklarımıza oluyo:kedi:

ne canım şurubun adı kusuyomu bu arada nasıl atıyo balgamı bizim şuruplar pek işe yaramadı sanki

ne konuşuyonuz kız gizli gizli:lepi:[/QUOTE]
öyle mi ne güzel doğum günlerine az kaldı
hoşgeldin tatlım
aaaaaayyyy burası güzel coşmuş hava güzellllllll oh ne keyif hadi gelinkızlar kave keyfi yapalım keşke hepimiz yakın olsaydıkkkkkkkkk
aman naqzar değmesin
ben saniye sali gunu ameliyat oldum ondan ogluma bakimiyorum dedim
geçmiş olsun güzelim
tabii biz iyi olalım ki onlara iyi bakabilelim kendine iyi bak tatlım
bende canım iki çeşit yapıyom kahvaltı yemediği için sabah çorbasına yumurta katıyom başka çarem yok yoksae kusuyor yumurta yiyinc
filiz yok bi dr gitceklerdi

evt filiz doktora götürcekti oğlanı
evet tatlım sabah gittik biraz geç geldik randevumuz 11.45 di dr erken çıkmış 13.3o a aldılar bekledik hastanede
benim yerime de kaynatın kızlar beb birazdan çıkıcam allahtan bugün az dersim var kızımdan az ayrı kalıcam görüşürüz
azmış tatlım ne güzel iyi dersler diyecek ama dersin çoktan bitmiştir
canım merak edermişte beni yerim seni
kimse yokki cnm ne konuşçaz

aa hakkaten kimsecikler kalmamış nerdesiniz millett
eee güzelimben yokum ondan
bende balık çorbasını şöyle yapıyorum

somon
havuç
maydonoz
patates
pirinç

hepsini pişiriyorum,sonra biraz z.yağı
eylül çok seviyor
bende boyle yapıyorum canım ama pirinç katmıyom ellerine sağlık bebişede afiyet olsun
kız filiz neresiy ne yaptın merak ediyom seni

selam canım aramıza hoşgeldin bolbol yaz olurmua.s.

kız sen nerdesin hadi filiz doktorda
canlarım:teytey:
ay walla ben daha ütü yapçam resmen gözümde büyüyoo
kolay gelsin tatlım bende yarın çamaşırları atayım pazar günü yaparım çok zor geliyo her pazar ütü yapmak

1 saat eskişehir bileciğe geziyodur gitmişken

kız filiz halen gelmmemiş
yokcanım işte 4degildde 2deuyuyo işte 1yaşına kadar sıkıntı çkecezişte annem hep öyleder
dr cuma diye erken çıkınca biz öğleden sonra ya sarktık canım biraz geç geldik ondan

1. olanı yapıyom talım ben ötekileri hiç yapmadım denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…