of dr sorcam artık bebek için uyku yapan bi ilaç felan varmı ya
bi çocuk hiç uyumaz mı 24saatte topluyorum gündüz uykusuda dahil sadece 6-7 saat uyuyor oda 20dk-yarım saatte bir uyanarak kesintisiz uyku yok
oysaki 9aylık bebek en az 14-15saat uyumalı
ayşecim hoşgeldin canıma.s.
cnm sarışın bi bayan ara yemekteyiz müjde diye görsellerde
alhan selam cnm hoşgeldin nasılsın bakalım prenses elif simay nasıl
Bende 6 aylıkken götürmüştüm uykusuzluk yüzünden, doktor bu kadar küçük bir bebeğe uyku için ilaç veremem dedi, humananın yada milupanın iyigeceler çayını denedinmi canım. Büyüme hormonu gece salgılandığı için gece uykusu önemli, gündüz uyutmamayı dene bakalım işe yarayacakmı.
MİLUPAYI DENEDİM AMA BANAMISIN DEMİYORYA
BEN Bİ DAMLA DUYDUM AMA DR SORMAM LAZIM
GÜNDÜZ UYUTMASAM MÜMKÜN DEİL DELİRİR GECE UYUMUYOKİ GÜNDÜZDE ZATEN 1,5 SAAT ANCA UYUYO
canım tarifler için tşkler çok güzel gerçekten hangisi uyarsa damak tadına süpersin:lepi:BAL KABAĞINI BEN 3 ŞEKİLDE YAPIRUM
BAL KABAĞI PATATES ENGİNAR ŞEHRİYE ÇORBA ŞKLİNDE
2.balkabağını azıcık suyla pişiriyorum sonra pınar devam sütüyle blendırdan geçirip 3tane cicibebe koyuyorum
3. balkabağı 2tane kuru kayısı 5-6 tane kuru üzüm haşlayıp blandırdan geçiriyorum
slm kızlar ben geldim siz coşmuşsunuz
geçmişi bi okuyayım ben
geldim canım inanın boğazında faranşit oluşmuş 2 tane şurup verdi doktorii canım iyi haberlerle gel
ne güzel demi gerçi biraz zor insanlarız çok kararsızızgünaydın gerçi 7 de kalktık ama anca kızımı uyttum geldim.uykusunda da ağlayıp ağlayığ uykuya devam ediyo neresi ağrıyo anlayamadım.
vaion çok geçmiş olsun.
pınar çok geçmiş olsun canım mamayı da mı almıyo serum takarak belki vücudun direncini artıracaktır.
filiz ben de ikizlerim 15 haziran.hülyaaaklava:
leo ben de ilk defa 9.ayda hasta ettim bu havalar bizi mahvetti, geçmiş olsun.geçengün birisi yazmıştı humananın balgam attıran çayı varmış.
ikizler burcunu beğenmezsen döver tabiii haklı:teytey:kız özlem ben yazdım çayı ben almıştımm ya beni dövüyo biri ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım neyseki kötü bişey yokmuşgünaydın kızlar sabah sabah kaynatmışsınız maşallah
neslihancım bi yastıkta kocayın daha nice senelere
filiz iyi haberlerle dönersin inş.
ilke geçmiş olsun bebişe
hülyacım senin kuzuyada geçmiş olsun
pınar çok geçmiş olsun
yaa kızlar poyrazın göz damlalarını akıtana kadar canım çıkıyo hiç damlattırmıyo
akşam eşimle damlatım 2saatde 1damlatmam gerkiyo bakalım nasıl damlatıtam tek başıma off yaa bebişlerimizin yerine biz hasta olalım onların hastalığı çok kötü oluyomafoldumben
bak bak:teytey:doktor yarıyodedi kakaylaatıyomuş
nedir bu ikizlerden çektigim beeee
canım aynen benim oğluşda öyle bende kaç ayrı doktora götürdüm bi bilsen soğuk algınlığı diyolar işte bize peditus la brcanyl verdi onları kullanıyoz kulağıda iltihaplanmış damla verdi bide kulak burun boğaza götürdüm onun için ıhlamur veriyorum bolbol limonlu bie çok fazla su içiyo hiç içmediği kdr seninide öylemikızlar günaydın biz 7de kalktık gecee pek uyumadı bizim paşa hele kendi yatağında hiç yatmıyo artık aramızda yatçakmış ortalığı ayağa kaldırıyo yatağına kyunca napçam bilmiyorum walla yamuk yumuk yatmaktan heryerim tutulmuş kahvaltısınıda yapmadı doğru düzgün aman ne bileyim nasıl olcak[QUOTE=leo7;12198102]günaydın kızlar..
yağmur 2 gündürr balgamlı öksürüyo.ne yiyo ne de beni emiyo...
balgamdan bişey yiyemiyor.dr götürdüm nezle dedi.inanmadım diğerine götürdüm oda nezle dedi...aklinialirimsmile
sadece tek kötü taraf balgam.atamıyoruz bi türlü..bazen yedirdiğimide kusuyooo..
umarım bugün daha iyi oluruzz..sizlerin uyguladığı bişey varmı balgama?**
hoşgeldin tatlımben geldim
aman naqzar değmesinaaaaaayyyy burası güzel coşmuş hava güzellllllll oh ne keyif hadi gelinkızlar kave keyfi yapalım keşke hepimiz yakın olsaydıkkkkkkkkk
geçmiş olsun güzelimben saniye sali gunu ameliyat oldum ondan ogluma bakimiyorum dedim
bende canım iki çeşit yapıyom kahvaltı yemediği için sabah çorbasına yumurta katıyom başka çarem yok yoksae kusuyor yumurta yiyincGünaydun kızlar, hasta olan bebişlere geçmiş olsun. Mert uyuyor. Dünden balık çorbası vardı kalkınca onu yedircem, sonrada mercimek yapmayı düşünüyorum.
Hergün 2 çeşit çorba yapıyorum, benimki meyveyle doymuyor.
filiz yok bi dr gitceklerdi
evet tatlım sabah gittik biraz geç geldik randevumuz 11.45 di dr erken çıkmış 13.3o a aldılar bekledik hastanedeevt filiz doktora götürcekti oğlanı
azmış tatlım ne güzel iyi dersler diyecek ama dersin çoktan bitmiştirbenim yerime de kaynatın kızlar beb birazdan çıkıcam allahtan bugün az dersim var kızımdan az ayrı kalıcam görüşürüz
canım merak edermişte beni yerim senibendemelisin altına baktım filizcim yok bakalım inş iyi haberlerle gelri
açtım kolarımi gellllllllllll kızzzzzzzzzz
şimdibende kaçr şurubunu verem çamaşırlarvarasam melisn çorbasınıda yapan hadi bakey grş kızlar
ben yokken çok konuşmayınhe hadi öptüm sizi
kimse yokki cnm ne konuşçaz
eee güzelimben yokum ondanaa hakkaten kimsecikler kalmamış nerdesiniz millett
bende boyle yapıyorum canım ama pirinç katmıyom ellerine sağlık bebişede afiyet olsunbende balık çorbasını şöyle yapıyorum
somon
havuç
maydonoz
patates
pirinç
hepsini pişiriyorum,sonra biraz z.yağı
eylül çok seviyor
kız filiz neresiy ne yaptın merak ediyom seni
canlarım:teytey:selam canım aramıza hoşgeldin bolbol yaz olurmua.s.
kız sen nerdesin hadi filiz doktorda
kolay gelsin tatlım bende yarın çamaşırları atayım pazar günü yaparım çok zor geliyo her pazar ütü yapmakay walla ben daha ütü yapçam resmen gözümde büyüyoo
1 saat eskişehir bileciğe geziyodur gitmişken
dr cuma diye erken çıkınca biz öğleden sonra ya sarktık canım biraz geç geldik ondankız filiz halen gelmmemiş
yokcanım işte 4degildde 2deuyuyo işte 1yaşına kadar sıkıntı çkecezişte annem hep öyleder
BAL KABAĞINI BEN 3 ŞEKİLDE YAPIRUM
BAL KABAĞI PATATES ENGİNAR ŞEHRİYE ÇORBA ŞKLİNDE
2.balkabağını azıcık suyla pişiriyorum sonra pınar devam sütüyle blendırdan geçirip 3tane cicibebe koyuyorum
3. balkabağı 2tane kuru kayısı 5-6 tane kuru üzüm haşlayıp blandırdan geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?