2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım tarifler için tşkler çok güzel gerçekten hangisi uyarsa damak tadına süpersin:lepi:

kız nerdesin sen hüliş çatladı merakındansüprizzzzz naptınız cnm ne dedi doktor

evet canım ya hüliş çok merak etmiş ama yok bak şimdia.s.

geçmiş olsun filizcim fazla vaktimyok cıkıyorum grş yine öpt

pınarcım biz öksürük için brcanyl kullanıyoruz ama balgamı sökmedi bizde walla memnun kalmadım ıhlamur veriyorum göğsüne bal sürüyorum
bizde mukoral kullanıoruz ama deddiğin gibi balgam sorunu devam tam bi lokma bişi yicek öğürme tutuyo balgamdan off...ıhlamur verdim...

off tatlım tüm bebişler dökülüyo valla

saol tatlım aman olmasında öksürük ciğerleri çıkacak gibi içim parçalanıyor

viks düşündüm ama korktum sürmeye bebişe kullanılmaz belki die

sağol canımmmm
neyseki ciğerlerinde bişey yok dedi faranşit çabuk geçer ilaçları kullanın 15 güne kadar bişey kalmaz dedi şükürler olsun
Tatlım acil şifalar olsun inşallah

ilkbahar79 hoşgeldin
sen kimsin tatlım tanışalım ben filiz
eski üye tatlım ilk zamanlar yazıodu

gezdinmi tatlım eskişehirde
yok tatlm ya bi carrefouru gezdik o kadar

sağol canım
eski üye mi hımmm selam bile vermedi :umursamaz:

kızlar bugün duydum bi tane pastil varmış hem öksürüğü hemde balgamı söktürüyomuş

okadar söylenmişsin hüliş hani nerdesin güzelim

ah canımfilizcim snnerelerdesinya benibidaha bukadar yanlız bırakmaya:gitme::1no2:
canımeşimgeldi felan filan anca vakit buldum çoksevindim iyi bari bişey çıkmamış nasıl iymiymiş gelişimi

gel canım çay içelimmm
ay yakın olsak nekadar iyiolurdu yazın bolbol gezerdikyaaaaaaaa

kimsecikler kalmamış herkes yattı heralde bende poyrazı yeni uyuttum yatarım birazdan sabahın ilk annesine günaydınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…