canım tarifler için tşkler çok güzel gerçekten hangisi uyarsa damak tadına süpersin:lepi:
kız nerdesin sen hüliş çatladı merakındansüprizzzzz naptınız cnm ne dedi doktor
geçmiş olsun filizcim fazla vaktimyok cıkıyorum grş yine öpt
bizde mukoral kullanıoruz ama deddiğin gibi balgam sorunu devam tam bi lokma bişi yicek öğürme tutuyo balgamdan off...ıhlamur verdim...pınarcım biz öksürük için brcanyl kullanıyoruz ama balgamı sökmedi bizde walla memnun kalmadım ıhlamur veriyorum göğsüne bal sürüyorum
off tatlım tüm bebişler dökülüyo vallahasta bebişlere geçmiş olsun pınar ve nesliş batuşlar hastaymışş kıyamam ben onlara havalardan mı yoksa başka bişey mi varrr kuzular biran önce iyileşirler inşşşş
benim de karnım çok ağırıyo regl den dolayı hani evlenince geçiyodu geçmedi hani doğumdan sonra geçiyodu geçmedi alsanaalsanasmile geçmezzdee
saol tatlım aman olmasında öksürük ciğerleri çıkacak gibi içim parçalanıyorya ama benim kızım böyle değildi kızlar 1ay öncesine kadar akşam 11de uyurdu sabah 10a kadar aralıksız
offf o günleri özledim
çok uykum varrrrrrrr :)
geçtimi bari o günler dişten sonra düzelecekmiki ya
merhaba canım
hoşgeldin
ah canım şükür benim kızım hiç öksürük problemi yaşamadı onun için hiç bilmiyorum
aynen aynen zaten en nefret ettiğim şey 3gündür asıyorum bugün yapayım artık
viks düşündüm ama korktum sürmeye bebişe kullanılmaz belki dieherkese selam bugün irmik tatlısı yapmıştım kızıma az şekerli onu yemiş ama başka da bişey yemedi.
deniz yemek yemediği için açlıktan da uyumuyo. emmiyorsa devam sütüyle devam et hastalığı geçene kadar ben öyle yaptım aç kalsın yer diyenlere de bakma çünkü asla yemiyolar bari direnci düşmesin.
pınar canım göğsüne viks sürüp sıcak bi bezle sarsan belkş yumuşatır soğuk buharı da sürekli açmayın kızlar ciğerleri üşütüyormuş
Tatlım acil şifalar olsun inşallahsağol canımmmm
neyseki ciğerlerinde bişey yok dedi faranşit çabuk geçer ilaçları kullanın 15 güne kadar bişey kalmaz dedi şükürler olsun
eski üye tatlım ilk zamanlar yazıoduilkbahar79 hoşgeldin
sen kimsin tatlım tanışalım ben filiz
yok tatlm ya bi carrefouru gezdik o kadargezdinmi tatlım eskişehirde
bizde mukoral kullanıoruz ama deddiğin gibi balgam sorunu devam tam bi lokma bişi yicek öğürme tutuyo balgamdan off...ıhlamur verdim...
off tatlım tüm bebişler dökülüyo valla
saol tatlım aman olmasında öksürük ciğerleri çıkacak gibi içim parçalanıyor
viks düşündüm ama korktum sürmeye bebişe kullanılmaz belki die
Tatlım acil şifalar olsun inşallah
eski üye tatlım ilk zamanlar yazıodu
bizde mukoral kullanıoruz ama deddiğin gibi balgam sorunu devam tam bi lokma bişi yicek öğürme tutuyo balgamdan off...ıhlamur verdim...
off tatlım tüm bebişler dökülüyo valla
saol tatlım aman olmasında öksürük ciğerleri çıkacak gibi içim parçalanıyor
viks düşündüm ama korktum sürmeye bebişe kullanılmaz belki die
Tatlım acil şifalar olsun inşallah
eski üye tatlım ilk zamanlar yazıodu
kızlar bugün duydum bi tane pastil varmış hem öksürüğü hemde balgamı söktürüyomuş
okadar söylenmişsin hüliş hani nerdesin güzelim
aşk olsun bizi sevmiyomusunnn hülya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?