ay walla ben daha ütü yapçam resmen gözümde büyüyoo
cnm buluşma yok hem katılım olmadıı hemde havalar aldatmaca birde leventte dişçiden randevu aldum katılım olmayınca dedim bende dişimi yaptırimmm havalar ısınınca birdaha buluşma ayarlarızz dedikkk bende bu havalarda duryu dışarı çıkarmaya korkuyorumm hasta olur diye çünkü annem bakıyo bide duru hasta olunca sürekli emmek isteyen bi bebekk ertelenmesi iyi oldu bi bakıma havalar ısınsınnn o zaman görüşeceğimizi ümit ediyorummmmmm özellikle batuşumlaaa kaydirigubbakcemile5
keşke flizin teli olsaydıda arasaydım merakettim arkadaşımı yoksa geziyomu hava güzel diye daha gelmemiştir belki
sedacım her bebek farklı ya benimkide o kdr uyumuyo kesinlikle uyku hapı var bebkler için bizim bi tanıdığımız kullandı ama sonrada o kadar pişman olduki ağlaya ağlaya helak oldu canım çocuk 24 saat hiç uyanmayınca yavaş yavaş düzene gircekler işte napalım
sedacım merhaba uyuma konusunda yazmışsın canım benim amcamın kızı var onun ogluda 6,7saat uyuyo dogdugundan beri ve şimdi 1,5yaşında aynı talma ccanım herkezin çocugu farklı
geçtimi bari o günler dişten sonra düzelecekmiki yaah canım ah ben hepsini yaşadım 11de uyuturdum 12de kalkardı saat 4,5 halende 2 olmayınca uyumuyo
Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....
Kızlar çorbayı biraz içti öğürmeye başladı bende ısrar etmedim ilaçlarını verdim uyuttum...buna da şükür...öksürüğümüz fena...ne içirsem??tavsiye bekliyorum..
Aramıza hoşgeldiniz Deniz ve Ada bebişş...a.s.
ay walla ben daha ütü yapçam resmen gözümde büyüyoo
kızlar bi seferde bi kaç tane alıntı nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz.
ay grdüm canım çok şaşırdım izlemiştim o bölümücnm sarışın bi bayan ara yemekteyiz müjde diye görsellerde
hoşgeldin canım merhabalara.s.bu arada herkese merhaba
kızlar bi seferde bi kaç tane alıntı nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz.
denizcim haklısın bzde aynı durumdayız iştah konusunda hastalandığından beri zorla yediriyorum allah şifa versin yavrularımıza bi an önce toparlansınlar inşallah geçmiş olsun canım
sağol cnm bizimki zaten 9,5 aylık oldu 8 kg hiçbisey yemıyor..yoğurt ,meyve ağzına koymuyor..bide yemezmiş gibi gece1-1,5 ta yatıyor ..geceleride 3-4 kere kalkıyor..işe uyuya uyuya gidiyorum....
ah cnm çalışıyomusun bide çok daha zor senin işin ya olsun kiloyu dert etme toparlar kendni inşallah kısa zamanda annesisağol cnm bizimki zaten 9,5 aylık oldu 8 kg hiçbisey yemıyor..yoğurt ,meyve ağzına koymuyor..bide yemezmiş gibi gece1-1,5 ta yatıyor ..geceleride 3-4 kere kalkıyor..işe uyuya uyuya gidiyorum....
aynen canım bizde öyleyiz yalnı kalmayı hiç sevmiyo paşa:1no2:eylül uyanıkken ben hiç iş yapamıyorum
tek başına asla odada durmuyor yürütece koyuyorum dibimden ayrılmıyor sonra sıkılıp ağlıyor
ama ben olduğu odada oturursam sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?