2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keşke flizin teli olsaydıda arasaydım merakettim arkadaşımı yoksa geziyomu hava güzel diye daha gelmemiştir belki

ay walla süper olur bende hasta hasta çıkarmak istemedim oğluşumu açıkçası

keşke flizin teli olsaydıda arasaydım merakettim arkadaşımı yoksa geziyomu hava güzel diye daha gelmemiştir belki

belkide cnm geziyodur eskişehire gitti onlar biliosun çokda yakın deil bileciğe aslında tellerimizi alsak ii olur cnm

kızlar meynetti okyodumda yekemteyize katılan bikadın kadın satıyomuş müşeterizannetigipolislerden 2bin istemiş yakalanmış nelr oluyoryayarışmaya bak kadın kendiniyarışmada makyöz diye tanıtmış

cnm sarışın bi bayan ara yemekteyiz müjde diye görsellerde

alıntı yapmayı beceremiyorum.hoşgeldin diyen herkese teşekkürler vaion ve pınar geçmiş olsun.
nevergiveup staja başlatmayı kazandın mı canım.bende smmm stajeriyim şuanda yeterlilik daha zormuşd diyebiliyorum.

sedacım merhaba uyuma konusunda yazmışsın canım benim amcamın kızı var onun ogluda 6,7saat uyuyo dogdugundan beri ve şimdi 1,5yaşında aynı talma ccanım herkezin çocugu farklı

ya ama benim kızım böyle değildi kızlar 1ay öncesine kadar akşam 11de uyurdu sabah 10a kadar aralıksız
offf o günleri özledim
çok uykum varrrrrrrr :)

ah canım ah ben hepsini yaşadım 11de uyuturdum 12de kalkardı saat 4,5 halende 2 olmayınca uyumuyo
geçtimi bari o günler dişten sonra düzelecekmiki ya

Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....

merhaba canım
hoşgeldin

ah canım şükür benim kızım hiç öksürük problemi yaşamadı onun için hiç bilmiyorum

ay walla ben daha ütü yapçam resmen gözümde büyüyoo

aynen aynen zaten en nefret ettiğim şey 3gündür asıyorum bugün yapayım artık

cnm sarışın bi bayan ara yemekteyiz müjde diye görsellerde
ay grdüm canım çok şaşırdım izlemiştim o bölümü

bu arada herkese merhaba
hoşgeldin canım merhabalara.s.

kızlar bi seferde bi kaç tane alıntı nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz.

canım okuduğun msjların altında MQ var alıntı yapacağın msjlarda ona tıkla kaç tane stiyosan alıntı bittikten sonra en son msja alıntı yap de

denizcim haklısın bzde aynı durumdayız iştah konusunda hastalandığından beri zorla yediriyorum allah şifa versin yavrularımıza bi an önce toparlansınlar inşallah geçmiş olsun canım

sağol cnm bizimki zaten 9,5 aylık oldu 8 kg hiçbisey yemıyor..yoğurt ,meyve ağzına koymuyor..bide yemezmiş gibi gece1-1,5 ta yatıyor ..geceleride 3-4 kere kalkıyor..işe uyuya uyuya gidiyorum....

sağol cnm bizimki zaten 9,5 aylık oldu 8 kg hiçbisey yemıyor..yoğurt ,meyve ağzına koymuyor..bide yemezmiş gibi gece1-1,5 ta yatıyor ..geceleride 3-4 kere kalkıyor..işe uyuya uyuya gidiyorum....

ay bide işe gidiyorsun allahım ne zor
ben işi bırak ev işine yetişicem diye 1000parça oluyorum

ya herkes benim gibi
eylül uyanıkken ben hiç iş yapamıyorum
tek başına asla odada durmuyor yürütece koyuyorum dibimden ayrılmıyor sonra sıkılıp ağlıyor

ama ben olduğu odada oturursam sorun yok

ah cnm çalışıyomusun bide çok daha zor senin işin ya olsun kiloyu dert etme toparlar kendni inşallah kısa zamanda annesi
eylül uyanıkken ben hiç iş yapamıyorum
tek başına asla odada durmuyor yürütece koyuyorum dibimden ayrılmıyor sonra sıkılıp ağlıyor

ama ben olduğu odada oturursam sorun yok
aynen canım bizde öyleyiz yalnı kalmayı hiç sevmiyo paşa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…