Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....
selam canım aramıza hoşgeldin bolbol yaz olurmua.s.Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....
kız sen nerdesin hadi filiz doktordakız filiz neresiy ne yaptın merak ediyom seni
kız eminecim nerdesin sen ben geldim kimse kalmmaışya canım çok tatlı istiyoyaaaa yollasan bişeyler
ana neslihanda gelmişşşş
pınarcım neysekı bırazcık yemıs batuhancım.ınsallah bugun daha da ıyı olur annesı
pınarcım çok çok geçmiş olsun baya ciddi hastalanmış kuzucuk
şükürki yemeye başlamış az az sık sık yedir canım
eylülde gündüz bişey yok gece burnu akıyor nedenki acaba
sedacım günaydın o zaman size biz 7de ayaktayız walla gecede pek uyumuyo napıcam şaşırdım
pınarcım iyi walla canım sevindim inşallah yer yemeklerinide toparlar serum vermicekler o zaman inşallah dimi hadi inşallah atlatırız şu günleri
Aramıza hoşgeldiniz Deniz ve Ada bebişş...a.s.Merhaba,
selam canım aramıza hoşgeldin bolbol yaz olurmua.s.
kız sen nerdesin hadi filiz doktorda
hehe yasemincim yalan onlar ben daha bu ay hastalandım hamilelikten beri ama hiç ağrım olmadı anlamadım bile bi baktım hastalanmışım ama ilk ay diye sanrım canım çok saolasın tatlım inş çabuk iileşirler buluşuonuzmu yarın bakiim
cnm buluşma yok hem katılım olmadıı hemde havalar aldatmaca birde leventte dişçiden randevu aldum katılım olmayınca dedim bende dişimi yaptırimmm havalar ısınınca birdaha buluşma ayarlarızz dedikkk bende bu havalarda duryu dışarı çıkarmaya korkuyorumm hasta olur diye çünkü annem bakıyo bide duru hasta olunca sürekli emmek isteyen bi bebekk ertelenmesi iyi oldu bi bakıma havalar ısınsınnn o zaman görüşeceğimizi ümit ediyorummmmmm özellikle batuşumlaaa kaydirigubbakcemile5
hb kızlar
ela uyuyo uyuyayım dedim yarım saat tam dalmışım saolsun komsu evi yıkacak derecede temizlik yapıyooo uyandım hayret ela uyanmadı dalmış yavrum dişi ağrıyo cok herhalde ağrı kesici vermiştim calpol rahatla uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?