2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....

merhba canım evet görüyorum isminide yazmıyosun maşşlah canım benimkide 3hazirandı normal tarihide 25 mayısda oldu hoşgeldin inş sende güzel şeyler paylaşırsın bizlerle

kız eminecim nerdesin sen ben geldim kimse kalmmaışya canım çok tatlı istiyoyaaaa yollasan bişeyler
ana neslihanda gelmişşşş

kimsede çok yazmmaış ben gittim herkezgittim eebensiz çekilmiyo buraaaaaaaaa teyyyyyyteyyyy:))))))))))))))))))))

pınarcım neysekı bırazcık yemıs batuhancım.ınsallah bugun daha da ıyı olur annesı

pınarcım çok çok geçmiş olsun baya ciddi hastalanmış kuzucuk

şükürki yemeye başlamış az az sık sık yedir canım

eylülde gündüz bişey yok gece burnu akıyor nedenki acaba

Kızlar çorbayı biraz içti öğürmeye başladı bende ısrar etmedim ilaçlarını verdim uyuttum...buna da şükür...öksürüğümüz fena...ne içirsem??tavsiye bekliyorum..

Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....
Aramıza hoşgeldiniz Deniz ve Ada bebişş...a.s.

pınarcım biz öksürük için brcanyl kullanıyoruz ama balgamı sökmedi bizde walla memnun kalmadım ıhlamur veriyorum göğsüne bal sürüyorum

hasta bebişlere geçmiş olsun pınar ve nesliş batuşlar hastaymışş kıyamam ben onlara havalardan mı yoksa başka bişey mi varrr kuzular biran önce iyileşirler inşşşş

benim de karnım çok ağırıyo regl den dolayı hani evlenince geçiyodu geçmedi hani doğumdan sonra geçiyodu geçmedi alsanaalsanasmile geçmezzdee

hb kızlar
ela uyuyo uyuyayım dedim yarım saat tam dalmışım saolsun komsu evi yıkacak derecede temizlik yapıyooo uyandım hayret ela uyanmadı dalmış yavrum dişi ağrıyo cok herhalde ağrı kesici vermiştim calpol rahatla uyuyo

hehe yasemincim yalan onlar ben daha bu ay hastalandım hamilelikten beri ama hiç ağrım olmadı anlamadım bile bi baktım hastalanmışım ama ilk ay diye sanrım canım çok saolasın tatlım inş çabuk iileşirler buluşuonuzmu yarın bakiim

oh ne güzel eminecim ben gündüz uyuyamıyorum ya uykudan ölsemde zaten batuhan az bişey uyuyo uyuduğumada değmez yani

çok tsk ler arkadaşlar..
ada'nın 15 gün önce idrar yolları iltihaplandı.3 gün sabah akşam zinnat adında iğne vurdu arkasından da 7 gün boyunca aynı isimli şurubu verdik yrn yine idrar tahlili yaptıracağız..bakalım sonuç ne çıkacak..
Zaten normalde iştahsız olan kızım, bişey yememeye başladı, o yemedikçe ben üzülüyorum...

denizcim haklısın bzde aynı durumdayız iştah konusunda hastalandığından beri zorla yediriyorum allah şifa versin yavrularımıza bi an önce toparlansınlar inşallah geçmiş olsun canım

cnm buluşma yok hem katılım olmadıı hemde havalar aldatmaca birde leventte dişçiden randevu aldum katılım olmayınca dedim bende dişimi yaptırimmm havalar ısınınca birdaha buluşma ayarlarızz dedikkk bende bu havalarda duryu dışarı çıkarmaya korkuyorumm hasta olur diye çünkü annem bakıyo bide duru hasta olunca sürekli emmek isteyen bi bebekk ertelenmesi iyi oldu bi bakıma havalar ısınsınnn o zaman görüşeceğimizi ümit ediyorummmmmm özellikle batuşumlaaa kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun kızlar valla ben hmen hastalandım normalde ikloldugumdan buyana hep düzensizimdir anamsen tutu ilk batan ol işte sapıtıyo geçmiş olsun vion benimkide zorla yiyo sabah 2keleverdim 2sinide kustu needlim öyle öyle büyüyecekler alıştım vallaartık 8aydır çekiyom ben

keşke buluşsaydınız be yarın hava süper olacakk:lepi:

zate o komşularvarya benim yeri görsen sesden duramazsıyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…