hani ben haniben geldim
emel,neslihan,ilke nasılsınız kızlar
nedemek tatlım güzel olduysa yesin oğlusunnn
yok canım benim kk direk açılıyo zaten girmiyom misafir ben değilimfiliz gözükmüyon cnm msafir sen misin kullanıcı adını yazmadan mı girdinnn
iyyiz kızlar.daha iyiyiz..çok az kaldı balgamımız.geçicek inşallah..
bi arkadaş pastil demiş.bebeğemi o pastil.anllamadım..nasıl emicek çocuk onu...
neyse sölesinde bilelim bari..ama ben ilaçarla ve bolbol ıhlamur elma karışımıyla iileştirdim kızımı.
allah yardım etsin bebeği hasta olanlara. ne zormuş.ömrümden ömür gitti 10 senem gitti diyebiliri.
yaş oldu 36akannehir.
ama neyseki atlatmak üzereyiz.kahvaltısını yaptırdum uuyuyor cadım...
hepinizi öptük.bu aralar pek giremiyorum yağmurdan.
ama helal olsun topiği ayakta tutanlara..özeliikle hülya,filiz, ve emine...süpersiniz..kızlarrrrrolumunekankayizsmile
filiz nerdesin cnm
az m yapmıştın tatlım
şurup biraz koyu ondan güzelim yaneden kustu ki ilaçlar mı etkiledi ki
ben artık ona ayrı yapmıyom bizne yersek aynısını yiyor
hadi bakalım geçmiş olsun tekrar canım batuhan daha tam atamadı balgamıiyyiz kızlar.daha iyiyiz..çok az kaldı balgamımız.geçicek inşallah..
bi arkadaş pastil demiş.bebeğemi o pastil.anllamadım..nasıl emicek çocuk onu...
neyse sölesinde bilelim bari..ama ben ilaçarla ve bolbol ıhlamur elma karışımıyla iileştirdim kızımı.
allah yardım etsin bebeği hasta olanlara. ne zormuş.ömrümden ömür gitti 10 senem gitti diyebiliri.
yaş oldu 36akannehir.
ama neyseki atlatmak üzereyiz.kahvaltısını yaptırdum uuyuyor cadım...
hepinizi öptük.bu aralar pek giremiyorum yağmurdan.
ama helal olsun topiği ayakta tutanlara..özeliikle hülya,filiz, ve emine...süpersiniz..kızlarrrrrolumunekankayizsmile
ayy kusuyolar ya çok üzülüyorum ya içi dışına çıkıyo çocuğun kusmay bile beceremiyokicanım burdayım inanın çorbasını yedirdim
arkadan ilaçlarını verdim
hepsini çıkardı
çorbada çıktı tabii
aynı çorbadan bi daha koydum ocağa
kız dün bizimki bulgur pilavı yedi heheşurup biraz koyu ondan güzelim ya
maşallah bizimki pütürlü yese bende yapmayacam ama pütürlü yemiyo canım böyle zor oluyo ama ne yapacan bugün bunla 3. çorba inana yaptığım
cokacimcoookolsun ne yapayım o yesin yeter ki
hava süper
ela gece yine 10 kere kalktı eşime kalk bak bu sefer diyom boşver ağlasın uyur diyoo ne gaddarlar yaa uyku tatlı geliyo sabah erken kalktı ela sen bakcakcandedim kalktı baba kız oturmuşlar 9kadar uyudumm kahvaltı hazırlamaya calışmış olmamış benel attım yine kahvaltıdan sonra gitti arabaya bakım yaptırcakmış gelsindışarı cıkacağız ogelenkadar bende evleri süpüreyim dedim ela uyuyo uyansın off off camaşır var yıka as topla ütüle hep iş yarabbim
şurup biraz koyu ondan güzelim ya
maşallah bizimki pütürlü yese bende yapmayacam ama pütürlü yemiyo canım böyle zor oluyo ama ne yapacan bugün bunla 3. çorba inana yaptığım
cokacimcoookolsun ne yapayım o yesin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?