2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık ona ayrı yapmıyom bizne yersek aynısını yiyor

Ben hep ayrı yapıyorum Merte. Eşim şehir dışında oluyor kendimde ne bulursam onu yiyorum. Kendime yaptığım çorbalarıda vermeye korkuyorum acı ve baharatlı bol yağlı olduğu için. Merte uygun çorba yapsam eşim yemez biliyorum. İşim çok zor.

ay eylülü uyttum bi bakayım dedim kızlar size,
şimdi gidiyim evimi temizliyim eylüle çorba yapayım o uyanmadan
yoksa yakamı bırakmıyor

sonra yine gelirim

canım sen kendi çorbanın aynısına yap
ama acısını baharatını sonra atarsın

ben yayla çorbası,mercimek,ezo gelin,tavuk suyuna sehriye,tarhana kendimize yapıyorum
piştikten sonra eylüle ayırıp acısını baharatını katıp bi taşım daha kaynatıyorum

ah canım bakalım daha kaç huy değiştircekler bi gün öyle bi gün böyle walla
Temizlik yapmam gerekiyor neslihan ama canım hiç istemiyor, bi el at da yapalım :)
atayım cicim aç kapıyı geliyom

ay eylülü uyttum bi bakayım dedim kızlar size,
şimdi gidiyim evimi temizliyim eylüle çorba yapayım o uyanmadan
yoksa yakamı bırakmıyor

sonra yine gelirim
iiy yapmşsın valla canım fırsat buldukça gel

bende öyle yapıyorum cnm tuzunu baharatını yağını en sona tıyorum kendi çorbamıza ama batuhan atık bizim yemeklerdende yiyo ufak ufak

bende iş yapıyom arada bakıyom
aşkkırıntısı cnm acılı baharatlı yağlıyapmıyorum cok geneldeyer arada değişik ona yapıyorum sanırım damaktadı oluşmaya başladı tuzluları daha çok seviyor ben gibi tatlıylı aram yoktur

Mercimek de yapıyorum ama şehriiye çorbası, tarhanada yapamıyorum, salçasını önceden kavurmak gerekiyor. Birde ben evde ne sebze çorbası varsa katıyorum oğlum yiyor, yemeyen bir çocuk olsa mecburum ama yiyorken veriyim diyorum, lakin pırasa, brokoli, karnıbahar ne varsa koyuyorum, diğer türlü bunları yedirmem zor olur, ilerde bizim yemeklerin tadını alırsa zaten kendininkileri yemez.

ah canım bakalım daha kaç huy değiştircekler bi gün öyle bi gün böyle walla

atayım cicim aç kapıyı geliyom

iiy yapmşsın valla canım fırsat buldukça gel

Sallanıyorum valla ama bugün temizlik yapmam şart parke silmekten nefret ediyorum.

Yakın olsakda birbirimize gidip gelseydik ne iyi olurdu.

Selam kızlar iii haftasonları....

anladım tatlım eşim sorsun bakalım eczaneye

tatlım nasılsın?elma karışımı nasıl tarif versen bende yapsan batuya

burdayım canım şimdi bitirdim okumayı nasılsınız
filiz geçmiş olsun bebekte bile faranjit mi oluyormuş hay allah

sabahtan beri anca temizlik yaptım eceyle uğraştım.bizimkine tarhana çorbası yaptım kaşık kaşık yemedi ben de bardağa koydum içti bu çocuk alem ya.artık bizi görünce onu yakalayalım diye kaçmaya başlıyor kaçarken de çığlıklar atıyor çok tatlı ya

ay tek başıma kalmışım nereye gittiniz dışarı çıktınız di mi bu güzel havada ben hasta diye çıkarmaya korkuyorum

özlemcim bende cnm hast tam iileşsin sonra çıkarayım diyorum bugün buluşma vardı karşıda ona bile gitmedim tam ii olsunda sonra yinelemesini istemiyorum walla çok çektik ofoff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…