canım tarifler için tşkler çok güzel gerçekten hangisi uyarsa damak tadına süpersin:lepi:
ben artık ona ayrı yapmıyom bizne yersek aynısını yiyor
Ben hep ayrı yapıyorum Merte. Eşim şehir dışında oluyor kendimde ne bulursam onu yiyorum. Kendime yaptığım çorbalarıda vermeye korkuyorum acı ve baharatlı bol yağlı olduğu için. Merte uygun çorba yapsam eşim yemez biliyorum. İşim çok zor.
ah canım bakalım daha kaç huy değiştircekler bi gün öyle bi gün böyle wallaGünaydın kızlar, Mert düngece 12 de kaktı 3 e kaar babasıda bende ayaktaydık. Hiç böyle yapmazdı, gece uyuyamadı şimdi uyuyor.
Bal kabağı çorbası yapıyorum, çok işdahsız 2 gündür inşallah yer.
5. dişimizde kabarmış sanırım ondan yapıyor.
atayım cicim aç kapıyı geliyomTemizlik yapmam gerekiyor neslihan ama canım hiç istemiyor, bi el at da yapalım :)
iiy yapmşsın valla canım fırsat buldukça gelay eylülü uyttum bi bakayım dedim kızlar size,
şimdi gidiyim evimi temizliyim eylüle çorba yapayım o uyanmadan
yoksa yakamı bırakmıyor
sonra yine gelirim
canım sen kendi çorbanın aynısına yap
ama acısını baharatını sonra atarsın
ben yayla çorbası,mercimek,ezo gelin,tavuk suyuna sehriye,tarhana kendimize yapıyorum
piştikten sonra eylüle ayırıp acısını baharatını katıp bi taşım daha kaynatıyorum
canım sen kendi çorbanın aynısına yap
ama acısını baharatını sonra atarsın
ben yayla çorbası,mercimek,ezo gelin,tavuk suyuna sehriye,tarhana kendimize yapıyorum
piştikten sonra eylüle ayırıp acısını baharatını katıp bi taşım daha kaynatıyorum
ah canım bakalım daha kaç huy değiştircekler bi gün öyle bi gün böyle walla
atayım cicim aç kapıyı geliyom
iiy yapmşsın valla canım fırsat buldukça gel
anladım tatlım eşim sorsun bakalım eczaneyegünaydın kızlar
canım valla ismini bilmiyorum akşam eşin inanın ilaçlarını almaya gittiğinde eczacı demiş eşime ama ismini hiç sormadım
geldim tatlım geldim
kıskanma kız emoş:dance:
günaydın tatlım günün ilk annesi olmayı kaçırdım bugün ctesi olması sebebiyle
sağol tatlım sana da
iyyiz kızlar.daha iyiyiz..çok az kaldı balgamımız.geçicek inşallah..
bi arkadaş pastil demiş.bebeğemi o pastil.anllamadım..nasıl emicek çocuk onu...
neyse sölesinde bilelim bari..ama ben ilaçarla ve bolbol ıhlamur elma karışımıyla iileştirdim kızımı.
allah yardım etsin bebeği hasta olanlara. ne zormuş.ömrümden ömür gitti 10 senem gitti diyebiliri.
yaş oldu 36akannehir.
ama neyseki atlatmak üzereyiz.kahvaltısını yaptırdum uuyuyor cadım...
hepinizi öptük.bu aralar pek giremiyorum yağmurdan.
ama helal olsun topiği ayakta tutanlara..özeliikle hülya,filiz, ve emine...süpersiniz..kızlarrrrrolumunekankayizsmile
ay walla canım süper olurdu nerdesin sen yurtdışındamıydın ayşecim viledayla sil gitsin yawSallanıyorum valla ama bugün temizlik yapmam şart parke silmekten nefret ediyorum.
Yakın olsakda birbirimize gidip gelseydik ne iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?