2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet iyice iileşsin de bol bol çıkarız nasılsa
ben birazcık plates yapayım gelirim sonra

tünaydınlar lar heyt çekilin yoldan ben geldim ulennnn:))))))
ah maşllah ne kaynatmışınız öyle bi girmedim diye
beni merak edip soranlar açok teşekkürler ah nekadar sevindim beni unutmammışlar
ee eş evde olunca kahvaltı faslı geçde kalktık anca işte
daha taşınamadık dışarı çıkalım diyo eşim amam hiç çıkasım gelmiyo heeeee

Balığın derisini kazıyıp küp küp doğrayıp az suda pişiriyorum sonra içine sevdiği herşeyden koyuyorum. Dün haşlanmış balığa maydonoz, pırasa ve irmik koydum, su az gelirse sıcak su ilave ediyorum, tamamamen doğaçlama yani. Ocaktan almadan öncede zeytinyağı döküyorum kokusu biraz olsun gidiyor, oğlum çiğ zeytnyağını beğenmiyor da :)

çok teşk ederimc anım.. deneyeyim bende saolasın..

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.. hacvada güzel istda.. yarın dahada güzel olcauk. inş gezmeye gideriz minnoşlarla.. ahsta ama belki yi gelir dışarısı..

kız gel bakem buraya nerdesin sen merak ettik çatladık burda cicim emoşa sordum telin varmı diye arıcaktım hee bugün bnm kociş yok ctesileride çalışıyo tek pazarımız var

hoşgeldin hülya güya plates yapıcam benim kız izin verir mi hiç uyusun öyle yapayım
çocuklarla bi iş yapmak zor walla yaw

maşallah tatlım valla bizimki daha yiyemiyo
tatlım valla şurubu direk verdim onu da kustu hep öyle yapıyo tatlım kan değerleri düşük çıktığında da şurup vermişti dr miz ozaman da kullanamamıştık
Aşk Kırıntısı+, BabyCeren, seda_SARI+, filiz_111+, ela26+ ooo herkes burdaymış napıyosunuz bakalım kızlarr
kız yeni geldim sen nerdesin tatlım
Temizlik yapmam gerekiyor neslihan ama canım hiç istemiyor, bi el at da yapalım :)
hadi hadi
yapta gel temizliğini ev işibeklemez biz seni bekliyoz buda
kolay gelsin güzelim
yeterki onlar yesinlerde herşeyi deniyelim biz,
afiyet olsun kuzuma

filizcim yavrunda ciddi bişey çıkmamasına çok sevindim
gözün aydın
umarım bunuda en kısa sürede atlatırsınz
evet canım bizde çok sevindik
sağolun kızlar hepiniz
Filizcim ne ilacı veriyorsun, geçmişi okuyamıyorum haberim yok. Hastamı bebişin.
tatlım dün dr den geldik öksürürken tıkanıyodu
faranşit olmuş ondan ilaç vermişti
ciddi bişey yok dedi işte
kızlar hüliş nerde acep taşınmayamı başladılarki
yok tatlım taşınsa haber verir benim kankam
burdayım canım şimdi bitirdim okumayı nasılsınız
filiz geçmiş olsun bebekte bile faranjit mi oluyormuş hay allah
valla canım bende anlamadım ama olmuş işte
ne yapacaz geçer inş kısa sürede
ay tek başıma kalmışım nereye gittiniz dışarı çıktınız di mi bu güzel havada ben hasta diye çıkarmaya korkuyorum
kız geldim ben burdayım
ahaaaaaa
kankam da gelmiş şimdi nerde acep
şimdi çıktı dışarı geziyo tabii
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.. hacvada güzel istda.. yarın dahada güzel olcauk. inş gezmeye gideriz minnoşlarla.. ahsta ama belki yi gelir dışarısı..

sağol canım sana da

neslihan ikimizden başka kimsecikler kalmamış
oğlan nasıl iyi demi

oh afiyet olsun filizcim şurubu bizimkide içmiyo enjektörle sıkıyorum ağzına artık hüliş saolsun

pınarcım nasılsın cnm..batuya çok geçmiş olsun ne oldu bebklerimize..
cnm ıhlamurla elma yı kaynatıorum,eyvada iyi geliyo.üçünü kaynat ver batuşa..
pekmez falanda içirdim ben.suluğuna koydum bi çay kaşığı içti..
ilaçlarımızda azitro ve muconex..
şimdilik iyi gibiyiz bakalım..
hem kakadan hem kusarak çıkarıyo balgamları..
görüşemedikkk uzun zaman oldu.yağmurdan fırsat bulup giremiyorum.walla girenlere hayran kalıyorummm..bütün gün burdalar..bizimki tam bir canavar..
annesine hiiiç izin vermiyo..neyse pınarcım tel'dende konuşuruz öpüyorum tatlım çok batuşu öp...

slm kızlar masallah cenelerımız düşmus yıne aman nazar degmesın.hasta bebslere gecmıs olsun.
bende tarhana yaptım bugun .ne yapayım dıye dusunmekten gına geldı artık.bırde kac saatte bır bebıslerı doguruyorsunz kızlar.kızım sabah 11 de kahvaltı yaptı 2 de corba yedı sızce cok sıkmı kı?

bence deil alhamcım batuhan 9 gibi kahvaltısını yapar 12 gibi öğle yemeği 3te meyve 5-6gibi yoğurt aralarda hep emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…