kız gel bakem buraya nerdesin sen merak ettik çatladık burda cicim emoşa sordum telin varmı diye arıcaktım hee bugün bnm kociş yok ctesileride çalışıyo tek pazarımız vartünaydınlar lar heyt çekilin yoldan ben geldim ulennnn:))))))
ah maşllah ne kaynatmışınız öyle bi girmedim diye
beni merak edip soranlar açok teşekkürler ah nekadar sevindim beni unutmammışlar
ee eş evde olunca kahvaltı faslı geçde kalktık anca işte
daha taşınamadık dışarı çıkalım diyo eşim amam hiç çıkasım gelmiyo heeeee
çocuklarla bi iş yapmak zor walla yawhoşgeldin hülya güya plates yapıcam benim kız izin verir mi hiç uyusun öyle yapayım
maşallah tatlım valla bizimki daha yiyemiyohadi bakalım geçmiş olsun tekrar canım batuhan daha tam atamadı balgamı
ayy kusuyolar ya çok üzülüyorum ya içi dışına çıkıyo çocuğun kusmay bile beceremiyoki
kız dün bizimki bulgur pilavı yedi hehe
tatlım valla şurubu direk verdim onu da kustu hep öyle yapıyo tatlım kan değerleri düşük çıktığında da şurup vermişti dr miz ozaman da kullanamamıştıkherkese günaydın kıslar
gerçi günaydınlık bişey kalmadı ama
anca napalım
nasılsınız bakalım hava çok güzel
eylülü çıkarsam diyorum dışarı ama hiç halim yok ya
valla eylülü uyuttum gece 1de 4e kadar uyumuş yavrum
babası tv karşısında uyuyakalmış yatağa gelirken ses yaptı uyandı daha uyumaz
ay nasıl sinir oldum valla eşimi boğacaktım sempatiksalakcinni
sonra 6ya kadar salladım uyumadı
kucağımda salladım uyumadı
iyice mayıştı bende eşimi kaldırdım git çabuk sen bak sıra sende dedim
çok uykum var dedi yinede kaldırdım
banane ama ben hergece aynı şeyi çekiyorum bide dikkatsiz davrandı çocuğu uyandırdı
sonra 7ye çeyrek kala tırım tırım yatağa geldi uyutmuş :)))))))))))
canım şurubu biraz suyla seyreltip verebilirsin
eylülde pilaz makarna felan yiyemiyor öğürüyor
pütürlü yiyen çocuklara aferin valla
kız yeni geldim sen nerdesin tatlımAşk Kırıntısı+, BabyCeren, seda_SARI+, filiz_111+, ela26+ ooo herkes burdaymış napıyosunuz bakalım kızlarr
hadi hadiTemizlik yapmam gerekiyor neslihan ama canım hiç istemiyor, bi el at da yapalım :)
evet canım bizde çok sevindikyeterki onlar yesinlerde herşeyi deniyelim biz,
afiyet olsun kuzuma
filizcim yavrunda ciddi bişey çıkmamasına çok sevindim
gözün aydın
umarım bunuda en kısa sürede atlatırsınz
tatlım dün dr den geldik öksürürken tıkanıyoduFilizcim ne ilacı veriyorsun, geçmişi okuyamıyorum haberim yok. Hastamı bebişin.
yok tatlım taşınsa haber verir benim kankamkızlar hüliş nerde acep taşınmayamı başladılarki
valla canım bende anlamadım ama olmuş işteburdayım canım şimdi bitirdim okumayı nasılsınız
filiz geçmiş olsun bebekte bile faranjit mi oluyormuş hay allah
kız geldim ben burdayımay tek başıma kalmışım nereye gittiniz dışarı çıktınız di mi bu güzel havada ben hasta diye çıkarmaya korkuyorum
ahaaaaaatünaydınlar lar heyt çekilin yoldan ben geldim ulennnn:))))))
ah maşllah ne kaynatmışınız öyle bi girmedim diye
beni merak edip soranlar açok teşekkürler ah nekadar sevindim beni unutmammışlar
ee eş evde olunca kahvaltı faslı geçde kalktık anca işte
daha taşınamadık dışarı çıkalım diyo eşim amam hiç çıkasım gelmiyo heeeee
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.. hacvada güzel istda.. yarın dahada güzel olcauk. inş gezmeye gideriz minnoşlarla.. ahsta ama belki yi gelir dışarısı..
filizim hoşgeldin cicim
oh afiyet olsun filizcim şurubu bizimkide içmiyo enjektörle sıkıyorum ağzına artık hüliş saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?