pınarcım nasılsın cnm..batuya çok geçmiş olsun ne oldu bebklerimize..
cnm ıhlamurla elma yı kaynatıorum,eyvada iyi geliyo.üçünü kaynat ver batuşa..
pekmez falanda içirdim ben.suluğuna koydum bi çay kaşığı içti..
ilaçlarımızda azitro ve muconex..
şimdilik iyi gibiyiz bakalım..
hem kakadan hem kusarak çıkarıyo balgamları..
görüşemedikkk uzun zaman oldu.yağmurdan fırsat bulup giremiyorum.walla girenlere hayran kalıyorummm..bütün gün burdalar..bizimki tam bir canavar..
annesine hiiiç izin vermiyo..neyse pınarcım tel'dende konuşuruz öpüyorum tatlım çok batuşu öp...
bak orda MQ varya ona bas en son alıntıda ALINTI YAPa bas
ay grdüm canım çok şaşırdım izlemiştim o bölümü
hoşgeldin canım merhabalara.s.
canım okuduğun msjların altında MQ var alıntı yapacağın msjlarda ona tıkla kaç tane stiyosan alıntı bittikten sonra en son msja alıntı yap de
sorma tatlım bebişlerin hepsi hasta...şimdi hemen yapıcam elma,ıhlamuru...bizde corsal,mukotik kullanıyoruz..ok tatlım telleşiriz...
hoşgeldin cnm evet becermişsin tebrik ederim seni:lepi:teşekkkür ederim kızlar bakalım yapabildim mi????
teşekkür ederiz tatlım bilgi için ben doktor değiştirdim daha yeni doktorumuzla bunu onuşmadık hastalıktan kafamız kalkmadı çünkü nereye götürüyosun canımtekrar merhaba yemek sıklığını sormuşsunuz
bende 3saatte bir besliyorum ama drumuz yavaş yavaş 4saate çıkar bu ay dedi
şöyle beslenmemizi söyledi
sabah : saat 9 gibi kahvaltı
öğlen : saat 12 gibi çorba ,sebze püresi, pilav, makarna ,yoğurt (bunlardan 2sini ama 3lü şekildede kombine edebiliriz )
ikindi : saat 16 gibi yoğurt ve meyve
akşam : saat 20 gibi ev yemeği
gece yatmadan önce muhallebi
ayhh evet bende geldim herkes kaybolmuşşşşben geldim herkes ditmişşşşşşşşşşmafoldumben
kız gel bakem buraya nerdesin sen merak ettik çatladık burda cicim emoşa sordum telin varmı diye arıcaktım hee bugün bnm kociş yok ctesileride çalışıyo tek pazarımız var
çocuklarla bi iş yapmak zor walla yaw
kız filiz nerdesin neslihan emine nerdesiniz canım sıkılıyo en iyisi telleri allım lazım olur
sonunda beeeeeeeeeeee yoksunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?