2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bugün dışarıya çıktık, oğluma kolsuz atletle altı deri çoraplardan aldım. Kendimede bir sürü kıyafet aldım, eşim kızıp duruyordu entel dantel kıyafet giyiniyorsun diye bende gittim doğru düzgün bişeyler aldım. Mert arabayı hiç sevmiyor kızlar ağlayıp duruyor onunla dışarıya çıkmak öldürüyor bizi.

slm adaşım bır sen varsın sanırım.demekkı bugun havanın güzelliğinden olacakkı herkes kendını dısarı attı.bızde gezdık bugun.elıf sımay arabayı cok sevıyor aman masallah dıyeyım.sık sık cıkarsan alısır belkı canım.kısın eve hapıs yasadık yaz geldı ooooh be.bu arada cicilerınızde hayırlı olsun

Son düzenleme:

Saol canım, önceleri çok seviyordu, hatta ağladığı zaman arabaya binince hemen uyurdu ama bi haller oldu sevmemeye başladı, market alışverişindede çok sıkılıyor ama açık havada oldumu hiç sıkılmıyor. Bugün hava cidden çok güzeldi.

evet yaaa lobı bazan görünüyor bazanda görünmüor.
kapalı yerlerı sevmıyor desene.aman ınsan bıle sıkılıyırkı cocukalr napsın?
kızlardan kımsecıkler yok ıkımız varız sanırım.
mert uyudumu canım?

slm kızlar poyraz yeni uyudu ayşecim iyi günlerde giyin cicilerinizi
bende poyrazı parka götürdüm bugün ama çıktığıma pişman oldum kaynanamda geldi benimle
oğlumu kucağından bırakmıyo yaa sinir oldum anne bırak biraz emeklesin diyorum koyuyo 2dk sonra alıyo bende fazla durmadım uykusu geldi deyip eve geldim off ya nedir bu benim çocuğumu sahiplenme duygusu anlamıyorumalsanaalsanasmile

Mert 10:30 yattı, zaten bilinki ben ne zaman nette isem mert uyuyordur, başka türlü giremem, mausu görünce pis pis gülüyor, avını yakalamış avcı gibi:dance:

O sahiplenme duygusu benim kaynanamdada var çok şükür taşındıkda kurtuldum. Kendi oğluymuş gibi sahiplenirdi, oğlum diye severdi. Çok zor ya kendi annen yapsa kızarsın kırılmaz ama kaynanaya söyleyemessin hadi söyledin diyelim bunun acısını çok fena çıkarırlar.

Son düzenleme:
canım nerde bırakmıyor dısardamı?nerde emeklıcek anlamadım valla kafamçokkarıştı

Birde kızlar bugün msnden kaynanam oğlumu gördü, oğlum ayakta duruyordu, eşime yürümüyormu daha dedi 9 aylık çocuğa, Eşimde yürümüyor ama ayakta duruyor dedi, o da " maşallah onuda yapmasın istersen dedi" delirdim resmen. 9 aylık bebeklere göre gayet normal gelişim gösteriyor ama o hep bir kulp buluyor oğluma deliricem. 5 aydır istenbulda geldiğinde hep bir kulp bulacak biliyorum.
Mert küçükken kucağına alır salak çocuk der, armut gibi ne bakıyon der, hadi emekle bakiyim der, daha aklıma gelmeyen onlarca şey var, yok senin kulağın niye kıllı, koca burunlu...

Birde oğlumun iyi tarafları hep kendi sülalesine kötü tarafları bilmem kime çektin olur.

Anne hamileliğinde çocuğunu hep iyi resmedermiş ve oresmi karalayana öfkelenirmişya aynen öyleyim.

Ailenin en çirkini diye seviyordu bir akrabası, anne o akrabadan hep nefret etti diyor sabiha paktuna keskin. Aynen öyle nefret doluyum. Önce çok iyidik ama ne zaman oğlum doğdu aramız kötüleşti, çok sahipleniyor bir babane gibi davransın istiyorum annesi gibi değil...

Öfff amma çok yazmışım, meğer ne doluymuşum....

9 aylık bebek adı üstunde bebek bu.amuda kalksın ısterse töbe töbe.nasıl sevgı bu yaaa ay bende nasıl sınırlendım sımdı.valla benım kayınvalıdem ve kayınpederım annesının kuzusu derler bazan ben cırkınım dersem bıle babanesı güzel kızıma cırkın deme annesı dıyor.ılk dede demıstı simay kayınpederım her dede deyısınde utanıyorum dıyor .ılk anne desın sen bakıyırsun bızım adımızı söyluyor der.
bzımkıler zemzemle yıkanmıs desene.aman nazar degmesın.ıkısınıde cok severım zaten.
valla kayınvalıdende nasıl bır torun sevgısı var anlamadım.hıcbır cocuk yürümeden kalmaz .zamanı gelınce otur desekte oturmayacaklar zaten.
amaaan canım takma kafana.salla gıtısın

Son düzenleme:
ayşecim parkta çimenlik var bende biraz emeklesin dedim yoksa sokakta emeklemek istiyo hevesini alsın dedim ama nerdeeee benim kaynanadan rahat yokki
buda diğer ayşe içinkaydirigubbakcemile3tatlım sorma hemde ne saiplenme oğlum demesine gıcık oluyorum benden kıskanıyo oğlumu yaa sen 2. yapta poyraz bana kalsın diyo bende 2.değil 10tane yapsam hiçbirini kimseye vermem dedim sinir şey eynı binada oturuyoruz yeme içme bir mecbur hergün görüşüyoruz
senin kaynananında benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş aynı lafları hergün duyuyorum alsanaalsanasmile

iyi geceler ayşe...
alhancım valla yat kalk şükret benim kayınpederde çok iidir çok severim ama kaynana herkese bedel

ıyı geceler aysecım...
semracım 3 yıl olacak evlenelı bıseylerını gördum dersem taş kesılırım suracıkta.ıkısndende allah razı olsun..poyraz uyuudumu annesı?yoksa nöbetmı var?

çok şükür artık saat 11.30 en fazla 12de uyuyo ama ben gece oturmaya alıştığım için uyuyamıyorum bakalım nolcak canım bende 2yıl oldu evleneli önceden çok iyiydik aa poyraz doğdu sorunlar başladı hep bi sahiplenme duygusu var kadında mesela poyraz 4aylıkken kendi göğsünü vermeye çalıştı oğluma ağlayınca diğer odadan koştum anneninki olsa alırdın niye benimkini almıyon diye kızıyodu oğluma benim sütüm 5.ayda kesildi kaynanam bunu duyunca ohh benim göğüsler gibi boşaldımı dedi yani daha neler neler off off anlatsan sayfalara sığmaz inanki hep sütün az benimki fışkırırdı dedi sırf onun yüzünden kesildi diye düşünüyorum çok bunalıma soktu beni allahından bulsun diyorum napıyımalsanaalsanasmile

ay ınanmıyorum kendı gögsunumu verdı iğğğğğ ne ıgrenclık yaaa.ay canım allah yardımcın olsun vallahi.
uyku saatlerını erkene cekmıssınz masallah .

saol tatlım hemde ne iğrenç işte bu yüzden sevmiyorum kaynanamı
valla çok iyi oldu böyle hem ben rahatlıyorum hemde poyraz sabah çok erken kalkıyo ama napalım idare ediyorum saat 10da felan uyuyo bende yatıyorum onunla beraber
canım bide poyraz bugün tek tek öksürmeye başladı ne versem geçerki ilerlemeden önlemini almam lazım

ıhlamurun ıcıne elma kabugu dogra canım.göğüslerını yumusatr.
kızımda 10-11 gıbı uyuyor sabahta genelde 9-10 gıbı kalakar.sabaha karsı 1 kere bıberon maması ıcer cok sukur düzene ırdı bızımkı.

maşallah canım nazar değmesin poyrazda gece 1kere kalkıyo biberon mamasını içip uyuyo ama sabah 7de ayakta sonrad 10gibi yeniden uyuyo
tarif için saol yarın yaparım hemen öksürüğü çoğalmadan geçsin zaten bronşit olmuştu çok zor atlatık yeniden olacak diye korkuyorum

aman yenıden tekrarlamasında.ne zormus cocuk bakmak onlar ıh dese içimiz parcalanıyor.neyse canım bende yavastan kacayım.gözlerım kapanıyor.yarn görüşürz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…