2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
sabahın ilk annesi benim
oleyyyyyyy

hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın
alışverişe bizde çıktık ctesi ama heryerimden yağlar taşdığı için hiçbişey alamadım
Altta kimler var kimler yok gözükse ne iyi olacak böyle tek başımaymış gibi oluyor.
evet ya hiç iyi olmuyo böyle

günaydın kızlar
ay kk beni deli etti bağımlılık yapmış resmen bu duruma en çok kociş sevindiii:)))
bizde hafta sonu gezdik hava süperdi cumartesi elaya cıt cıtlı badi aldım yazlık pazarda misafir gelecek diye kahvaltı yaptık pazara gittik temizlik yaptım börek çrek akşam oldu akşam misafir ay uykusuzluktanb ölüyom elada 10 kere kalktı nederdi var sanırım 2.dişş
kimler var gözükmüyoo

Günaydın kızlar, Nasılsınız?
haftasonu giremedim hiç, neler kaçırdım okuyamadım çok birikmiş
dişler bizi mahvetti ana oğul

günaydın canım

evet haftasonu açılmadı bende sinirden patladım
klava:

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum babaannesi bakıyor kızıma annesi gibi sahipleniyor çocuğumu şuan altlı üstlü oturuyoruz işten geldim mi bebeğimi alıp yukarı çıkıyorum şöyle konuşuyor - gitmek istemiyor burda kalmak istiyor yalnızlığı sevmiyor.İşte halasını çok seviyor.Halası gelince bağırıyor çağırıyor mutluluktan dört köşe oluyor.Geceleri uyumuyordu son 15 güne kadar.Gündüz beraber uyuduk 2-3 saat bana hiç zorluk çıkarmıyor hep sana yapıyor diyor.Ben bu çocuğu bazen kendim doğurdum zannediyorum gibi laflar.Anla nasıl biriyle karşı karşıyayım sen şükret o başka yerdeymiş ben aynı evde altlı üstlü yaşıyorum.Çocuğuma bakıcı bakmasın diye buraya taşındım yoksa uzak oturuyordum.Ama benim psikolojim bozuluyor şimdi o da ayrı mesele

Çok yazdık buarada günaydın kızlar

ay bu kaynanalardan herkes ne dertliymişş biz uzağız ama karışan tellede karışıyo cnm

ay inanmıyorum ya okuuklarımıa..semracım kayınvaliden kendi göğsünümü werdi çocuğaalmaz:
yuhhh diyorummmm başkada bişey demiyorum..
hala kaynanalık edenler varmıyaa..olacak iş değil..
walla benimki benden izin alıyo kucağına alırken bile..okadar sewiyolrkii.kadın içine sokacak nerdeyse sewgiden.herkes babasına benziyor deyince bile annesinede çok benziyor diyor hemen.5 senedir tanıyorum 1 gün incinmedimmm..
bunları duyunca elleri öpülesi insalar bizimkiler..
allah yardımcınız olsun kızlar...:umursamaz:

cnm sağol bide öyle deneyeyim..dün resmen küçücük çocukla birbirimize girdik ağzını kapıyor ,ağlamaya başlıyor hiçbirsey yemiyor..

Friends hoşgeldin aramıza
benimde kayınvalidem iyidir, sayılır yani, oluyor arada sırada ama idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…