hayırlı olsun tatlım güle güle kullanınBizde bugün dışarıya çıktık, oğluma kolsuz atletle altı deri çoraplardan aldım. Kendimede bir sürü kıyafet aldım, eşim kızıp duruyordu entel dantel kıyafet giyiniyorsun diye bende gittim doğru düzgün bişeyler aldım. Mert arabayı hiç sevmiyor kızlar ağlayıp duruyor onunla dışarıya çıkmak öldürüyor bizi.
evet ya hiç iyi olmuyo böyleAltta kimler var kimler yok gözükse ne iyi olacak böyle tek başımaymış gibi oluyor.
günaydın canımgünaydın filiz
kızım 6 da kalkınca 8 de uyudu tekrar hazır uyurken biraz plates yapmaya çalışıyım
günaydın kızlar
ay kk beni deli etti bağımlılık yapmış resmen bu duruma en çok kociş sevindiii:)))
bizde hafta sonu gezdik hava süperdi cumartesi elaya cıt cıtlı badi aldım yazlık pazarda misafir gelecek diye kahvaltı yaptık pazara gittik temizlik yaptım börek çrek akşam oldu akşam misafir ay uykusuzluktanb ölüyom elada 10 kere kalktı nederdi var sanırım 2.dişş
kimler var gözükmüyoo
Birde kızlar bugün msnden kaynanam oğlumu gördü, oğlum ayakta duruyordu, eşime yürümüyormu daha dedi 9 aylık çocuğa, Eşimde yürümüyor ama ayakta duruyor dedi, o da " maşallah onuda yapmasın istersen dedi" delirdim resmen. 9 aylık bebeklere göre gayet normal gelişim gösteriyor ama o hep bir kulp buluyor oğluma deliricem. 5 aydır istenbulda geldiğinde hep bir kulp bulacak biliyorum.
Mert küçükken kucağına alır salak çocuk der, armut gibi ne bakıyon der, hadi emekle bakiyim der, daha aklıma gelmeyen onlarca şey var, yok senin kulağın niye kıllı, koca burunlu...
Birde oğlumun iyi tarafları hep kendi sülalesine kötü tarafları bilmem kime çektin olur.
Anne hamileliğinde çocuğunu hep iyi resmedermiş ve oresmi karalayana öfkelenirmişya aynen öyleyim.
Ailenin en çirkini diye seviyordu bir akrabası, anne o akrabadan hep nefret etti diyor sabiha paktuna keskin. Aynen öyle nefret doluyum. Önce çok iyidik ama ne zaman oğlum doğdu aramız kötüleşti, çok sahipleniyor bir babane gibi davransın istiyorum annesi gibi değil...
Öfff amma çok yazmışım, meğer ne doluymuşum....
Güzel ve yakışıklı meleklerimize ve annelerine günaydınn....
deniz yoğrt ve meyveye 3-4tane bebe bisküvisi koyarak ver bakalım
eylülde yoğurdu yemiyordu 4 bebe bisküvisi koydum sonra 3-21 derken şimdi sade yiyebiliyor
ama ben içine 2 bebe bisküvisi yada pekmez koyuyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?