2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar geçmişi okudum geldimmmm
hafta sonu bizdegezdik çok güzeldi hava kızıma baston arabayla .çıtçıtlı badilerdnaaaldık bideaykkabı
dünde kendime aldım pazaklı raziye gibidolaşıyordum hepaynı şyler
ahbu kaynalar yokmu allhtan benim bisever okar sadece s,rekli giydir üşüyoder çocuk trliyo okadar allh kolaylık versinvalla
ayeşcim yusufkayrayada maşşlah bizimkide3gün sonra 11,aya giryo

günaydın kızlar
evt ilkecim poyraz 4aylıktı vermeye kalkışmış ama poyraz ağlayınca veremedi
bugün çok işim var evi temizlicem camlar silinecek poyraz altını batırmış banyo yaptıracam yerde oynayıp duruyo off yaa ne çok işim varmış daha ütüyüde saymıyorum bu saydıklarımı poyrazdan fırsat bulup yapabilirsem ütüyüde akşamayapıcam inş.
kızlar kanal d de doktorum programında metabolizmayı hızlı çalıştıran çay tarifi verecekler birazdan haberiniz olsun inş. ben poyrazı banyo yaptırırken vermezler neyse ben kaçar öptüm hepinizi sabah sabah ne çok konuştumsempatiksalakcinni

bizim bugün 10 ayımız doldu, 11 e başlıyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallah maşallah tatlım
ana kankam gelmiş
günaydın

hadi bakey kolay gelsin benim ki hastalıktan nerdeyse biraydır yıkayamıyorum koktu çocuk valla :ecrin_bebek:
bende lahana kürüne başlayayım diyorum yapan var mı
yok canım yapmadım hihoyyyt sen böyle yap verirsin kızzz:dance:

günaydın cnm yenimisin ilk kez görüyorum

eskiden sadece okuyordum,şimdi de yazmaya basladım işte olduğumdan devamlı yazamıyorum...ama takip etmeye çalışıyorum...

aman kanka senin bilmediğin bişey yok:teytey::teytey::teytey:
oo ben herşeyi biliyon valla zayıflama konusunda çünkü küçük yaştan beri hep kilo sorunum oldugundan diyetlerle geçti hayatımmmmm şişman aileolunca kalıtsallık var işte
friends hoşgeldin
ben filiz

hoşgeldin canım evet yazmaya başladın nasılsın bakey
saat 11gelsindemelise kahvaltı verecem 9emmişti

afiyet olsun benim kuzuma

günaydın kızlar nasılsınz?bızde 9 da kalktık kahvaltı yaptı kızım .sıra bende ama bır türlü elım kolum kalkmıyor .bebelerımız ıcın olsa jet gibi oluyoruz ama kendımıze gelınce sallıyoruz bazı seylrı

kızlar sızın bebeişlerde yeleklerının hırkalarını agızlarına alıyorlarmı?elif simay süreklı agzına almak ıstıyor.dişiyle kesıp yutacak dıye aklım gıdıyor

eevt cnm elada sokuyoo ağzına hatta düğmeyi baya sökmüş bende kopardım sıkılaştırdım bu devre cokdikkat etmemiz lazım

sorma emınecım yaaa dişlerıyle kemırıyor düğmeyı henüz koparmadı ama aklım onda kalıyor.yürütecle az uzaklassın korkuyoruk koparıp yutacak dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…