maşallah maşallah tatlımbizim bugün 10 ayımız doldu, 11 e başlıyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ana kankam gelmişgünaydın kızlar geçmişi okudum geldimmmm
hafta sonu bizdegezdik çok güzeldi hava kızıma baston arabayla .çıtçıtlı badilerdnaaaldık bideaykkabı
dünde kendime aldım pazaklı raziye gibidolaşıyordum hepaynı şyler
ahbu kaynalar yokmu allhtan benim bisever okar sadece s,rekli giydir üşüyoder çocuk trliyo okadar allh kolaylık versinvalla
ayeşcim yusufkayrayada maşşlah bizimkide3gün sonra 11,aya giryo
maşallah maşallah tatlım
ana kankam gelmiş
günaydın
bende lahana kürüne başlayayım diyorum yapan var mı
hadi bakey kolay gelsin benim ki hastalıktan nerdeyse biraydır yıkayamıyorum koktu çocuk valla :ecrin_bebek:günaydın kızlar
evt ilkecim poyraz 4aylıktı vermeye kalkışmış ama poyraz ağlayınca veremedi
bugün çok işim var evi temizlicem camlar silinecek poyraz altını batırmış banyo yaptıracam yerde oynayıp duruyo off yaa ne çok işim varmış daha ütüyüde saymıyorum bu saydıklarımı poyrazdan fırsat bulup yapabilirsem ütüyüde akşamayapıcam inş.
kızlar kanal d de doktorum programında metabolizmayı hızlı çalıştıran çay tarifi verecekler birazdan haberiniz olsun inş. ben poyrazı banyo yaptırırken vermezler neyse ben kaçar öptüm hepinizi sabah sabah ne çok konuştumsempatiksalakcinni
yok canım yapmadım hihoyyyt sen böyle yap verirsin kızzz:dance:bende lahana kürüne başlayayım diyorum yapan var mı
herkese selam bugün irmik tatlısı yapmıştım kızıma az şekerli onu yemiş ama başka da bişey yemedi.
deniz yemek yemediği için açlıktan da uyumuyo. emmiyorsa devam sütüyle devam et hastalığı geçene kadar ben öyle yaptım aç kalsın yer diyenlere de bakma çünkü asla yemiyolar bari direnci düşmesin.
pınar canım göğsüne viks sürüp sıcak bi bezle sarsan belkş yumuşatır soğuk buharı da sürekli açmayın kızlar ciğerleri üşütüyormuş
günaydın cnm yenimisin ilk kez görüyorum
lahana suyunu haşlayıp içiyosun işte
eskiden sadece okuyordum,şimdi de yazmaya basladım işte olduğumdan devamlı yazamıyorum...ama takip etmeye çalışıyorum...
oo ben herşeyi biliyon valla zayıflama konusunda çünkü küçük yaştan beri hep kilo sorunum oldugundan diyetlerle geçti hayatımmmmm şişman aileolunca kalıtsallık var işteaman kanka senin bilmediğin bişey yok:teytey::teytey::teytey:
friends hoşgeldin
ben filiz
oo ben herşeyi biliyon valla zayıflama konusunda çünkü küçük yaştan beri hep kilo sorunum oldugundan diyetlerle geçti hayatımmmmm şişman aileolunca kalıtsallık var işte
hoşgeldin canım evet yazmaya başladın nasılsın bakey
saat 11gelsindemelise kahvaltı verecem 9emmişti
filiz msj gönderdim gördün müü cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?