ay evt bende neden girilmiyo diorum bakım falan vardı heraldeay şükğr kavuşturana.naber kızlar.noldu gene saldırdılar mı kk ya.2 gundur gıremedık.
biz walla dedim ya dışardaydık kahvaltı için bi çıktık akşam geldik eve çok güzel bi gündü cnmmerhaba herkese evet ya sinir oldum ben de giremedim
bugün biz de çıktık dışarı kızım çok mutlu oldu.aslında biz de sürekli pikniğe giderdik bakalım bu sene kızla gidebilecek miyiz?daha sezonu açmadık
sizler neler yaptınız
canım batuhan en geç 10buçukta uyur sabaha kdrda uyanmaz hastalığı bi rahatsızlığı yosa maşallah yavrumaizmirde de hava müthişti.biz de derını alıp çıktık denız kenarında yuruduk uyudu hanım efendı açık havada.takıldık bıraz evdeydık sonra hep.şimdi de babamız maç seyredıyo pöfff
ya sizin bebişlker kaçta uyuyo?derın nerdeyse bız yatınca uyuyo hergece ya9-9:30 gıbı yatırsam bıle yarım saat yatıp kalkıo gece uykusuna gecmıyo.bizimle uyuyo her gece.
ay evet cnm görülmüyo varmısınız göremiyorum wallaaboshayallersmilekimler var görülmüyo
canım güle güle giyin cicişlerinizi nasıl kız entel dantel kıyafet nasıl oluyokaydirigubbakcemile3 batuhan çok sever arabayı walla bakına bakına geziyoruzBizde bugün dışarıya çıktık, oğluma kolsuz atletle altı deri çoraplardan aldım. Kendimede bir sürü kıyafet aldım, eşim kızıp duruyordu entel dantel kıyafet giyiniyorsun diye bende gittim doğru düzgün bişeyler aldım. Mert arabayı hiç sevmiyor kızlar ağlayıp duruyor onunla dışarıya çıkmak öldürüyor bizi.
aynen canım benimkide öyle herşeye burnunu sokar o durumda benimki bide üstüne uykusu yok ben anlarım derdi hehekaydirigubbakcemile3slm kızlar poyraz yeni uyudu ayşecim iyi günlerde giyin cicilerinizi
bende poyrazı parka götürdüm bugün ama çıktığıma pişman oldum kaynanamda geldi benimle
oğlumu kucağından bırakmıyo yaa sinir oldum anne bırak biraz emeklesin diyorum koyuyo 2dk sonra alıyo bende fazla durmadım uykusu geldi deyip eve geldim off ya nedir bu benim çocuğumu sahiplenme duygusu anlamıyorumalsanaalsanasmile
bu konuda bende çok doluyum canım walla çocuğun bütün kötü şeylerini bana benzetyo ayrıca çocuk benim kopyam olmasına rağmen bana hiç benzetmezler hep kendi sülalesinden birilerine benziyo çocuk bizime aramız gayet iyiydi 5 senedir ne zmn batuhan doğru olan oldu lohusalığımı bile yaşatmadılar bana hepsi doluştular hergün bizim eve emziremem rahat rahat ameliyatlıyım zaten duşa giremem erkekli kadınlı hep bizim evdelerdi hiç affetmicem ve unutmcam şeyler varBirde kızlar bugün msnden kaynanam oğlumu gördü, oğlum ayakta duruyordu, eşime yürümüyormu daha dedi 9 aylık çocuğa, Eşimde yürümüyor ama ayakta duruyor dedi, o da " maşallah onuda yapmasın istersen dedi" delirdim resmen. 9 aylık bebeklere göre gayet normal gelişim gösteriyor ama o hep bir kulp buluyor oğluma deliricem. 5 aydır istenbulda geldiğinde hep bir kulp bulacak biliyorum.
Mert küçükken kucağına alır salak çocuk der, armut gibi ne bakıyon der, hadi emekle bakiyim der, daha aklıma gelmeyen onlarca şey var, yok senin kulağın niye kıllı, koca burunlu...
Birde oğlumun iyi tarafları hep kendi sülalesine kötü tarafları bilmem kime çektin olur.
Anne hamileliğinde çocuğunu hep iyi resmedermiş ve oresmi karalayana öfkelenirmişya aynen öyleyim.
Ailenin en çirkini diye seviyordu bir akrabası, anne o akrabadan hep nefret etti diyor sabiha paktuna keskin. Aynen öyle nefret doluyum. Önce çok iyidik ama ne zaman oğlum doğdu aramız kötüleşti, çok sahipleniyor bir babane gibi davransın istiyorum annesi gibi değil...
Öfff amma çok yazmışım, meğer ne doluymuşum....
maşallah canım sen öpde başına koy allah hiç bozmasın hep böyle devam etsin inşallah9 aylık bebek adı üstunde bebek bu.amuda kalksın ısterse töbe töbe.nasıl sevgı bu yaaa ay bende nasıl sınırlendım sımdı.valla benım kayınvalıdem ve kayınpederım annesının kuzusu derler bazan ben cırkınım dersem bıle babanesı güzel kızıma cırkın deme annesı dıyor.ılk dede demıstı simay kayınpederım her dede deyısınde utanıyorum dıyor .ılk anne desın sen bakıyırsun bızım adımızı söyluyor der.
bzımkıler zemzemle yıkanmıs desene.aman nazar degmesın.ıkısınıde cok severım zaten.
valla kayınvalıdende nasıl bır torun sevgısı var anlamadım.hıcbır cocuk yürümeden kalmaz .zamanı gelınce otur desekte oturmayacaklar zaten.
amaaan canım takma kafana.salla gıtısın
heh benimkide ayı şeyi diyo memeden kesde artık bizde kalsın hiç vermeyelim diyo sen ikiciyi yaparsın nede olsa dio bende dedimki kocamda bende kalsın boşver nası olsa sende bi tane var dedim bu duruma sokuyolar işte insanı sinirden deli oluyorum üstüne üstlük altlı üstlü oturmamaıza rağmen hergün bizdeler akşam yemeği falan akşamüstü bi gelirlen hiç bişeyede elini sürmez btuhan bütün gün kucağında herşeyi ben hazır ederim batuhan hep kucakta yüz kere bırak yerde oynasın dememe rağmen yemeğini bile kucağında yedirir tutturur yoğurdun içine bisküvi koy bilmemneyin içine bilmemne koy sinirden yapmıyorum hep tersini yapıyorum dediğinin üfff:jeyyar:ayşecim parkta çimenlik var bende biraz emeklesin dedim yoksa sokakta emeklemek istiyo hevesini alsın dedim ama nerdeeee benim kaynanadan rahat yokki
buda diğer ayşe içinkaydirigubbakcemile3tatlım sorma hemde ne saiplenme oğlum demesine gıcık oluyorum benden kıskanıyo oğlumu yaa sen 2. yapta poyraz bana kalsın diyo bende 2.değil 10tane yapsam hiçbirini kimseye vermem dedim sinir şey eynı binada oturuyoruz yeme içme bir mecbur hergün görüşüyoruz
senin kaynananında benimkinden aşağı kalır yanı yokmuş aynı lafları hergün duyuyorum alsanaalsanasmile
yh ya nerde durmaları gerektiğini bilmiyo bunlar kesinlikle ne demek ya kendi göğsünü vercekmiş ne münasebet delimidr nedir tövbee yaa benimkide dedim ya memeden kes de bizde kalsın artık diyo :mymeka: benimde sütün ilk günden beri az emzirirken odaya geçiyodum hepsi odaya üşüşüyolardı görümcem kaynanam bütün kadınlar inceleme yapıyolar süt varmı okmu öylemi böylemi analiz yapıyolardı ben lohusayım tabi stres altında hiç artmadı sütüm ona bağlıyorum psikolojik çünkü hergün bizdeler her gün tamam torunlarını görmek istiyolar ama ben onları görmek istiyomuyum bakalım hiö düşünmüuolar bizde kaynana olcaz ama böyle yapçamı hiç sanmıyorum açıkçasıçok şükür artık saat 11.30 en fazla 12de uyuyo ama ben gece oturmaya alıştığım için uyuyamıyorum bakalım nolcak canım bende 2yıl oldu evleneli önceden çok iyiydik aa poyraz doğdu sorunlar başladı hep bi sahiplenme duygusu var kadında mesela poyraz 4aylıkken kendi göğsünü vermeye çalıştı oğluma ağlayınca diğer odadan koştum anneninki olsa alırdın niye benimkini almıyon diye kızıyodu oğluma benim sütüm 5.ayda kesildi kaynanam bunu duyunca ohh benim göğüsler gibi boşaldımı dedi yani daha neler neler off off anlatsan sayfalara sığmaz inanki hep sütün az benimki fışkırırdı dedi sırf onun yüzünden kesildi diye düşünüyorum çok bunalıma soktu beni allahından bulsun diyorum napıyımalsanaalsanasmile
canım maşallah sizeay inanmıyorum ya okuuklarımıa..semracım kayınvaliden kendi göğsünümü werdi çocuğaalmaz:
yuhhh diyorummmm başkada bişey demiyorum..
hala kaynanalık edenler varmıyaa..olacak iş değil..
walla benimki benden izin alıyo kucağına alırken bile..okadar sewiyolrkii.kadın içine sokacak nerdeyse sewgiden.herkes babasına benziyor deyince bile annesinede çok benziyor diyor hemen.5 senedir tanıyorum 1 gün incinmedimmm..
bunları duyunca elleri öpülesi insalar bizimkiler..
allah yardımcınız olsun kızlar...:umursamaz:
ayy kayra prense kocaman bi MAŞALLAH daha nice aylara yıllara girsin inşallah sağlıklabizim bugün 10 ayımız doldu, 11 e başlıyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
geldim kıııııııııııgünaydın kankaaaa
kız neslihan nerdesiy bakeyy çabuk gellll
iyi yapıyosun canım hoşgeldin tekrara.s.eskiden sadece okuyordum,şimdi de yazmaya basladım işte olduğumdan devamlı yazamıyorum...ama takip etmeye çalışıyorum...
götürmez olurmu canım götürüyo tabikızlar sızın bebeişlerde yeleklerının hırkalarını agızlarına alıyorlarmı?elif simay süreklı agzına almak ıstıyor.dişiyle kesıp yutacak dıye aklım gıdıyor
friends hoşgeldin
ben filiz
Sağol canımmaşşallah yusuf kayraya emelcim
güle güle giyin cicilerinizi tatlımgünaydın kızlar geçmişi okudum geldimmmm
hafta sonu bizdegezdik çok güzeldi hava kızıma baston arabayla .çıtçıtlı badilerdnaaaldık bideaykkabı
dünde kendime aldım pazaklı raziye gibidolaşıyordum hepaynı şyler
ahbu kaynalar yokmu allhtan benim bisever okar sadece s,rekli giydir üşüyoder çocuk trliyo okadar allh kolaylık versinvalla
ayeşcim yusufkayrayada maşşlah bizimkide3gün sonra 11,aya giryo
semracım aldınmı tarifini o çayın?günaydın kızlar
evt ilkecim poyraz 4aylıktı vermeye kalkışmış ama poyraz ağlayınca veremedi
bugün çok işim var evi temizlicem camlar silinecek poyraz altını batırmış banyo yaptıracam yerde oynayıp duruyo off yaa ne çok işim varmış daha ütüyüde saymıyorum bu saydıklarımı poyrazdan fırsat bulup yapabilirsem ütüyüde akşamayapıcam inş.
kızlar kanal d de doktorum programında metabolizmayı hızlı çalıştıran çay tarifi verecekler birazdan haberiniz olsun inş. ben poyrazı banyo yaptırırken vermezler neyse ben kaçar öptüm hepinizi sabah sabah ne çok konuştumsempatiksalakcinni
sağol canım, batuhanada maşallah mamalarını yemiş yarasın, uykusunu hele kimseye söyleme nazar değmesinkızlar selam bende geldim ama fazla takılamıcam bugün kociş gelcek birazdan grip oldu evde dinlencekmiş o varken pek giremiyom bıdıbıdı yapıyo dün gece girmeye çalıştım ama giremedim dün çok güzeldi emirgan korusuna gittik kahvaltıya havada mis gibiydi deniz çam ağaçları batuhanda bayaa yedi orda sonrada bi uyudu oksijede ohh çok iyi geldi walla süperdi akşamda yemekteydik somon yedi batuhancım afiyetle güzel bi pazra geçirdik yani:dance:
heh benimkide ayı şeyi diyo memeden kesde artık bizde kalsın hiç vermeyelim diyo sen ikiciyi yaparsın nede olsa dio bende dedimki kocamda bende kalsın boşver nası olsa sende bi tane var dedim bu duruma sokuyolar işte insanı sinirden deli oluyorum üstüne üstlük altlı üstlü oturmamaıza rağmen hergün bizdeler akşam yemeği falan akşamüstü bi gelirlen hiç bişeyede elini sürmez btuhan bütün gün kucağında herşeyi ben hazır ederim batuhan hep kucakta yüz kere bırak yerde oynasın dememe rağmen yemeğini bile kucağında yedirir tutturur yoğurdun içine bisküvi koy bilmemneyin içine bilmemne koy sinirden yapmıyorum hep tersini yapıyorum dediğinin üfff:jeyyar:
yh ya nerde durmaları gerektiğini bilmiyo bunlar kesinlikle ne demek ya kendi göğsünü vercekmiş ne münasebet delimidr nedir tövbee yaa benimkide dedim ya memeden kes de bizde kalsın artık diyo :mymeka: benimde sütün ilk günden beri az emzirirken odaya geçiyodum hepsi odaya üşüşüyolardı görümcem kaynanam bütün kadınlar inceleme yapıyolar süt varmı okmu öylemi böylemi analiz yapıyolardı ben lohusayım tabi stres altında hiç artmadı sütüm ona bağlıyorum psikolojik çünkü hergün bizdeler her gün tamam torunlarını görmek istiyolar ama ben onları görmek istiyomuyum bakalım hiö düşünmüuolar bizde kaynana olcaz ama böyle yapçamı hiç sanmıyorum açıkçası
canım maşallah size
ayy kayra prense kocaman bi MAŞALLAH daha nice aylara yıllara girsin inşallah sağlıkla
götürmez olurmu canım götürüyo tabi
Kolay gelsin canım sanadaben de varım ama işlerim olduğu için bilg. başında olamıyorum bugün biraz geç gidicem okula o zamana kadar biraz temizlik yapıyım dedim 2 çeşit çorba yaptım bakalım bizim huysuz yiycek mi çamaşır falan astım kaynanalardan bahsedilmiş hepsi aynı inanın aynı sorunlar bende de var sinir olup oturuyoz yerimize o kadar
canım kolay gelsin inşallah yer yemeklerini afiyetleben de varım ama işlerim olduğu için bilg. başında olamıyorum bugün biraz geç gidicem okula o zamana kadar biraz temizlik yapıyım dedim 2 çeşit çorba yaptım bakalım bizim huysuz yiycek mi çamaşır falan astım kaynanalardan bahsedilmiş hepsi aynı inanın aynı sorunlar bende de var sinir olup oturuyoz yerimize o kadar
hoşgeldin canıma.s.ederiz tabi neden etmeyelimselam kızlar nasılsınız :)
12 haziran 2009 doğumlu çağan isminde oğlum var
aranıza kabul edermisiniz?
maşallah kuzulara canlarımay emel 11.ay şaka gibi dimi ben bazen inanamıyorum bi kızım olduğuna biz de 7 gün sonra 11 e giricez
iltihap olmuştur canım bizdede vardı sünnet dedi dr ama daha yaptırmadık bakalım allah acil şifalar versin cnmsaol canım hoşbulduk olimposs :)))
benim bugün oğlum çok keyifsiz ve iştahsız pipide hafif kızarıklık var saat 3 de dr a götürücez bakalım ne diycek?
kızlar bu arada ben izmir bergamalyım 22 yaşındayım ilk bebeğimiz allah bağışlarsa ismide çağan:)) çok aceleci 37 haftalıkken dünyaya geldi şimdide yrümeye çalışıyor adım atıyoor pat yere düşüyor
çocuk hem eğlenceli bir o kadardaa sorumluluk gerektiren birşeymiş bunu anladım en önemlisi
rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin inş hepimizinkine:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?