2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar nasilsiniz hafta sonu bi urlu giremedim buraya sinir oldum yalmaz: kim var goremiyorum

selam kzılar.. nasılsınız. güzel bir hafta olsun inş.. tüm hasta bebişler iyileşsin inşşş...

kızlar selam bende geldim ama fazla takılamıcam bugün kociş gelcek birazdan grip oldu evde dinlencekmiş o varken pek giremiyom bıdıbıdı yapıyo dün gece girmeye çalıştım ama giremedim dün çok güzeldi emirgan korusuna gittik kahvaltıya havada mis gibiydi deniz çam ağaçları batuhanda bayaa yedi orda sonrada bi uyudu oksijede ohh çok iyi geldi walla süperdi akşamda yemekteydik somon yedi batuhancım afiyetle güzel bi pazra geçirdik yani:dance:
ay şükğr kavuşturana.naber kızlar.noldu gene saldırdılar mı kk ya.2 gundur gıremedık.
ay evt bende neden girilmiyo diorum bakım falan vardı heralde

biz walla dedim ya dışardaydık kahvaltı için bi çıktık akşam geldik eve çok güzel bi gündü cnm
canım batuhan en geç 10buçukta uyur sabaha kdrda uyanmaz hastalığı bi rahatsızlığı yosa maşallah yavruma

kimler var görülmüyo
ay evet cnm görülmüyo varmısınız göremiyorum wallaaboshayallersmile

canım güle güle giyin cicişlerinizi nasıl kız entel dantel kıyafet nasıl oluyokaydirigubbakcemile3 batuhan çok sever arabayı walla bakına bakına geziyoruz

aynen canım benimkide öyle herşeye burnunu sokar o durumda benimki bide üstüne uykusu yok ben anlarım derdi hehekaydirigubbakcemile3

bu konuda bende çok doluyum canım walla çocuğun bütün kötü şeylerini bana benzetyo ayrıca çocuk benim kopyam olmasına rağmen bana hiç benzetmezler hep kendi sülalesinden birilerine benziyo çocuk bizime aramız gayet iyiydi 5 senedir ne zmn batuhan doğru olan oldu lohusalığımı bile yaşatmadılar bana hepsi doluştular hergün bizim eve emziremem rahat rahat ameliyatlıyım zaten duşa giremem erkekli kadınlı hep bizim evdelerdi hiç affetmicem ve unutmcam şeyler varlmaz:

maşallah canım sen öpde başına koy allah hiç bozmasın hep böyle devam etsin inşallah
heh benimkide ayı şeyi diyo memeden kesde artık bizde kalsın hiç vermeyelim diyo sen ikiciyi yaparsın nede olsa dio bende dedimki kocamda bende kalsın boşver nası olsa sende bi tane var dedim bu duruma sokuyolar işte insanı sinirden deli oluyorum üstüne üstlük altlı üstlü oturmamaıza rağmen hergün bizdeler akşam yemeği falan akşamüstü bi gelirlen hiç bişeyede elini sürmez btuhan bütün gün kucağında herşeyi ben hazır ederim batuhan hep kucakta yüz kere bırak yerde oynasın dememe rağmen yemeğini bile kucağında yedirir tutturur yoğurdun içine bisküvi koy bilmemneyin içine bilmemne koy sinirden yapmıyorum hep tersini yapıyorum dediğinin üfff:jeyyar:
yh ya nerde durmaları gerektiğini bilmiyo bunlar kesinlikle ne demek ya kendi göğsünü vercekmiş ne münasebet delimidr nedir tövbee yaa benimkide dedim ya memeden kes de bizde kalsın artık diyo :mymeka: benimde sütün ilk günden beri az emzirirken odaya geçiyodum hepsi odaya üşüşüyolardı görümcem kaynanam bütün kadınlar inceleme yapıyolar süt varmı okmu öylemi böylemi analiz yapıyolardı ben lohusayım tabi stres altında hiç artmadı sütüm ona bağlıyorum psikolojik çünkü hergün bizdeler her gün tamam torunlarını görmek istiyolar ama ben onları görmek istiyomuyum bakalım hiö düşünmüuolar bizde kaynana olcaz ama böyle yapçamı hiç sanmıyorum açıkçası

canım maşallah size

bizim bugün 10 ayımız doldu, 11 e başlıyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy kayra prense kocaman bi MAŞALLAH daha nice aylara yıllara girsin inşallah sağlıkla

günaydın kankaaaa
kız neslihan nerdesiy bakeyy çabuk gellll
geldim kııııııııııı

eskiden sadece okuyordum,şimdi de yazmaya basladım işte olduğumdan devamlı yazamıyorum...ama takip etmeye çalışıyorum...
iyi yapıyosun canım hoşgeldin tekrara.s.
kızlar sızın bebeişlerde yeleklerının hırkalarını agızlarına alıyorlarmı?elif simay süreklı agzına almak ıstıyor.dişiyle kesıp yutacak dıye aklım gıdıyor
götürmez olurmu canım götürüyo tabi

kızlar altta göünmüyo kim var kim yok ama galiba kimsecikler yooook nerdesiniz bakimmm gelin yamacımakaydirigubbakcemile

ben de varım ama işlerim olduğu için bilg. başında olamıyorum bugün biraz geç gidicem okula o zamana kadar biraz temizlik yapıyım dedim 2 çeşit çorba yaptım bakalım bizim huysuz yiycek mi çamaşır falan astım kaynanalardan bahsedilmiş hepsi aynı inanın aynı sorunlar bende de var sinir olup oturuyoz yerimize o kadar

maşşallah yusuf kayraya emelcim
Sağol canım
güle güle giyin cicilerinizi tatlım
bu arada adım emel unuttunmu kız :)

semracım aldınmı tarifini o çayın?
bu arada çok işin varmış kolay gelsin tatlım

sağol canım, batuhanada maşallah mamalarını yemiş yarasın, uykusunu hele kimseye söyleme nazar değmesin
kaynanaların hepsi aynı, şu hergün gelip gitmeyi hiç anlamıyorum zaten
fenalık geliyor, iki sokak var bizimde aramız, ben pek gitmiyorum zaten hep onlar geliyor

Kolay gelsin canım sanada

selam kızlar nasılsınız :)

12 haziran 2009 doğumlu çağan isminde oğlum var

aranıza kabul edermisiniz?

ay emel 11.ay şaka gibi dimi ben bazen inanamıyorum bi kızım olduğuna biz de 7 gün sonra 11 e giricez

saol canım hoşbulduk olimposs :)))

benim bugün oğlum çok keyifsiz ve iştahsız pipide hafif kızarıklık var saat 3 de dr a götürücez bakalım ne diycek?

kızlar bu arada ben izmir bergamalyım 22 yaşındayım ilk bebeğimiz allah bağışlarsa ismide çağan:)) çok aceleci 37 haftalıkken dünyaya geldi şimdide yrümeye çalışıyor adım atıyoor pat yere düşüyor
çocuk hem eğlenceli bir o kadardaa sorumluluk gerektiren birşeymiş bunu anladım en önemlisi
rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin inş hepimizinkine:Saruboceq:

canım kolay gelsin inşallah yer yemeklerini afiyetle

selam kızlar nasılsınız :)

12 haziran 2009 doğumlu çağan isminde oğlum var

aranıza kabul edermisiniz?
hoşgeldin canıma.s.ederiz tabi neden etmeyelim

ay emel 11.ay şaka gibi dimi ben bazen inanamıyorum bi kızım olduğuna biz de 7 gün sonra 11 e giricez
maşallah kuzulara canlarım

saol canım hoşbulduk olimposs :)))

benim bugün oğlum çok keyifsiz ve iştahsız pipide hafif kızarıklık var saat 3 de dr a götürücez bakalım ne diycek?
iltihap olmuştur canım bizdede vardı sünnet dedi dr ama daha yaptırmadık bakalım allah acil şifalar versin cnm

adıyla yaşasın canım çok severim çağan ismini bende istedim ama eşim batuhan diye tutturdualsanaalsanasmile maşallah çağana bizimki 42.haftanın sonunda geldi daha doğrusu gelmeye niyeti yoktu zorla çıkardık sezaryanlaklava:amin canım amin:Saruboceq:

bu arada bende bursalıyım inegöl evlenince istanbulu olduk iyimi oldu kötümü bilemiorum artıkbilmiyorumkismile 27 yaşındayım bizimde ilk bebişimiz 3 yıllıkda evliyim ingilizce öğretmeniyim falan filan işte canım

bu arada bende bursalıyım inegöl evlenince istanbulu olduk iyimi oldu kötümü bilemiorum artıkbilmiyorumkismile 27 yaşındayım bizimde ilk bebişimiz 3 yıllıkda evliyim ingilizce öğretmeniyim falan filan işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…