2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar pek ilerlememiş sayfalar biz de yemek yedik çay içiyoz kızımla kudurduk işten gelince artık yerde yuvarlanarak hep oyun istiyor

ay yok 6-7 sayfa okudum ama baktı bıtecek gıbı değil.önemli bii kaçırdıysam söyleyın:) bugun hava süper izmirde.yarın da 24 dereceymış.dolayısıyla attık ana kız kendımızi dışarı.yarın da inşallah gezıcez aman hava aldıkça çocuğum mutlu oluyorum valla:)
sizden naber?maşallah topic kendıne gelmeye başladı.

ben varım canım ama uykum da var yatsam mı diye düşünüyorum hazır kızım da uyumuşken

gittim geldim sayfa aynı duruyo kimse yazmamış
evet kimse yok kızlar nerdesin
filiz emine ayşler emel saniye hadi kızlar nerdesiniz biterçikolatada yokkkkkkkknezmandır
kankam ben burdayım sen nerdesin

çıkartın güzelim güneşin tadını :icecream:

ben geldim kimse gözükmeyince herkes yazıp çıkıyo herhalde

evet filizcim özlem. kızım da yemek yemiyince mamayla da doymuyo habire mama içmek istiyo napıcam ya muhallebi de yemiyo bari onu yese gece tok tutar

evet filizcim özlem. kızım da yemek yemiyince mamayla da doymuyo habire mama içmek istiyo napıcam ya muhallebi de yemiyo bari onu yese gece tok tutar

canım bende muhallebi verdim biraz önce ben keçi sütü ile verdim dene istersen bi tadı çok güzel oluyo

ben geldim poyraz uyudu ama biraz sonra kalkar ve gece geç uyur çok yoruldum bugün halıları felan kaldırdım camları sildim tabi bide poyraza dur oğlum yapma derken baya yoruldum yarın eşim evde neyseki dinlenirim
filiz nasılsın tatlım ikimiz varız heraldezemuszemus

şimdi çekmecelerde ne var onları çıkarıyo yastıkları çokseviyo etrafında yastık bırakmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…