semracım ve dıger arkadaslara bır sorum olacak.
sızın kuzularda gece uyurken sağa sola dönerken aglıyorlarmı ?bızım cadı öylede.ıstedıgı pozisyonu bulana kadar mızmızlanıyor.ben yardımcı oluyorum bazan sızde de böyle bır durum yasayan varmı?
sabahın ilk annişi sen bana çıkmışsın filizcimzemuszemus
kız ben filize alcam sen karıştırdın iyice
kızlar bence iyice karıştıneyse kız yine yakın işte canım
kız bukadarmı olur ben filize alıyorum sen bana kankalar birbirine çıkmışşbe çok güzel olduuuuuuu
benimki de aynısı hep üstünü açıyor dönecem diye.deliricem dün eve girdim yatak odası 25 derece.üstünü örtüyom kafası boynu terliyor.sabaha karşı hava soğuyor bir kalkıyorum zilli üstünü açmış.Sonra kendime kızıyom niye uyuya kaldım bu gene üstünü açmış.Klimayı açıcam çok sıcak oluyor yine terliyor.Bu geceden itibaren kalın gidip yatırıcam üstüne de bir battaniye açarsa da üşümez ay ne var hasta etmeden atlatsak şu geçiş dönemini inşallah.
alhan sen nerdesin ya halen odun sobası yanıyor sıcak olmuyor mu?
buarada günaydın haziran anneleri ve bebeleri
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
benim oğlumda hep açıyor üstünü, sabaha karşıda üşüyor
bir yaz gelse artık
evet yafilizcim sana bir sürü hediye geliyor galiba :roflol:
valla yanlış mı bilmiyom da herkez bana alıyo ela,sen yani hülya, neslihangünaydın kızlar
sorma emel çok ballı bu filiz herkez ona alıyo neslihan karıştırıyo yada ne bilem mesaj yanlışmı gitti artık eminecim bakarona
kız lar benimkide hep açıyo üstüne ben içine karnıve gössüne gelcek şekilde ince bişey rtüyorum ayaklaırına gelmesinki açamasın ve açamıyoda
Kızlar mayıs annelerinde bir pasta tarifi var çok hoşuma gitti
yapıcam haftasonu
doğumgünü topiğinde
kümbet pasta cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?