valla dıgerı torunsa senınkıde torun canım.neden böyle ayrım yaparlar anlamam.tavrında haklısın valla .
hep öyleler tatlım boşver uydur bişeyler benim görümcemde ertesi gün doğurdu onun basında durdu eşim görevli gitti doğumdan sonra annemlerde kaldımda 10 aramadılar sormadılar gelmediler eşim tel açtı ağladım aramadılar hiç diye losayken düşün oda aramış niye gitmediniz diye oakşam geldiler kavga etmeye bide topuk kanı aldırmaya giderken aramamışık diye insan arar sorar ben mi arayım beni gelin götürün diye bende oğlun taksi tutun gidin dedi diyince kavga ettiler benle allah bildiği gibi yapsınn hepsi aynı cnm anlamıyorum neden böyle su 1 ay içinde 10 kere aramışımdır 1 kere aramamıştırnaber kılzar günaydın.biz de 10 da kalktık ana kız.evde temızlık var.sabah ateşi var gıbi geldi derinin avuç içleri sıcaktı vucudu falan.ölçtüm normal ama şimdi bıraz daha düştü sankı.3. diş mi gelıyo acaba.neysxe bıraz önce de k.valıdem gelıd derını sevmeye oturdu 20 dk gıttı hiç yüz vermedımlmaz:
eşim fırçalamış sabah ondan gelmiştir dıyo.:)eltimin oğlu hasta 4-5 gundur hasta çocuk tabı de 3 kişi bi çocuğa bakıyolar.ben 10 aydır tek başıma bakıyorum çocuğa kendısı karşı blokta oturuyo.
eşimde söylenmiş epey 3 kışı bı çocuğa bakıyosunuz benım karım orda 10 aydır tek başına.hatta bı de kadın da tutalım o da yardım etsıun sıze demış.
çıkıp geldı demın burdan da gene dığer toruna gıdıyo da gıtmeden uğramış.ay babanem senı şöyle sevıyorum falan vs anlat anlat dedım içimden.
akşam da dedesıyle gelırız <çay içmeye o da görsün kızımı dedi.hiç buyrun gelın falan demedım valla.başka yerder yorul dur gel ben de çay keyfıne .uydurucam bişey gelmesinler.ay sinir oldum sabah sabah.iyiliğine iyidir k.valıdem kötu dersem gunaha gırerım ama lohusayken 40 gun de 1 gun durmadı yanımda.o gunden berı de sinir oluyorum ufak ufak.
sabah kalkar kalkmaz bir kaşık kadar bardağa döküyorum üzerine ılık su onu içiyorumemelcimne güzel vermişsin bende yapıyodum bıraktım başlayayım bakalımbuğün nasıl içiyon sen
aynen benim oğlanada 12-18 alıyorum ben....evet haklısın canım bizimki11 aylık ama ben biryaş üstüalıyorum kiloluda ondan sormaklazım
kızlar ben geldim ama gidicem bi bakayım dedim eminecim liste halinde yazsana kim kime çıktı karşı karşıya şöyle diğer topiğe yaz istersen
ah canım yeterki uyusunlarda bizde uyuyalım ben maket nöbetçi oyarım burayakaydirigubbakcemile3
ah batucuma kıyamam ben yaa çok zor canım bizde aynı durumdayız
aa bizemi alcan canım hadi bakalım hayırlısı adaşımızdan hediye alcaz süper walla:lepi:
erkenci cnm filiz sen ona bakmahihoyyyt
canım yeni girebildim bugün işlerim vardııı biliyosunopuyorumnanaktan
Batuhan 11 kg 75 cm
maşallah arkadaşıma...Geçmiş olsun canım, ama çok değil 37,5 diştendir
Allah yardımcın olsun canım, çabucak çıksın inciniz inşallah
Anneyede bebişede alalım bence hatıra kalcak sonuçta
Ama herkes kendi bilir tabi, herkes gönlünden ne kopuyorsa onu alsın
kızlar elma sirkesine başlayalı 4 gün oluyor 2 kilo vermişim :lepi:
hemde az içiyorum sütüme geçmesin diye
ve hiçbişey kısmadım, gece bile nestle şokelladan götürdüm kaşık kaşık
Canım hepsi aynı model bunların...adı üstünde kaynana...kaynanayı kazana koyup kaynatmalı diye boşuna sölememişler...bende böle kaynana olursam kazana atsın beni gelin.... :sm_cool:naber kılzar günaydın.biz de 10 da kalktık ana kız.evde temızlık var.sabah ateşi var gıbi geldi derinin avuç içleri sıcaktı vucudu falan.ölçtüm normal ama şimdi bıraz daha düştü sankı.3. diş mi gelıyo acaba.neysxe bıraz önce de k.valıdem gelıd derını sevmeye oturdu 20 dk gıttı hiç yüz vermedımlmaz:
eşim fırçalamış sabah ondan gelmiştir dıyo.:)eltimin oğlu hasta 4-5 gundur hasta çocuk tabı de 3 kişi bi çocuğa bakıyolar.ben 10 aydır tek başıma bakıyorum çocuğa kendısı karşı blokta oturuyo.
eşimde söylenmiş epey 3 kışı bı çocuğa bakıyosunuz benım karım orda 10 aydır tek başına.hatta bı de kadın da tutalım o da yardım etsıun sıze demış.
çıkıp geldı demın burdan da gene dığer toruna gıdıyo da gıtmeden uğramış.ay babanem senı şöyle sevıyorum falan vs anlat anlat dedım içimden.
akşam da dedesıyle gelırız <çay içmeye o da görsün kızımı dedi.hiç buyrun gelın falan demedım valla.başka yerder yorul dur gel ben de çay keyfıne .uydurucam bişey gelmesinler.ay sinir oldum sabah sabah.iyiliğine iyidir k.valıdem kötu dersem gunaha gırerım ama lohusayken 40 gun de 1 gun durmadı yanımda.o gunden berı de sinir oluyorum ufak ufak.
canım benimkide iknci uykusunu uyurdu nomalde ama bugün tuttu işte uyuyo şimdi bakalım ne zaman kalkçak sabah 7de ayaktayız bizneslıhancım neden uyumuyor?kacta kalktı sabah?
kızım 9 da kaktı ıkıncı uykusunuda yaptı bıle
oh ne güzel valla canım ah bide ben başlasam şu işe offffffffffffffff bende hem annişe hem bebişe diyorum:lepi:Geçmiş olsun canım, ama çok değil 37,5 diştendir
Allah yardımcın olsun canım, çabucak çıksın inciniz inşallah
Anneyede bebişede alalım bence hatıra kalcak sonuçta
Ama herkes kendi bilir tabi, herkes gönlünden ne kopuyorsa onu alsın
kızlar elma sirkesine başlayalı 4 gün oluyor 2 kilo vermişim :lepi:
hemde az içiyorum sütüme geçmesin diye
ve hiçbişey kısmadım, gece bile nestle şokelladan götürdüm kaşık kaşık
sallanarak uyuyo zaten bizimki ama sallatmıyoda atıyo kendini ne ayağımda sallayabildim ne salıncağında yok az önce emerken uyuduneslihancım ben uyumadımı salıncağında sallıyorum , sallana sallana uykusu geliyor
alıp yatağına yatırıyorum kıvırıyor popuşu uyuyor
kız maşallah benimki uyanır süpürge sesine hayattada uyumazzzzelada uyudu süpürge yaparken :)))))))
aman boşver canım gelmeseler daha iyi yaa hepsi böyle işte he he dicen sallamıcan başka türlü olmuyonaber kılzar günaydın.biz de 10 da kalktık ana kız.evde temızlık var.sabah ateşi var gıbi geldi derinin avuç içleri sıcaktı vucudu falan.ölçtüm normal ama şimdi bıraz daha düştü sankı.3. diş mi gelıyo acaba.neysxe bıraz önce de k.valıdem gelıd derını sevmeye oturdu 20 dk gıttı hiç yüz vermedımlmaz:
maşallah allah hiç bozmasın canımah emınecım sanada allah yardım etsın ınsan nasıl sınır oluyor dımı?
valla ben hamıleyken 5 ay yattım süreklı kayınvalıdem her allahın günü geldı yemek getırdı yedırdı yıkadı gıttı.
dogumdan 50 gun sonra safra kesesı amelıyatı oldum o zamanda ılgılendıler kzımla benımle.allah razı olsunlar.bır an bıle yokluklarını göstermesın rabbım.bırde benım ailem samsunda .burda kımsemde yok.onlarda olmasa ne yapardım ben
yaz geliyor diye millet kilolara taktı benimde psikolojim bozuluyor.sütü kessem diyorum zaten iyice azaldı.süt yerine mama versem artık 10 aylık olduk.Anne sütü almayan bir bebek olacak aama annesinin psikolojisi daha düzgün bir bebek olacak ne yapayım ya.
yada şimdiye kadar bu kiloyla gittim son bir hamileliğimin son 3 ayından beri bu kilolardayım.1 yıldır böyleyim 3 ay daha mı sabredim de rejime başlayım.etrafım bana göre 20 kilo zayıf ama zayıflama hapı araştıran insanlarla dolu şuaralar
yaz geliyor diye millet kilolara taktı benimde psikolojim bozuluyor.sütü kessem diyorum zaten iyice azaldı.süt yerine mama versem artık 10 aylık olduk.Anne sütü almayan bir bebek olacak aama annesinin psikolojisi daha düzgün bir bebek olacak ne yapayım ya.
yada şimdiye kadar bu kiloyla gittim son bir hamileliğimin son 3 ayından beri bu kilolardayım.1 yıldır böyleyim 3 ay daha mı sabredim de rejime başlayım.etrafım bana göre 20 kilo zayıf ama zayıflama hapı araştıran insanlarla dolu şuaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?