ay evt canım miniminiciktir walla güle güle büyütsünler bebişi allah uzun ömürler versinslm kızlar ben yine burdayım ayşecim
halamın torunu oldu bugün oraya gittik bebek görmeye ayy minicik geldi gözüme
ee kızlar siz naptınızzemuszemus
evet canım walla gittim hemencik uyudum çok yorgunum ya bi türlü dinlenemiyorumhülya semra nasılsınz kızlar?neslıhan gııttı sanırım.bebısler uyudumu bakalım?
bende öyle diyorum tatlım küçük bebişleri görüncetşk ederim canım dediğin gibi poyraz gözüme o kadar büyük geldiki içimden dedim ben bu çocuğa nasıl bakmışım nasıl cesaret edip tek başıma banyo yaptırmışım
şimdi anladım cnmsen alıyosıun kızzzzzzz halen anlamadınmııı
bebişler insanı ne hale getiriyo işte herşeye alışıyosuncanım valla geçen gece saat 5e kadar yatakta döndüm durdum sonra uyumuşum poyrazda 8de kalktı mecbur bende kalktım o gün hiç yatmadım gece erken yatayım diye kendimi işe verdim uykum gelmesin diye ama gecee olunca kaçıyo benim uyku 3saatlik uykuyla yine 4te uyudum noldu bana anlamadım normalde uykuyo çok düşkündümakannehir
askeremi gitçek kız senin kocan ayyy ne kdar zor canımbenim evim doğalgazlı ama petekleri 2ay yaktık her ay 300tl fatura gelince doğalgaz sobasını yakmaya karar verdik bende oturma odasında yatıyorum eşimde gitmiyo yatak odasına ayrı çekyetdada yatmıyo aynı çekyatda yatıyoruz askere gidincede beni götürürsün yanında diyorum o zamanda resminle yatarım diyoopuyorumnanaktan
evt canım aynen dönerken mızıldanıyo doğru pozisonu bulunca susuyosemracım ve dıger arkadaslara bır sorum olacak.
sızın kuzularda gece uyurken sağa sola dönerken aglıyorlarmı ?bızım cadı öylede.ıstedıgı pozisyonu bulana kadar mızmızlanıyor.ben yardımcı oluyorum bazan sızde de böyle bır durum yasayan varmı?
ay ne ütüsü hayatım o saatteeeeeekafamçokkarıştıbenımkı sımdılk yanımda yattıgı ıcın hemencecık müdahale edıyorm ama ayırınca yat kalk zor olacak valla
neyse canım ben ütü yapacm sonrada yatarım sende gec kalma bakiiiim kocan gelır heee :)ıyı geceler ttatlım
canım günaydın kocamangünaydın kızlar
neden kendine kızıyosun canım sen çalışan bi annesin öyle olmasa bile tabiki uyucaz hazıroldamı beklicez tatlım hiç suçlama kendini:teselli:benimki de aynısı hep üstünü açıyor dönecem diye.deliricem dün eve girdim yatak odası 25 derece.üstünü örtüyom kafası boynu terliyor.sabaha karşı hava soğuyor bir kalkıyorum zilli üstünü açmış.Sonra kendime kızıyom niye uyuya kaldım bu gene üstünü açmış.Klimayı açıcam çok sıcak oluyor yine terliyor.Bu geceden itibaren kalın gidip yatırıcam üstüne de bir battaniye açarsa da üşümez ay ne var hasta etmeden atlatsak şu geçiş dönemini inşallah.
alhan sen nerdesin ya halen odun sobası yanıyor sıcak olmuyor mu?
buarada günaydın haziran anneleri ve bebeleri
günaydın emelcimGünaydın kızlar, nasılsınız ?
benim oğlumda hep açıyor üstünü, sabaha karşıda üşüyor
bir yaz gelse artık
CANIM PARDON BENDEN KAYNAKLANAN Bİ HATA OLDU BEN YANLIŞ ANLADIM GECENİN KÖRÜNDE BİLDİĞİN GİBİ İŞTE BEN HÜLYAYA ALCAM KITY79 YANİ PINARDA BANA ALCAKkızlar bence iyice karıştı
bana gelen mail de
ben ela26 ya
hüliş bana alacak
diye geldi
şimdi neden böyle
eminecim sen en iyisi herkesi tek tek yaz buraya
tamam canım ben karıştırdım evet ben sana alıyorumkız neslihan bak yine söylüyorummmmmm sen bana alacaksın hülyaya yaniii filize ben alıyorumm okkk
günaydın tatlım hoşgeldingunaydin kizlar
oh afiyet olsun canımKızlar mayıs annelerinde bir pasta tarifi var çok hoşuma gitti
yapıcam haftasonu
doğumgünü topiğinde
kümbet pasta cokacimcoook
ne bu resmiyet filizcim kızzolumunekankayizsmilegünaydın neslihan