2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende 157 yim ama 68,70arasıdegişiyo göbek çok bende bende vermiştim59 kadardüştüm ama geri aldım

inşallah veririz neslihancım.Nedir bu neslihanların kilolardan çektiği ya : ((((

kızlar yapmayın yaa ben de kendıme dertlenıyodum.ben de 61 kg yum 1.65 boyum.14 kg vrdım doğumdan berı.54 le hamıle kalmıştım.sıkı bı rejım yapmıyorum ama dıkkat ederek verdım son 2 ayda 4,5 5 kg falan.yaza kadar 54 olmak ıstıyorum gene .evım denız kenarında ama malum derını bırakıcak kımsem yok.yoksa hergun yurusem 2 ayda verırım hepsini.
ben de her sabah ebru şallıyla pilates yapıyorum.çok faydasını gördum tavsıye ederım.mesela <bır çok eskı etek ve pantolonumu gıyıyorum 38 bedeb.36 lar kalçadan gecmıyo ama daha.o da olacak ınşallah umutluyum:)

ah bi yürüsem bende vereceğim ama olmuyo eşim geliyo yemek yiyoz hava kararıyo gecen 7buçukta çıktım yürüdüm 1saat lojman içindeyiz ama yürüyüş yeri ısızdı korktum çıkmadı hafta sonları anca saatler bu hafta cekilcekmiş sanırım yürürüm benimde 8 kilo kaldı 165 boyum 63.700 kilomm

bende pilates yapmak istiyorumda ela kanal değiştiriyoo bayb izliyo o saattekaydirigubbakcemile2

neden yazmıyo kimse D-GABBANA, şekerkızcandy, nevergiveup18, filiz_111+ napıyosunuz kızlarrrrr

merb kızlar dersler arası boşluğum var eve geldim kızımla oynadım bakla pişircem ocağa koydum evi süpürdüm ve burdayım te de geri gidicem okula ben bi geçmişi okuyayım

canım ben pc yi bı açıyorum sabah
gece yatarken kapıyorum.burda gözuktuğum zamanların çoğunda olmuyorum aslında.işimdi derın uyuyo da ondan bakabiliyorum.tarhana yaptım ona bakalım inşallah ıçer kalkınca.sabah yapamıyosan kı mesela bu sabah ben de yapamadım tv 8 de pilates vıdeoları var gunluk olarak.kaçırdığımda akşam bılgısayardan ızleyıp yapıyorum.pes etmek yooooooooooookkkk:)

ay ne güzel bende versem kılolarımı.yaza düğünler var memlekete gıtmeden vermem gerek ama nerdeeee ?
bendemı sırkeye baslasam napsam?

ay ben de bilgisayardan yapmaya çalışiıyom plates ama 3 gündür boşladım ben de 3 haftada 3 kilo vermişim
sandaloz sakızı varmış çok işe yarıyormuş belki onu kullanırım ben de kk dan araştırdım çok kullanan var bi bakın bence

onu bende yaptım bır ara sandaloz sakızını tavsıye ederım kızlar.

slm kızlar poyraz gece 4te uyandı mama yaptım içti bi öksürük tuttu geçmiyo yavrum nasıl uyuyacam diye uğaşıyo ama öksürükten uyuyamadı kalktım hemen şurup verdimde uyudu ama sabah 8de bi kalktı daha yeni uyutabildim çok yaramaz oldu delikafadulden

canım ben muhasebeciyim spor namına bişey yok,bilgisayar başında oturuyorum.bırak plates yapmayı ben tv de dizi bile izlemiyorum.sabah 6:30 da kalkıp hazırlanıp işe gidiyorum.süt izni nedeniyle 1,5 saat erken çıkıyorum işten 5te evdeyim bebeğimle eğleniyorum çorba yap bulaşık yıka gece oluyor yatıyorum.

eminecim çalışanlara niye yazmıyorlar diye sitem etme çünkü herzaman yazamıyoruz işyeri burası oldu mu şeker?

semracım poyraza geçmiş olsun.canım sen bebeğimonline da da varsın dimi?tabi yanılmıyorsam

saol tatlım geçen bi yere üye oldum faceden ama hiç bakmadım canım ben olabilirim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…