2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hamılelıkten önce kullanmıstım sırkeyıde yapıyordum 15 gunde 3 kılo falan vermıstım
hamıle oldugumu ögrenınce devam edememiştım

yaa benimde bu kiloları vermem gerekiyo ama veremiyorum sirkeli suyu 2gün yaptım sonra unttum felan derken devam etmedim off yaa başlayıp bu kilolardan kurtulmam lazım
en komiğide zaten evlenmeden önce kiloluydum ama bu kadar takmıyodum şimdi öncekinden zayıfım ama dahada zayıflamak istiyorumsempatiksalakcinni

HAZAL01, alhan+, filiz_111+ niye yazmıyosunuz kızlar geçmişimi okuyosunuz
diyene bak benxde bazen açıyorum sonra poyraza dalıyorum beni burda sanıyolar:kedi:

canım yemeklerden önce 1bardak ılık suyun içine 2kaşık elma sirkesi katıyosun benimde biran önce başlamam lazım

kaşık derken ne kaşığı canım.2 kilo güzel bir rakam maşallah
çorba kaşığı canım

Günaydın kızlar...
Canım hepsi aynı model bunların...adı üstünde kaynana...kaynanayı kazana koyup kaynatmalı diye boşuna sölememişler...bende böle kaynana olursam kazana atsın beni gelin.... :sm_cool:
Canımm , kaynanalığımızı merak ediyorum, nasıl olcaz acaba :)
ama ben gelinime kıyamam zeynebim bir tane,
dünürümde gözükmüyor bayadır nerelerde acaba???

Çok hoş görünüyorsun canım,
eski halinmi bu,
bende 91 dim , bu sabah tartıldım 89, sekizlere ulaştık şükür
darısı 7 lere

maşallah maşallah :)

merb kızlar dersler arası boşluğum var eve geldim kızımla oynadım bakla pişircem ocağa koydum evi süpürdüm ve burdayım te de geri gidicem okula ben bi geçmişi okuyayım
Afiyet olsun canım, eceye verme ama biliyorsundur gerçi

neediyonuz bakam şu sirke işi nasıl biri anlatsın bende deneyem bakam
ben sabah aç karnına 1 kaşık , gece yatarken 1 kaşık içtim canım ılık suya karıştıracaksın

selam kzıalr.. umarım herkese iyidir.. geçmişe bakamdım döktürmüşsünzüg ene.. bu ara canım çok sıkılyor.. ya benim bııdk yğurt yemiyor.. muhallbeş yemiyor:Ç(bu ara mmekde istemiyor.. sütümde bitit bitcek.. sizler yoğurdu nasıl yediriyorsunzu bebişllere??ne yapsam fayda etmedine meyveli ne bisküvili yemiyor.. bir ara yiiyordu ama artık yemiyor.. nede sade yemiyor(((

canım çorba veriyosan içine karıştır ben yemediginde öyle yapıyorum muhallebid eben hiç vermedim kızıma

hülyacım zatren sadee çorbada yedirebiliyorum.. ama bu hep böylemi olcak ya.. eskiden öyle böyle yiiyordu.. şu son 15 gündür böyle yemiyor.. ne yaspsam nme etsem yok(sadece çorbada yiyior.. ama ben isitoyrumki ayrı yesin.. her çorbayada yoğurt koyamamki(

canım biraz dur bakalım
olmadı büyümüixlerden al babymixlerden al dene ben öyle yapıyorum

yoğurt yemiyorsa yoğurt çorbası verin kızlarrr benim kız da yoğurt yemiyo ama yoğurt çorbasına bayılıyooo

hülyacım elma sirkesi olucak kırmızı elma sirkesi daha faydalıymış şişenin üstünde kırmızı elma resimleri oluyor onlar
Armycim benim oğlumda yemiyordu ama alıştı zamanla, bir kaç gün sonra yine dene
belki diştendir

valla benımkıde ısteyerk yemıyor ama 3-5 kasıkta olsa verıyorum yogurdu.
kızlar pc acık oluyor ara ara gırıp bakıyorum.haberınız ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…