çorba kaşığı canımkaşık derken ne kaşığı canım.2 kilo güzel bir rakam maşallah
Canımm , kaynanalığımızı merak ediyorum, nasıl olcaz acaba :)Günaydın kızlar...
Canım hepsi aynı model bunların...adı üstünde kaynana...kaynanayı kazana koyup kaynatmalı diye boşuna sölememişler...bende böle kaynana olursam kazana atsın beni gelin.... :sm_cool:
Çok hoş görünüyorsun canım,sorma canım ya ben 90 kiloyum.boyda 1.65 felan nerde o eski günler
eskiden de zayıf değildim ama şuan çok abartı oldu.hamilelikten sonra hiç kilo veremedim sütüm az diye hoşaf iç şekerli ye şu bu derken doğumdan sonraki haftada kaç kiloysam öyle kaldım malesef
önceki halim resimdeki gibi işte şu pembe beyaz kazaklı olan benim.yeni halimi koyamıyorum çünkü hiç boydan resim çekilmiyorum
maşallah maşallah :)kızlar yapmayın yaa ben de kendıme dertlenıyodum.ben de 61 kg yum 1.65 boyum.14 kg vrdım doğumdan berı.54 le hamıle kalmıştım.sıkı bı rejım yapmıyorum ama dıkkat ederek verdım son 2 ayda 4,5 5 kg falan.yaza kadar 54 olmak ıstıyorum gene .evım denız kenarında ama malum derını bırakıcak kımsem yok.yoksa hergun yurusem 2 ayda verırım hepsini.
ben de her sabah ebru şallıyla pilates yapıyorum.çok faydasını gördum tavsıye ederım.mesela <bır çok eskı etek ve pantolonumu gıyıyorum 38 bedeb.36 lar kalçadan gecmıyo ama daha.o da olacak ınşallah umutluyum:)
Afiyet olsun canım, eceye verme ama biliyorsundur gerçimerb kızlar dersler arası boşluğum var eve geldim kızımla oynadım bakla pişircem ocağa koydum evi süpürdüm ve burdayım te de geri gidicem okula ben bi geçmişi okuyayım
ben sabah aç karnına 1 kaşık , gece yatarken 1 kaşık içtim canım ılık suya karıştıracaksınneediyonuz bakam şu sirke işi nasıl biri anlatsın bende deneyem bakam
canım yemeklerden önce 1bardak ılık suyun içine 2kaşık elma sirkesi katıyosun benimde biran önce başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?