2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hiç dişimiz yokki ya.10.aya girdik hala dişimiz yok şiş şiş damağımız var

çıkar neslihancım bana doktorda sağlık ocağında ne kadar gec çıkarsa o kadar iyidedi cnm bizde yeni çıkardık 11gircez düşün

günaydın.gene sinirim tepemde.pilatesimi yapayım anlatırım.k.valıdeye sinir oldum.yok anam yok insana kendısınden başka kımseden fayda yok.

kızlar benim oğlumun altta 2 tane dişi vardı 7,5 aylıkken ikisini birden çıkardı.2 hafta öncede üstten ama yandaki 2 dişi birden çıktı.ortası boş.dünde baktım üst ön dişleri patladı patlayacak.aynı anda çifter çifter çıkarıyo.hemde ön çıkmadan yan çıkardı.sizde de öyle olan varmı?

bizim daha alttan 2 dişimiz var cnm bilmiyorum ama olaabilir hep aynı sırada olmuyo istisnalar olabilio hayırlı olsun incileriniz

selam kızlar günaydın, neslihan canım burda da yakaladım seni.

günaydın annişler hepinizee dilerim güzel bi gün olur hepimiz için ama ben hasta başladm güne grip bığazlarım şişşş
Geçmiş olsun canım..

araştırayım canım onuda sağol

evet yasemin bizim doktorumuz da hep söylüyo temizleyin diye dişleri erken çıktı erken çürür diyo ama bizimki ağzını açmıyo ki hiç temizleyemedik
bende hiç temizleyemedim daha

bizim hiç dişimiz yokki ya.10.aya girdik hala dişimiz yok şiş şiş damağımız var
Yakında çıkar neslihancım sizinde

günaydın.gene sinirim tepemde.pilatesimi yapayım anlatırım.k.valıdeye sinir oldum.yok anam yok insana kendısınden başka kımseden fayda yok.
Güln noldu canım sakin ol

bizimde üst çıkmadan önce alt yan çıktı canım

Günaydın kızlar dün doktor kontrolüne gittik, doktor oğlumun kilosunu çok beğendi.
Ben kan damlası vermiyordum hiç onu söyledim vermen gerekir önemli dedi, pekmez veriyorum dedim kan tahliline gönderdi, değeri normal çıkınca kan damlası yazmıyorum pekmeze devam et dedi, kendiside şaşırdı pekmezin bu kadar işe yaradığına, sınır koyma çabuk sindirilir dedi istediği kadar ver dedi.
ıdrarda istedi ama oğlum hastanede 4 saat beklediğimiz halde yapmadı, yedek torba aldım evde yaptırdık yarım saat içinde hastaneye yetiştirdik, doktoru arıycam bugün sorucam.
Bizde haberler böyle, kk yı yinemi bombaladılar.

Ya kızlar hani bebişlerimizin hergün 500 ml süt içmeleri gerekiyormuşya, benimki o kadar içiyormu bilmiyorum ne devam sütü kullanıyorum nede başka bişey sadece anne sütü ve evde hazırlanan ek besinleri veriyorum, ne kavanoz maması nede kaşık maması yiyor benimki.

selam kızlar günaydın, neslihan canım burda da yakaladım seni.
canım selam hoşgldinnn başka nerde yakalamıştın tatlımmm
maşallah canım kuzuna nerdesin sen ya özledik walla

tşk ediyorum hepinize

bebekerin hepsinin gelişimi birbirinden farklı olurmuş bu yüzden bebekleri birbirleriyle kıyaslamamak gerekirmişşş yani istisnai durumlar olabilir neslişinde dediği gibii dr danış sen yine bii ama bence sorun teşkil etmiyo çünkü sonuçta dişini çıkarmışşş

günaydın, maşallah bebişine. Bende pekmez veriyorum, sen kahvaltıda mı veriyorsun ne kadar veriyorsun?

Bir de oğlumu sünnet ettirez teyzeleri.
Dün doktora birazda onun için götürdüm.
Doktor : ya 1 yaşından önce yada 7 yaşından sonra yapıyorz dedi. ıdrar yolları enfeksiyonlarına yakalanma riski azalıyormuş, doktor önerdi yarın üroloğa gidicez bakalım, belki yarın yapara hafta içi bir gün. Yara kapanma olayı 3-4 yaşındaki çocuklara göre daha hızlı olurmuş, sağlıklı olduğundan falan bahsetti. 2-3 gün biraz mızmızlık yapar dedi, eşimde o zaman izin alıcak.

günaydın, maşallah bebişine. Bende pekmez veriyorum, sen kahvaltıda mı veriyorsun ne kadar veriyorsun?

Evet kahvaltıda veriyorum, eskiden bulamacına karıştırırdım ama artık bulamacı yemiyor tek tek veriyorum, 2-3 çay kaşığı veriyorum harnup pekmezi. Bazen kahvaltıda yemesse günün herhangi bir saatinde veriyorum doktor pekmezde sınırlama dedi yiyorsa ver dedi.

kilo alımı iyiymiş demekki yeterli geliyor canım.

aldım duşumu geldim kızlar.of öğlen bı ark.gelecek oturmaya.neyse bızım burası site yanı öyle pastane falan yok.çok yakı yolun karşı tarafında var ama arabayla epey ileriden dönuyosun.e bebek arabasıyla da zor yolda.neyse ark.gelecek dıye bır ıkı ıkramlı bışı alayım dedım.gıtmem gelmem 10 dk arabayla.o yuzden de derını çıkarmıyayımdedım.2 dk için gıydır çocuğu taşı oto koltuğuna bağla vs.
neys earadım k.valıdemı anne dedım dun kı gibi uğrasana gıdeceksen gene dedım.böle böle çıkmam lzım.gıdıcem ama saat 2 de ütü yapıyorum şimdi dedi.e getır bakayım burda dıyo.dedım oraya getrıdıkten sonra yanımda da götururum.e napsak kı falan gevelıyo.tamam anne ddım bız alışığız kızmla ana kız işimizi becermeye hoşçakal dedım kapadım.eşime söylemedım daha delırcek gene duyunca.3 kuruşluk faydası yok ya kadının bana.obur tarafa yalın ayak koşuyo nerdeyse boşuna dedmişler deveye dıken insana ....... yaranırmış dıye:).hay allahım ya.var ya şimdi çağırsam kırık omzuyla annem çıkıp gelır de kıyamam.k.valıdem karşı apt.da oturuyo.
bırazdan atıcam derını arabay gıdıp gelıcem 1o dk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…