kızlar benim oğlumun altta 2 tane dişi vardı 7,5 aylıkken ikisini birden çıkardı.2 hafta öncede üstten ama yandaki 2 dişi birden çıktı.ortası boş.dünde baktım üst ön dişleri patladı patlayacak.aynı anda çifter çifter çıkarıyo.hemde ön çıkmadan yan çıkardı.sizde de öyle olan varmı?
Geçmiş olsun canım..günaydın annişler hepinizee dilerim güzel bi gün olur hepimiz için ama ben hasta başladm güne grip bığazlarım şişşş
araştırayım canım onuda sağolfilizcim öğretmenim bazen 11 de bazen 12 de gidiyom ama eve gelişim 7 gibi oluyo akşamları da spor olmuyo
emelcim elma sirkesini ben de denemek istiyorum ama sandaloz sakızı varmış onu okudum kk da belki ondan da alırım
bende hiç temizleyemedim dahaevet yasemin bizim doktorumuz da hep söylüyo temizleyin diye dişleri erken çıktı erken çürür diyo ama bizimki ağzını açmıyo ki hiç temizleyemedik
Yakında çıkar neslihancım sizindebizim hiç dişimiz yokki ya.10.aya girdik hala dişimiz yok şiş şiş damağımız var
Güln noldu canım sakin olgünaydın.gene sinirim tepemde.pilatesimi yapayım anlatırım.k.valıdeye sinir oldum.yok anam yok insana kendısınden başka kımseden fayda yok.
bizimde üst çıkmadan önce alt yan çıktı canımkızlar benim oğlumun altta 2 tane dişi vardı 7,5 aylıkken ikisini birden çıkardı.2 hafta öncede üstten ama yandaki 2 dişi birden çıktı.ortası boş.dünde baktım üst ön dişleri patladı patlayacak.aynı anda çifter çifter çıkarıyo.hemde ön çıkmadan yan çıkardı.sizde de öyle olan varmı?
canım selam hoşgldinnn başka nerde yakalamıştın tatlımmmselam kızlar günaydın, neslihan canım burda da yakaladım seni.
maşallah canım kuzuna nerdesin sen ya özledik wallaGünaydın kızlar dün doktor kontrolüne gittik, doktor oğlumun kilosunu çok beğendi.
Ben kan damlası vermiyordum hiç onu söyledim vermen gerekir önemli dedi, pekmez veriyorum dedim kan tahliline gönderdi, değeri normal çıkınca kan damlası yazmıyorum pekmeze devam et dedi, kendiside şaşırdı pekmezin bu kadar işe yaradığına, sınır koyma çabuk sindirilir dedi istediği kadar ver dedi.
İdrarda istedi ama oğlum hastanede 4 saat beklediğimiz halde yapmadı, yedek torba aldım evde yaptırdık yarım saat içinde hastaneye yetiştirdik, doktoru arıycam bugün sorucam.
Bizde haberler böyle, kk yı yinemi bombaladılar.
Günaydın kızlar dün doktor kontrolüne gittik, doktor oğlumun kilosunu çok beğendi.
Ben kan damlası vermiyordum hiç onu söyledim vermen gerekir önemli dedi, pekmez veriyorum dedim kan tahliline gönderdi, değeri normal çıkınca kan damlası yazmıyorum pekmeze devam et dedi, kendiside şaşırdı pekmezin bu kadar işe yaradığına, sınır koyma çabuk sindirilir dedi istediği kadar ver dedi.
İdrarda istedi ama oğlum hastanede 4 saat beklediğimiz halde yapmadı, yedek torba aldım evde yaptırdık yarım saat içinde hastaneye yetiştirdik, doktoru arıycam bugün sorucam.
Bizde haberler böyle, kk yı yinemi bombaladılar.
canım selam hoşgldinnn başka nerde yakalamıştın tatlımmm
canım msn de konuştuk ya nuray ben:)
canım selam hoşgldinnn başka nerde yakalamıştın tatlımmm
maşallah canım kuzuna nerdesin sen ya özledik walla
günaydın, maşallah bebişine. Bende pekmez veriyorum, sen kahvaltıda mı veriyorsun ne kadar veriyorsun?
Ya kızlar hani bebişlerimizin hergün 500 ml süt içmeleri gerekiyormuşya, benimki o kadar içiyormu bilmiyorum ne devam sütü kullanıyorum nede başka bişey sadece anne sütü ve evde hazırlanan ek besinleri veriyorum, ne kavanoz maması nede kaşık maması yiyor benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?