2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
aşkkırıntıısı negüzel bebgini saglıklıolmasına sevindim gerçekten pekmez çokyarayışlı bendaha hiçkandamlası kullanmadım sabh pekmez meyvelerine pekmez ve geçen çokiyiçıktı maşllah tahlillereri bizimköyde yapılıyodut pekmezi şekersiz ondan veriyorumm

canım hayırlısıolsunda nasıl yapacaklar bayıltarak mı
daha yeniamcamın kzızı yaptırdı bayıltmışlar yaparken çok kötü olmuşayılırken aglıyodu halende temizlemek filan çok zor olyomuşaklında bulunsun

Neredeyse aynısını yaşadım, Oğlumun daha 40 ı çıkmamışken sarılık oldu ve uzadı geçmedi, kaynanama beraber gidelim dedim arabamda yok minüsle portbebe br taraftan çantası bir taraftan tek başıma cesaret edemedim birde durağa kadar yürürmem gerekirdu uzaktı,, ben vişne ayıklıyorum dedi, görümcemden için gelsin dedim oda adet olmuş yatıyor dedi, bende eşime anlattık gittti onlara şakala karışık bir sürü laf söyledi ama kötü olan yine ben oladum çokda umurumda değil açıkçası.
Çok zorda kalmadıkça kendi işini kendin yapmakta fayda var, madem sana yardım etmiycekler torunlarını koklat onlara sende götürmemeye sevdirmemeye çalış.

maşllah kuzuna çıkarcanım emiyorsa niye çıkmasın boşveranne sütü gibüsü varmı sen devam t bende günde bikele lık filan veriyomoda kahvatıda sendevamet canım bende kaşıkmamsı muhallebihiç vermedim

kız nerlerdesin sen bakiim

kilo alımı iyiymiş demekki yeterli geliyor canım.

Ben bağışıklığı için diyorum yoksa kiloyu her türlü alır. Ama sanmıyorum 500 ml içtiğini onu içse ek gıdalara yer kalmaz.

Dut pekmezi bende aldım ama onu pek beğenmedi. Yiyorsa ne güzel, benimkinin bu sıralar işdahı yok.

Nasıl yapacaklarını hiç bilmiyorum bayılmaları daha iyi acı çekmek en azından zaten dün damar bulamadılar 7-8 kez iğney sokup çıkardı içim parçalandı bırakın yapmayın dedim artık ama yaptılar.

evet ayşecim aslında en sağlıklısı yaptırmak azım ama ben bi türlğ cesaret edemiyorum o işe yaa
hülyacım evt bayıltarak yapıyolar tatlım

evet ayşecim aslında en sağlıklısı yaptırmak azım ama ben bi türlğ cesaret edemiyorum o işe yaa

Sorma bende hiç cesaret edemiyorum ama eşim başımın etini yiyor, çevremdede herkes yaptır diyor doktorda çok önerdi, ara yaşda yaptırmayın dedi, hem tazecik et çabuk kapanır diye karar verdim bakalım, Allah yardımcımız olsun.
Hiçbir bilgim yok, nasıl oluyor kızlar bu olay, eşim eskisi gibi jilet atmıyorlar dedi ama beni korkutmamak çinmi dedi bilmiyorum.

tamamda canım ayılırken çok zor olyomuş onunkide 1,5yaşında kendini bilmemiş etrafa saldırmış çok zormuş keşke yaptırmasaydım dedi bide halen düzelmemiş aateşi filan varmış benden sölemesi o narkoz büyükler alınca nler oluyo iyi düşünün saglıklı belki ama biraz büyüsünlerya

evler perişan işime yok karışan, heryer heryerde. mertin oyuncakları, kahvaltı sofrası, daha çocuğun balığı pişecek, annemlere gidicem. Çok tembelim çoook.

Her çocuk bir olmaz ama canım ya, hem yeni doğan sünnetini birçok kişi yaptırıyor düşünsene çocuk dünyaya gözünü açıyor 2 saat içinde kesiyorlar, o kadar kötü bir olay olsa doktorlar önermez diye düşünüyorum, arkadaşın oğlu 5 aydır antibiyotik kullanıyor iddrar yolları enfeksiyonu olmuş hergün iğne, şimdi doktor sünnet olacak demiş, ayno doktor bana öneriyor hastalıklara daha az yakalanmasını istemiyorsan öneriyorum dedi.

boşverin kızla rkaynanlara takıp kendinizi harapetmeyin bakın bende tekim bütün ailem 6sat uzakda hiçkimsem yok oh negüel akrışanınız edeniniz yok boşver bakmasınlar o çocuklar zamanını gelince zaten bunu çok yiyanlayacaklar anensigibi yok insanın kaynnalar gaddar oluyo

Torunlarına ölüp bitiyorlar biizimkiler, ne yapıyorlarsa bize yapıyorlar valla. Benimkide uzak ama ayda bir gelir 1 hafta 10 gün kalır bunalıma girerim.
Oğluma hep bir kusur bulur. İnsan torununa armut dermi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…