Bir de oğlumu sünnet ettirez teyzeleri.
Dün doktora birazda onun için götürdüm.
Doktor : ya 1 yaşından önce yada 7 yaşından sonra yapıyorz dedi. İdrar yolları enfeksiyonlarına yakalanma riski azalıyormuş, doktor önerdi yarın üroloğa gidicez bakalım, belki yarın yapara hafta içi bir gün. Yara kapanma olayı 3-4 yaşındaki çocuklara göre daha hızlı olurmuş, sağlıklı olduğundan falan bahsetti. 2-3 gün biraz mızmızlık yapar dedi, eşimde o zaman izin alıcak.
aldım duşumu geldim kızlar.of öğlen bı ark.gelecek oturmaya.neyse bızım burası site yanı öyle pastane falan yok.çok yakı yolun karşı tarafında var ama arabayla epey ileriden dönuyosun.e bebek arabasıyla da zor yolda.neyse ark.gelecek dıye bır ıkı ıkramlı bışı alayım dedım.gıtmem gelmem 10 dk arabayla.o yuzden de derını çıkarmıyayımdedım.2 dk için gıydır çocuğu taşı oto koltuğuna bağla vs.
neys earadım k.valıdemı anne dedım dun kı gibi uğrasana gıdeceksen gene dedım.böle böle çıkmam lzım.gıdıcem ama saat 2 de ütü yapıyorum şimdi dedi.e getır bakayım burda dıyo.dedım oraya getrıdıkten sonra yanımda da götururum.e napsak kı falan gevelıyo.tamam anne ddım bız alışığız kızmla ana kız işimizi becermeye hoşçakal dedım kapadım.eşime söylemedım daha delırcek gene duyunca.3 kuruşluk faydası yok ya kadının bana.obur tarafa yalın ayak koşuyo nerdeyse boşuna dedmişler deveye dıken insana ....... yaranırmış dıye:).hay allahım ya.var ya şimdi çağırsam kırık omzuyla annem çıkıp gelır de kıyamam.k.valıdem karşı apt.da oturuyo.
bırazdan atıcam derını arabay gıdıp gelıcem 1o dk .
Ya kızlar hani bebişlerimizin hergün 500 ml süt içmeleri gerekiyormuşya, benimki o kadar içiyormu bilmiyorum ne devam sütü kullanıyorum nede başka bişey sadece anne sütü ve evde hazırlanan ek besinleri veriyorum, ne kavanoz maması nede kaşık maması yiyor benimki.
kız nerlerdesin sen bakiimtşk ediyorum hepinize
bebekerin hepsinin gelişimi birbirinden farklı olurmuş bu yüzden bebekleri birbirleriyle kıyaslamamak gerekirmişşş yani istisnai durumlar olabilir neslişinde dediği gibii dr danış sen yine bii ama bence sorun teşkil etmiyo çünkü sonuçta dişini çıkarmışşş
kız biliyorumda başka topiktemi yakaladın diye sordumm tatlım neden glmiosun gelsene buraya sendecanım selam hoşgldinnn başka nerde yakalamıştın tatlımmm
canım msn de konuştuk ya nuray ben:)
aldım duşumu geldim kızlar.of öğlen bı ark.gelecek oturmaya.neyse bızım burası site yanı öyle pastane falan yok.çok yakı yolun karşı tarafında var ama arabayla epey ileriden dönuyosun.e bebek arabasıyla da zor yolda.neyse ark.gelecek dıye bır ıkı ıkramlı bışı alayım dedım.gıtmem gelmem 10 dk arabayla.o yuzden de derını çıkarmıyayımdedım.2 dk için gıydır çocuğu taşı oto koltuğuna bağla vs.
neys earadım k.valıdemı anne dedım dun kı gibi uğrasana gıdeceksen gene dedım.böle böle çıkmam lzım.gıdıcem ama saat 2 de ütü yapıyorum şimdi dedi.e getır bakayım burda dıyo.dedım oraya getrıdıkten sonra yanımda da götururum.e napsak kı falan gevelıyo.tamam anne ddım bız alışığız kızmla ana kız işimizi becermeye hoşçakal dedım kapadım.eşime söylemedım daha delırcek gene duyunca.3 kuruşluk faydası yok ya kadının bana.obur tarafa yalın ayak koşuyo nerdeyse boşuna dedmişler deveye dıken insana ....... yaranırmış dıye:).hay allahım ya.var ya şimdi çağırsam kırık omzuyla annem çıkıp gelır de kıyamam.k.valıdem karşı apt.da oturuyo.
bırazdan atıcam derını arabay gıdıp gelıcem 1o dk .
ahh ahh hepsi aynı hepsiiii
kilo alımı iyiymiş demekki yeterli geliyor canım.
günaydın kızlar
aşkkırıntıısı negüzel bebgini saglıklıolmasına sevindim gerçekten pekmez çokyarayışlı bendaha hiçkandamlası kullanmadım sabh pekmez meyvelerine pekmez ve geçen çokiyiçıktı maşllah tahlillereri bizimköyde yapılıyodut pekmezi şekersiz ondan veriyorumm
canım hayırlısıolsunda nasıl yapacaklar bayıltarak mı
daha yeniamcamın kzızı yaptırdı bayıltmışlar yaparken çok kötü olmuşayılırken aglıyodu halende temizlemek filan çok zor olyomuşaklında bulunsun
evet ayşecim aslında en sağlıklısı yaptırmak azım ama ben bi türlğ cesaret edemiyorum o işe yaa
hülyacım evt bayıltarak yapıyolar tatlım
bugün annem geliyo kızlaaaaaaaaaaarrrr:dance::teytey:
evet ayşecim aslında en sağlıklısı yaptırmak azım ama ben bi türlğ cesaret edemiyorum o işe yaa
hülyacım evt bayıltarak yapıyolar tatlım
bugün annem geliyo kızlaaaaaaaaaaarrrr:dance::teytey:
evler perişan işime yok karışan, heryer heryerde. mertin oyuncakları, kahvaltı sofrası, daha çocuğun balığı pişecek, annemlere gidicem. Çok tembelim çoook.
tamamda canım ayılırken çok zor olyomuş onunkide 1,5yaşında kendini bilmemiş etrafa saldırmış çok zormuş keşke yaptırmasaydım dedi bide halen düzelmemiş aateşi filan varmış benden sölemesi o narkoz büyükler alınca nler oluyo iyi düşünün saglıklı belki ama biraz büyüsünlerya
ayene bende tembelim aman ne yapacamyaaaa offffff
boşverin kızla rkaynanlara takıp kendinizi harapetmeyin bakın bende tekim bütün ailem 6sat uzakda hiçkimsem yok oh negüel akrışanınız edeniniz yok boşver bakmasınlar o çocuklar zamanını gelince zaten bunu çok yiyanlayacaklar anensigibi yok insanın kaynnalar gaddar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?